.
Затворена тема
Страница 218 от 354 ПървиПърви ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 426 до 5 450 от общо 8834
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Артемида или Персефона?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на skatew
    Разкажи ми първата интересна случка, за която се сетиш
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Blab, харесвам те.

Какво е мнението ти за холандците като нация?
    това ме ласкае:Д
    нямам мнение за холандците като нация, но харесвам Вагнер:Д

Разбираш ли се с родителите си?
    на личностно ниво - да, но аз май с всеки мога да се разбера, стига да поискам.
    като родител-дете - не съвсем. аз съм поела ролята на зрелия индивид още в ранните си години.
    те са яки иначе, свежари, кукувци:Д

По какво си приличате и по какво се различавате?
    артистични сме и споделяме устойчива морална система, неприложима в съвременната действителност;
    аз съм доста по-сериозна от тях и не съм живяла по време на социализма.

Имала ли си много съученици гении?
    не. учила съм с доста ограничени хора... пък били те и умни
    Сънувала ли си сънища, които те карат да плачеш и да ги помниш дълго време след това?
    помня усещания, не помня думи/картини. чак да плача - не се сещам, но да ме стяга гърлото и да ме боли цялото тяло - да, физически ми се отразяват емоционалните състояния, не излизат толкова често експресивно навън.

Как те кара да се чувстваш това: https://www.youtube.com/watch?v=mCjxZHGHL4Y
    чух го от телефона като се събудих сутринта.
    представих си бойно поле, сама съм и едва се движа под тежките доспехи. кръвта лепне по краката ми и стяга кожата и ме боли, като пристъпвам, тихо е наоколо, няма никого вече, сутрин е, подушвам кортизола на повърхността на цялото ми тяло, продължавам да вървя. //гледам се в анфас, не виждам накъде вървя.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Какъв въпрос би искала да ти зададат?
    в случая нямам никакви очаквания. споделих ти, че предусещам промяната, която се задвижва тези дни/седмици/месеци/години, и реших, че и оттук могат да изскочат някакви зайчета, знаеш, никога не се знае.)
    Какъв въпрос би си задала?
    зависи? себе си ли съм или не? кого съм? каква съм? какъв е интересът ми? какво целя със задаването на въпроса:Д:Д:Д

Встрани от това, че не си нарцис, но ако имаше трибуна световна, и трябваше да дадеш един съвет/послание на цялото човечество, какъв би бил той?
    да не се страхуват да бъдат истински - пред себе си и пред другите, и да обичат повече!

Мега фен Аватара на Blab
    Хестия или Атина?
    Хестия

Артемида или Персефона?
    нито една от двете.
    но харесвам мита за годишните времена;

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Разкажи ми първата интересна случка, за която се сетиш
    разказах ти вчера. още ми е на дневен ред))

да си допълня някакви неща по въпросите, на които не отговорих много:
    харесвам Ким Ки-Дук преди тотално да откачи - Bin-jip, Време, Пролет, лято, есен, зима и пак пролет, например.
    харесвам серията с Жули Делпи и Итън Хоук - Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight
    харесвам Русалка на Анна Меликян
    харесвам Моите боровинкови нощи
    Планината Броукбек
    Sommersault
    Амели,
    Jeux d'enfants
    всичко на Чарли Кауфман - освен Синекдохата, Eternal Sunshine of the Spotless mind, Адаптация...
    работата на София Копола (може би без Изгубени в превода и то единствено заради Скарлет Йохансън, която не мога да понасям). ритмиката й е сходна с начина, по който дишам.
    малката сестра Олсън харесах наскоро и я следя, луда е, много е добра, жалко, че се е набутала да играе в някакви тъпотии и тя сега. Аби Корниш харесвам също. Джейк Джиленхол. Клайв Оуен. Джъд Лоу е няк'ва машинка и той. Closer. Натали Портман, разбира се. като малка исках да се омъжа за Майкъл Дъглас:Д един от малкото мъже, които ме привличат животински физически, е Хоакин Финикс. HER е прекрасен филм!<3. Lee Price е художник, към когото се връщам. концепцията й (тя не е нейна, но творчеството й е изградено върху това), че човек е себе си, единствено когато е сам и не е наблюдаван, е теза, която споделям и която ме вълнува и мен самата.
    обичам да сгъвам оригами и да правя много много ситни миниатюри от глина.
    пиша предимно с молив. събирам моливи, които моля приятелите ми да ми носят, когато пътуват навън.
    мога да ям с клечки и по едно време исках да емигрирам в Корея.:Д
    свиря на гребенче. и май е това:Д:Д:Д

благодаря ви за вниманието, деца. ако сте се изчерпали откъм въпроси, настанявайте следващия))

Мега фен Аватара на Dagichka
    най-най любим десерт?

https://www.facebook.com/berlinartparasites?fref=ts една много любима страничка, не знам защо, но мисля, че ще ти допадне ^^

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    най-най любим десерт?

https://www.facebook.com/berlinartparasites?fref=ts една много любима страничка, не знам защо, но мисля, че ще ти допадне ^^
    крем карамел!
    харесва ми, да, благодаря!))

