- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Auriss.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ще си изпълня обещанието определено. Май направо ще се изнеса от този форум, тъй като взе да се препълва със социопати, откровени олигофрени, педофили и тролове.Основният момент при исляма е джихада, който се възприема грешно едва ли не като план за превземане на останалия немюсюлмански Свят. Буквалният превод е усилия, борба. И представлява точно това - борба, борба за свобода, за чест, дори борба със себе си.
Това е сред последните страни в Близкия Изток, които са независими от САЩ, докато арабските държави почти до една, още преди десетилетия са се продали, както и честта и достойнството си. Иран и техните съюзници Сирия и Хизбула, единствени оказват някакъв отпор на човеконенавистния Ционистки режим(Израел), докато останалите им мюсюлмански "събратя" гледат безучастно.
След прочитането на изказванията ти обаче ченето ми е буквално до земята и се подразних до такава степен от глупостите ти, че не се сдържах. Потърси помощ, съвсем сериозно ти го казвам. Ако не друго, психично болни хора нямам проблем да разпозная, а ти си си чист социопат. Не те обиждам. Фалшива персона, отбягване на критиката, но нямаш проблем да критикуваш и финала - крайни убеждения - като по учебник си. Има 2 потребителки във форума в областта на психологията - нека те ти го потвърдят.
http://www.quantumfuture.net/store/sanity_1.PdF
Думичката 'джихад' като 'борба' означава и война. Един строго определен тип хора биха подкрепили войната и смъртта, която носи със себе си, в интерес на убеждения или от чувство за справедливост/т.е. ако не са пряко застрашени/. На същият тип хора им липсва и емпатията, необходима да ги възпре от изказвания като това :
Само с размисли не става. И емоции трябват, че да си човек. И не забравяй, че сам седна на стола и е смехотворно да тропаш с краченце че виждаш ли - някой те недолюбва. Оф всъщ все тая, жив и здрав.Убиването на жени с камъните или обесванията на хомосексуални предизвикват симпатиите ти към Иран ?
Със сигурност не. Това се случва на територията на Иран, със съгласието на народа на Иран. Ние не сме никои, за да ги съдим за традициите им.
Стига толко от мен.
Най-лесното сега ще е да ти тегля една майна, ама няма смисъл да се поддавам на евтини провокации. Каквото беше, беше, повече тук няма да ти отговарям на въпроси и да ти дефинирам нищо. Край. Точка. Финито.
edit: А господин Ауриса вече ми е в "игнорирани потребители". Да не се пъне повече.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-12-2015 на 17:57
Това за теб е провокация?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ива е първата със сигурност
лол, никога /почти/ не съм проявявала интерес към психологията. или това беше ирония/сарказъм?
мразя многосмислени изказвания >:
ей пациенти
paradosou би трябвало да се отнасяш по-сериозно към заболяването си
Кофти за семейството и, ако не са предполагали, че е болна.
жена