.
Отговор в тема
Страница 365 от 436 ПървиПърви ... 265315355361362363364365366367368369375415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 101 до 9 125 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Тази рокля би ли отивала на дама с голям бюст?Сега съм чашка Ц, но след година може и Б да съм и и се чудя.... http://fukli.com/product/1723/pastra...-roklya-s.html
    Аз съм с Ц и не нося такива, макар и да искам. Без сутиен - никакъв шанс да облека такава дреха, а нали уж има някакви силиконови чашки, които коментирахме в наскоро тук някъде. Четох, че те са решение само за по-малък бюст.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Имам такъв ама ще се вижда по средата...>Абе отказах се

Имам такъв ама ще се вижда по средата...>Абе отказах се
    А самия "сутиен" поддържа ли? Смисъл става ли, щото се чудя дали да си купувам и аз.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    ilivewheretheskyends
    Ми без презрамки е и за големи гърди виси грозно.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    За колко големи говорим ?

Град
    ilivewheretheskyends
    Ми толкова , че да виси

Мега фен Аватара на galaxy29
    тея силиконови сутиени са пълен ожас, както и силиконовите гръб и презрамки.. ;/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    тея силиконови сутиени са пълен ожас, както и силиконовите гръб и презрамки.. ;/
    Силиконови чашки, а не сутиен, тоест на гърбът и раменете ти са голи, просто гърдите са "обвити" в чашките, за да имат форма и да не се виждат зърната.
    Една определена рокля само с такива я нося, то няма и с какво друго и стои супер, има си и по-големи размери, трябва да се пробва.

Ми толкова , че да виси
    Малки са ти шепите, в моите ще паснат идеално.

Град
    ilivewheretheskyends
    Може и да си прав.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Силиконови чашки, а не сутиен, тоест на гърбът и раменете ти са голи, просто гърдите са "обвити" в чашките, за да имат форма и да не се виждат зърната.
    Една определена рокля само с такива я нося, то няма и с какво друго и стои супер, има си и по-големи размери, трябва да се пробва.
    ей, смешке, сутиен се води тва, ти ако щеш и чинийки си го наричай и кво се обясняваш, сякаш не знам кво представлява тва 'велико' изобретение
    и хич не ми давай за пример кво носиш ти, щото не ме бърка нескопосаният ти стил
    баси флегмата ...

^ Защо толкова грубо?

Съставът на онзи крем е супер, хубави органични съставки, а и няма нищо потенциално опасно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

Съставът на онзи крем е супер, хубави органични съставки, а и няма нищо потенциално опасно.
    +

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ей, смешке, сутиен се води тва, ти ако щеш и чинийки си го наричай и кво се обясняваш, сякаш не знам кво представлява тва 'велико' изобретение
    и хич не ми давай за пример кво носиш ти, щото не ме бърка нескопосаният ти стил
    баси флегмата ...
    http://www.belio-shop.bg/upload/19:3...1378830840.gif - Това сутиен ли бе, мухло? Да виждаш презрамки, закопчалки етц? Ми, обуй си гащи на циците и пак им викай сутиен тогава. Ухапах те в темата за чувствата и нещо не успяваш да си "над нещата" вече, нали?
    Простакеса смотана, обясних ти съвсем любезно и ти ми връщаш това отношение? Еми, селяндурка си, да.

Хаяши, благодаря, това е крем на Алверде нощна грижа, чудех се дали да си го взема, че на Алверде нещата са бюджетни.

Един въпрос имам:
    Някоя от вас посещавала ли е магазин на Мегз скоро? https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...bc&oe=55FFEEA3
    Интересува ме дали потникът на третата снимка и роклята на четвъртата са същите парцали каквито обикновено се оказват на живо.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз имам малко глупав въпрос :д
    тр да си сменя личната карта и налага ли се да отида до местата, където се работи с данните ми и да им кажа новите?
    примерно банката да речем

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А самия "сутиен" поддържа ли? Смисъл става ли, щото се чудя дали да си купувам и аз.
    Не, всичките тия "изобретения" за съжаление не вършат работа за нещо повече от В
    Те сутиените без презрамки се смъкват супер мн, пък тия чашки не вярвам да послужат за нещо освен да скрият зърната.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не, всичките тия "изобретения" за съжаление не вършат работа за нещо повече от В
    Те сутиените без презрамки се смъкват супер мн, пък тия чашки не вярвам да послужат за нещо освен да скрият зърната.
    Аз съм с B и ми върши работа

Град
    Sofia
    Именно, аз не съм с В и не ми вършат никаква :Д

Именно, аз не съм с В и не ми вършат никаква :Д
    Колко над B си ?

Мега фен Аватара на Dagichka
    една приятелка беше с такива чашки под балната рокля, така залепват, че после едвам ги е махала :д аз сутиени отдавна не нося и си ми е толкова перфектно, спортните са му майката ^^

да ми препоръчате хубава мицеларна вода?

Град
    Sofia
    Спортните с красиви рокли не вървят някак

2↑, защо?
    Последно редактирано от therichbitch : 05-17-2015 на 15:33

Хубава мицеларна вода е Mixa в кръглите 400 мл шишета. Аз лично харесвам най-много зелената, защото мирише супер приятно, но чувствителните към аромати могат да се насочат към синята без парфюми.

Alverde много често слагат страшно много алкохол в продуктите си и затова не съм им голям фен, но този крем изглежда обещаващо и ако ми попадне бих го взела.

Аз съм чашка B и е вярно, че абсолютно всичко ми върши работа. Имам една по-официална рокля, която е с пришити подплънки в подплатата и е страшно удобна. Не знам дали може да се направи същото, защото онази рокля има дупка в средата. Не съм сигурна и дали за чашка над B ще държи нещо, но може да се говори с шивач поне.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аз имам малко глупав въпрос :д
    тр да си сменя личната карта и налага ли се да отида до местата, където се работи с данните ми и да им кажа новите?
    примерно банката да речем
    Не, точно за банката е без значение. То егн-то си е все едно и също, така че другите промени не са от особено значение. Майка ми си смени фамилията отдавна, а едни банкови сметки доскоро и бяха със старите данни.

Град
    Sofia
    Отиваш и носиш копие от подновената лична карта в банковата институция.

За рокля с пришити подплънки стоят малко по- различно нещата според мен ):

Голям фен Аватара на lunacy
    къде в Пловдив мога да намеря такива четки?

http://www.samio.co.uk/wp-content/up...ngle-brush.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си