Супер фен Аватара на skate
    Ще сложиш ли Дагичка на стола? Стига тя да иска де;д

за нищо, Блаб )
    скейтчо, аз бях сравнително скоро, иначе нямам против :д

Град
    Dreamland
    Империо.

1. Как се казваш?

2. Харесваш ли името си?

3. Какво означава името ти?

4. Би ли променила името си?

5. На колко години си?

6. На колко години се чувстваш?

7. Имаш ли си термосче?

8. Какво учиш/работиш? Защо?

9. Как се виждаш след 10 години? А след 20?

10. Защо се регистрира във форума?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Юлиян
    Абе хора верно ли е имало форумна. среща
    Ако се провеждат такива неща ще е егати якото

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Абе хора верно ли е имало форумна. среща
    Ако се провеждат такива неща ще е егати якото
    Така ли мислиш?

ама аз ли съм на стола? :д ще ти отговоря на въпросите, пък после ако някой друг иска да сяда да казва ^^

Империо.

1. Как се казваш? Камелия

2. Харесваш ли името си? харесвам го, да, но не ми харесва да ми казват Ками

3. Какво означава името ти? има цвете Камелия, което е много хубавко ^^ иначе не мисля, че значи нещо специално ;д

4. Би ли променила името си? не, но с времето съм научила повечето хора да ми казват Мел, което ме радва ;д

5. На колко години си? 19

6. На колко години се чувстваш? не знам честно казано ;д понякога съм като дете, друг път имам чувството, че съм в критическата и мисля/реагирам като майка ми например ;д но като житейски опит и преживявания съм си баш в диапазона 18-19

7. Имаш ли си термосче? даам, имам си двечки - едното е бяло без дръжка, от старбъкс се изръсих като си го взех :д другото ми го подариха от едно събитие, в което бях доброволка и е като метално с оранжева капачка и дръжка

8. Какво учиш/работиш? Защо? уча, първи курс съм. ;д честно казано все още не съм намерила това, в което искам да се развивам или което умея/ми е страст, завършила съм геодезия и усещах натиск от нашите/преподаватели и тн. да запиша и такова висше, но си писах на първо място една друга специалност, която ми хвана окото повече.. пак е обвързана с геодезията, но не само и съм доволна от избора си, бях наясно какви предмети ще изучавам и засега ми е интересно ^^

9. Как се виждаш след 10 години? А след 20? след 10 ми се ще да съм щастлива, самостоятелна (мое си местенце и работа, с която да си плащам нещата), пообиколила някои държави и места, евентуално с човече до себе си, което да ме разбира и търпи ;д след 20 години не знам честно казано, животът е непредвидим и ми е ясно, че не винаги става както го планираме, затова и нямам определен план в главата си ;д бих се радвала, ако имам семейство разбира се, но не ми е някаква фикс идея това, не ме е страх (поне засега) и сама да остарея

10. Защо се регистрира във форума? наистина не си спомням ;д мисля, че просто имах нуждата от форум, който да си чета (преди участвах активно в един на егмонт българия, който западна с времето)

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ако трябва да ядеш едно нещо до края на живота си, какво ще е?
    Ако трябва да избереш дали да изтриеш всички досегашни спомени или да ги запазиш, но да не можеш да създаваш нови, кое ще избереш?
    Има ли нещо, което си сигурна, че правиш напълно различно от останалите?
    Забавен спомен от детството ти?
    Ако можеш да дадеш на едно малко дете само един съвет, какъв би бил той?

