- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
мерси, точно такова е положението.
тъпото е, че ми е виновно, макар реално да нямам вина и ме боли заради начина, по който се чувства сега и се е чувствал преди, защото връщам лентата назад и си спомням колко благородно е постъпвал, имайки се предвид другата, непрогледна за мен страна на монетата.
Той/приятелят/ дама, ти джентълмен, аз чакам подробности
Искам да знам що за дебил ми разби предното стъкло на колата, за да ми открадне Кубчето на Рубик от предната седалка????? Разбирам да беше взел радиото или нещо друго, но не, кубче на Рубик, което струва 1.90 в магазина
Сега трябва да давам над 200 за ново стъкло и да чакам чак до Петъка до тогава как да се придвижвам и да ходя на лекции и работа, да летя ли до там? Не съм свикнала да съм зависима от други хора за превоз
Дежил е, аз бих я отворил или най-много страничното стъкло да счупя, за един рубик не си заслужава предното
Горката, подай сигнал в полицията?
ОН: Тъпия синузит ми ебава майката, най-накрая ще си перна челото в някоя стена.
Лека нощ от мен, че утре (т.е. днес) трябва да ставам в 06:15 ч. ... :/
друго си е да си с хронична хрема и да те държат изолиран от лесноразболяемите деца всеки път като подсмръкнеш :д
От четвърти клас съм така. Редовно ми е стъпил мамут във носа или по-точно в синусите, които са в челото. Наведеш си главата - оловно топче се мести. Казвали са ми, че кестен от тия, които падат по улицата, се стърже на дребно и се смърка по малко във двете ноздри. И стоиш над мивката в банята, щото почвало да излиза всичко мизерно, което си събрал до момента. Ще го направя аз, друга няма да е.
Едит:
Милата. Аз есента като започне, започвам със запушения нос, от който и да искам, нищо не мога да извадя и само си причинявам болка с опитите.
Because I'm Happy!
Много, много, много прекрасни почивни дниИзключително позитивно зареждане!
Все още имам неща за вършене вкъщи, но бавничко напредвам и съвсем скоро всичко ще е така, както си го представям и както го искамНадявам се и времето днес да остане добро, малко паркче, малко барбекю навън. Въпреки, че станах преди 6 в момента не съм много умираща за сън, това е сериозен напредък
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
@tori правих го тва с кестена, но имам чувството че и х*й да си вкараш носа, стига да го вкараш достатъчно добре та да раздразни лигавицата ще предизвика кихане и освобождаване
Не ги смъркаш, само си правиш такива чепчета и си ги слагаш в носа и след 10-15 минути почваш да кихаш
пробвали сте онова с морската сол, нали? щото на мен ми помага.
)))))
тези дни са ми прекрасни!))
творчески, детски<3
(чука на дърво):Д
Били ли сте на лекар? Сестра ми и майка ми са с алергии и пролетта и есента са на противоалергични и се чувстват много добре![]()
Че е хронично/сезонно обусловено, например?
Че отидоха на лекар, изписаха им каквото им трябва и се чувстват по-добре.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-04-2015 на 10:09