Ти си на стола и тва е ;д Преди да започна с тъпите ми въпроси искам само да кажа,че мноог ме радваш честно ;д
оо, благодаря ти :3
таа:
От къде идва това Мел?
аз си го измислих хаха в камелия има частицата мел, така че си го приех за свое! :д
Какво обичаш да правиш през свободното си време?
да чета, да се опитвам да съм арт (рисуване, бродиране, правене на бижута и тн :д), както и просто да си чилвам и мисля някакви неща
Ходила ли си в друга държава?А къде би искала да живееш?
не съм за жалост, но мисля да наваксам скоро. хмм за постоянно живеене не знам, където се почувствам комфортно
Какво искаш да работиш след време?
нещо, което да не ми е досадно и от което все пак да се изхранвам ;д засега ме привлича идеята за брокерство или нещо такова, но не скучното и напомпано, където само да гледам как да взема повече пари от клиента и да съм все на токчета и префърцунена, ами по-скоро бих търсила и предлага по-нестандартни къщи в различни точки от света :д
Екстроверт или интроверт си?
интроверт съм по принцип, не че не ми е приятно в компания особено с готини хора, но особено ако са непознати в началото ме е срам ;д
С коя жива известна личност би искала да се видиш?А мъртва?
Ръсел Бранд, Боб Марли
Любима песен/филм/жанр/актьор/актриса?
за песен казах по-горе ;д общо взето това важи и за филмите, като жанр комедии или драми, нямам предпочитания за актьорския състав, стига да играят с чувство :д
Какво най-много обичаш да си похапваш?
сладко :с шоколад и шоколадови работи, от соленото - картофи
Опиши се с 5 думи? (не обичам числото 3;д)
странна, помагаща, чувствителна, всеотдайна, изпълнителна.. не знам, трудно ми е да се самоопределя ;д
Какво мислиш за този цитат:
Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!
хубав цитат, трябва да се вслушваме в такива неща от време на време и да се оттърсваме от всичко
Трябва ли да не обръщаме внимание на омразата,злото и завистта или трябва да се опитаме да помогнем на хората,които притежават тези качества? Колкото и да не си заслужава в повечето случаи...
често се питам и аз същото ;д човек трябва да се научи вътрешно да е в мир, без значение от външните обстоятелства и евентуални дразнители, аз съм още далеч от това, но се опитвам, даже помагам на такива хора, все пак и те са хора дълбоко в себе си и имат нужда от подкрепа и помощ
Обичаш ли животните?Кое ти е любимото?
обичам ги да, нямам някаква чак толкова силна връзка с тях, никога съм нямала домашен любимец, но се чувствам длъжна пред тях и затова съм вегетарианка ;д на външен вид почти всички са прекрасни, маймунките и ленивците напоследък са ми слабост ;д
Можеш ли да плуваш? ;д
тц :д като малка в детската ходих на плуване, но учителката беше ужасна и веднъж така ме навика, че после не смеех пак да отида и прекъснах
Цветни ли черно-бели татоси?
и двете! :д аз съм с по-тъмна кожа и все си мисля, че цветните няма да ми отиват чак толкова много, иначе са си прекрасни
Любим сезон?
пролет
Цвят?
аз съм дъгичка все пак, нямам любим ;д
Ще пием ли бира някой път?;д
да, разбира се ^^
Поздрави ме и мен с някоя песен?;д
https://www.youtube.com/watch?v=r__3ktaahSk
По-късно ще питам още въпроси
окей ^^