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Ако трябва да ядеш едно нещо до края на живота си, какво ще е? труден въпрос ;д бих яла шоколад, но така животът ми няма да продължи много хаха иначе бих заложила на картофи, обожавам ги
    Ако трябва да избереш дали да изтриеш всички досегашни спомени или да ги запазиш, но да не можеш да създаваш нови, кое ще избереш? да създавам нови
    Има ли нещо, което си сигурна, че правиш напълно различно от останалите? да съм сигурна чак не знам, свят голям хора всякакви, но си имам специфично отброяване като чакам например микровълновата да изписука :д
    Забавен спомен от детството ти? като малка обожавах когато сме на път с наще да се обръщам назад в колата, да гледам през задното стъкло и да махам на чичковците в тировете (не знам защо, но много им се радвах :д) и те също ми отвръщаха и ми се усмихваха ^^ и по пътя винаги очаквах с нетърпение да минем покрай едно заведение, на което на табелата имаше нарисуван келнер, който аз не знам защо бях решила, че е Веселин Маринов и много му се радвах ахах
    Ако можеш да дадеш на едно малко дете само един съвет, какъв би бил той? не спирай да се усмихваш
    )

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Аз също съм завършил геодезия но до там, оставих я :д
    ммм

Лесно ли се влюбваш?

Имаш ли много приятели?

Обичаш ли да патуваш?

Любим град в България?

Море/планина?

Разходка/кафе?

Куче/котка?

Може ли снимка?

Любима песен?

Къде извън България искаш да отидеш?

Супер фен Аватара на skate
    Ти си на стола и тва е ;д Преди да започна с тъпите ми въпроси искам само да кажа,че мноог ме радваш честно ;д
    таа:
    От къде идва това Мел?
    Какво обичаш да правиш през свободното си време?
    Ходила ли си в друга държава?А къде би искала да живееш?
    Какво искаш да работиш след време?
    Екстроверт или интроверт си?
    С коя жива известна личност би искала да се видиш?А мъртва?
    Любима песен/филм/жанр/актьор/актриса?
    Какво най-много обичаш да си похапваш?
    Опиши се с 5 думи? (не обичам числото 3;д)
    Какво мислиш за този цитат:
    Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!
    Трябва ли да не обръщаме внимание на омразата,злото и завистта или трябва да се опитаме да помогнем на хората,които притежават тези качества? Колкото и да не си заслужава в повечето случаи...
    Обичаш ли животните?Кое ти е любимото?
    Можеш ли да плуваш? ;д
    Цветни ли черно-бели татоси?
    Любим сезон?
    Цвят?
    Ще пием ли бира някой път?;д
    Поздрави ме и мен с някоя песен?;д
    По-късно ще питам още въпроси

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Кръг или квадрат?
    Биология или география?
    Коала или панда?
    Жираф или леопард?
    Индия или Китай?
    Мляко или сметана?
    Бтв или нова?
    Дж. Тимбърлейк или Ед Шийран?
    Кроасан или кифла?
    Лилаво или Кафяво?
    Еднорог или кентавър?
    стигат толкова тъпизми :д

Мега фен Аватара на galaxy29
    усещам привличане между гичито ми и скейт

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Аз също съм завършил геодезия но до там, оставих я :д оо, колега :д
    ммм

Лесно ли се влюбваш? май така излиза :д бързо се омайвам, но рядко

Имаш ли много приятели? общувам с много човечета, с които имам някаква духовна връзка и общи интереси/теми за разговор. имам си една приятелка, 'половинки' сме си, приятелки от училище и все още (макар сега тя да е в англия) и ми е най-близка

Обичаш ли да патуваш? имам нужда и желание да пътувам много, да гледам пейзажа през прозореца, докато съм в колата/влака/самолета и тн, но самото пътуване.. имам страх от коли и катастрофи като цяло

Любим град в България? не съм обикаляла много за жалост, затова ще кажа София тъй като събира от всичко по малко

Море/планина? планина определено

Разходка/кафе? бира в парка

Куче/котка? харесват ми и двете, но кучетата ги чувствам по-близки и не ме е страх да ги галя, докато от котките изпитвам някакъв респект, леко са ми странни като ме погледнат с тия очи ;д

Може ли снимка? на лично ще ти пратя ^^

Любима песен? не мога да кажа само една.. твърде много са, в зависимост от стила/настроението и спомените, които свързвам с тях

Къде извън България искаш да отидеш? скандинавските страни, италия, америка, египет, австралия, някъде в африка.. общо взето навсякъде бих отишла :д
    ^^

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Ако можеше да промениш едно нещо в живота си, какво би било то?

Имаш ли татуировка? Ако да - каква?

Каква ти е оценката от дипломата за завършен 12 клас?

