- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Да се отчета и аз (след като попитах по-горе): досега простирах, в момента доглеждам (за пореден път) "Специален доклад", не ми се спи (поспах от около 18:30 до към 20:30), та сега се чудя какво да правя докато ми се доспи... :/
аз гледам от няколко дни Salem, става за убиване на време / и вещици :д /
иначе, оцениха ми филенцата много положително, и много се изкефиха на соса с кисело мляко, тук почти не ядът такова :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
(:
А аз в момента гледам "Завръщане в синята лагуна" по Нова тв...
И какво осъзнах - девойката във филма е Мила Йовович... Разрових се в Интернет - гледам филмът е от 1991-ва...
Ще го преживея. Тука ходих в един пиано бар снощи .. така не се бях забвлявала от супер много време. Ех, проблемите така малки изглеждат в такива обстановки.
Егати якият сериал! Супер странен е и интересен. И странен. Ама завладява. Дам, до края на идната седмица ще го изгледам :д
Все още ни ми се спи обаче...
Айде още една серия.
А на мен малко почна да ми се доспива... Затова отивам в кухнята, за да изкльопам набързо едно кебапче, домат и много сирене. (:
И що да не обърна една чаша червено вино, хм? (:
От мен имате пожелания за лека нощ и хубави сънища!
Сега като каза и аз прегладнях :/
Ще си направя филийки с фета и краставичка ^^
Лека нощ!
Няма да съм аз, ако не се успя. Яд ме е малко, ама ще го преживея. В момента единия е на работа, а другия още не ми е отговорил и аз се чудя какво да правя.
Между впрочем чакам да видя и репортажа с прадядо по БНТ1.Сега ми се прииска да отида да го видя, хмм...
едит: Нъцки..Само дето чаках.
Последно редактирано от Lilanda : 05-03-2015 на 08:49
Защо ли да очаквам от друг да прояви разбиране. Понякога забравям каква рядкост е да си емпат. Може би. Няма как да знам какво става в главата на хората, с които имам и съм имала контакт, но емаптията се усеща/чувства/действа. Понякога имам усещането, че съм твърде добра за този свят, хаха. Но пък от друга страна, не съм дейна/предприемчива или там каквато е думата, която не ми идва в момента, за да преобразувам нещата от .. хм, от мисловното естество в материална реалност.
Имах доста време да помисля. За нещастие или не. Май по-скоро първото. Много се филмирам, когато остана за по-дълго в компанията си. По-здравословно е да се съсредоточа върху елементарните ежедневни дейности от сорта на ‘сега ще си взема душ и после ще почета’ или ‘ще пусна прахосмукачка’ и след това ‘щрак’ и се изключвам. Включвам на автопилот и върша всичко механично. Сякаш не съществувам в тези мигове/минути/часове, сякаш съм била някъде извън реалността. Странно е. И полезно умение. Мисля.
Самотна съм. А мога да го променя. Но това ще е фалшиво. Искам нещо, което може би не съществува. Което е останало погребано /колко страшно и категорично звучи/ някъде в миналото или пък е било измислено от детското ми въображение и тийнейджърски идеализъм. Каквото и да е - не съществува повече. Има го единствено в книгите.
Освен това.., хах, мислех да се оплача за това как не намирам и професионално удовлетворение, но къв е смисълът. Та аз не намирам удовлетворение в нищо. Нищичко не ме привлича. Нито това, което уча, нито квото и да е. Каквото и да бях избрала, щеше да е същото. Нито ми се пътува, излиза, ПРАВИ НЕЩО. Не сме в сезонът на зимните спортове и това много ме садва. Остава сексът. Банално е да го кажа, но понякога изпадам и в периоди на асекуалност. Ъх, преебана работа.
Това не си ти, иваааа
трябва да си весела каквато обикновено си, кой те е ядосал да го наритам :Д
а, и къде учиш?
https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hp...d4&oe=55CF458E - Manny chasing Floyd...
"След четири години дежа вю" - това исках да го постна преди няколко дена в 5 сутринта, но и сега може и ще е истина.
Не мога да повярвам какъв съм късметлия, наистина не мога)).
ЩЕ УМРА. Толкова съм изтощена, ще каже човек, че маратон съм бягала, а просто обсъждахме съдържанието на презентацията... 3 часа. Ох.
Искам храна. И вино!
нне. обикновено съм дистанцирана и тиха ;д. грешно впечатление си си изградил. никой конкретно не ме е ядосал. мрънкям си.
ако искаш, може да ти метна лс къде уча, но нищо повече ;д
та, оказа се, че през всичките тези години, един от най-близките ми приятели е имал чувства към мен. шокирана съм. май наистина не съществува платоничното приятелство между двата пола.
*феелин лоша*
Това е много стар номер. Правиш се на гей, ставаш и приятелка, след това тя няма нищо против да се къпете заедно.
Добре дошла в моя свят. Тук е гадно и обикновено ти сервират новината по кофти начин, в кофти момент и разбираш от други хора. Наздраве за избягването на разни хора, както и за счупеното приятелство, което никога не е било приятелство. Ииииилиииии поне докато не са започнали чувствата. Наздраве и за глупавите момиченца, които си мислят, че могат да оставят аверите си да им пушат от цигарите, да им пият кафето, да ги зареждат с хапчета, да не харесват предишните възлюбени на момченето и все пак въпросния да продължава да им е само приятел. Наздраве, нда.