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    От къде идва това Мел?
    КаМЕЛия.

https://www.youtube.com/watch?v=n6j18INXOV0

Мега фен Аватара на galaxy29
    мел, какъв е тоя твой специфичен начин на отброяване..? :д

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Ти си на стола и тва е ;д Преди да започна с тъпите ми въпроси искам само да кажа,че мноог ме радваш честно ;д оо, благодаря ти :3
    таа:
    От къде идва това Мел? аз си го измислих хаха в камелия има частицата мел, така че си го приех за свое! :д
    Какво обичаш да правиш през свободното си време? да чета, да се опитвам да съм арт (рисуване, бродиране, правене на бижута и тн :д), както и просто да си чилвам и мисля някакви неща
    Ходила ли си в друга държава?А къде би искала да живееш? не съм за жалост, но мисля да наваксам скоро. хмм за постоянно живеене не знам, където се почувствам комфортно
    Какво искаш да работиш след време? нещо, което да не ми е досадно и от което все пак да се изхранвам ;д засега ме привлича идеята за брокерство или нещо такова, но не скучното и напомпано, където само да гледам как да взема повече пари от клиента и да съм все на токчета и префърцунена, ами по-скоро бих търсила и предлага по-нестандартни къщи в различни точки от света :д
    Екстроверт или интроверт си? интроверт съм по принцип, не че не ми е приятно в компания особено с готини хора, но особено ако са непознати в началото ме е срам ;д
    С коя жива известна личност би искала да се видиш?А мъртва? Ръсел Бранд, Боб Марли
    Любима песен/филм/жанр/актьор/актриса? за песен казах по-горе ;д общо взето това важи и за филмите, като жанр комедии или драми, нямам предпочитания за актьорския състав, стига да играят с чувство :д
    Какво най-много обичаш да си похапваш? сладко :с шоколад и шоколадови работи, от соленото - картофи
    Опиши се с 5 думи? (не обичам числото 3;д) странна, помагаща, чувствителна, всеотдайна, изпълнителна.. не знам, трудно ми е да се самоопределя ;д
    Какво мислиш за този цитат:
    Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live! хубав цитат, трябва да се вслушваме в такива неща от време на време и да се оттърсваме от всичко
    Трябва ли да не обръщаме внимание на омразата,злото и завистта или трябва да се опитаме да помогнем на хората,които притежават тези качества? Колкото и да не си заслужава в повечето случаи... често се питам и аз същото ;д човек трябва да се научи вътрешно да е в мир, без значение от външните обстоятелства и евентуални дразнители, аз съм още далеч от това, но се опитвам, даже помагам на такива хора, все пак и те са хора дълбоко в себе си и имат нужда от подкрепа и помощ
    Обичаш ли животните?Кое ти е любимото? обичам ги да, нямам някаква чак толкова силна връзка с тях, никога съм нямала домашен любимец, но се чувствам длъжна пред тях и затова съм вегетарианка ;д на външен вид почти всички са прекрасни, маймунките и ленивците напоследък са ми слабост ;д
    Можеш ли да плуваш? ;д тц :д като малка в детската ходих на плуване, но учителката беше ужасна и веднъж така ме навика, че после не смеех пак да отида и прекъснах
    Цветни ли черно-бели татоси? и двете! :д аз съм с по-тъмна кожа и все си мисля, че цветните няма да ми отиват чак толкова много, иначе са си прекрасни
    Любим сезон? пролет
    Цвят? аз съм дъгичка все пак, нямам любим ;д
    Ще пием ли бира някой път?;д да, разбира се ^^
    Поздрави ме и мен с някоя песен?;д https://www.youtube.com/watch?v=r__3ktaahSk
    По-късно ще питам още въпроси окей ^^
    ^^

другите въпроси малко по-късно ^^

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Кръг или квадрат? кръг
    Биология или география? биология
    Коала или панда? панда
    Жираф или леопард? жираф
    Индия или Китай? индия
    Мляко или сметана? мляко
    Бтв или нова? бтв
    Дж. Тимбърлейк или Ед Шийран? ед
    Кроасан или кифла? кифла
    Лилаво или Кафяво? лилаво
    Еднорог или кентавър? еднорог
    стигат толкова тъпизми :д
    ^^

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Ако можеше да промениш едно нещо в живота си, какво би било то? като случка ли? може бих щях да прекарам бала си по различен начин

Имаш ли татуировка? Ако да - каква? дам имам, едно цвете излизащо от знака на wu

Каква ти е оценката от дипломата за завършен 12 клас?5.78
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си