.
Затворена тема
Страница 112 от 186 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 4649
    Я някой да ми помогне .. изтрих си профилната и сега не мога да си кача друга снимка , защо ?

а готово

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ....
    Не бях го чела, но горе-долу така протичат голяма част от интервютата
    как се виждате след 5 години? любимото ми
    на background-a това Риомаджоре ли е или Котор?

anonymous708973
    Guest
    Аз нищо смешно не виждам, впрочем. На интервю за такава позиция аз лично бих очаквала подобни въпроси - за творческия процес като цяло, за писането за конкретния продукт на компанията, за името на блога, ама сериозно ли я били питали защо така се казва. Кухо, та дрънка. Скролнах да видя дали съм единствената с това впечатление - еми, не съм.
    И откъм стил не го докарва, имало е блог публикации, от които съм се търкаляла на земята от смях, въпреки че не съм била съгласна с тезата, тази никаква я няма.

Интересна вметка - в момента се подготвям за изпит по мениджмънт, като тази част се занимава конкретно с ролята на HR-ите, така се стекоха нещата, че общувах с няколко в последно време плюс имах задължителен семинар. Ами, не, не са последна дупка на кавала и всъщност са в пъти по-полезни от работещите по отделите, когато се установява контакт с предприятието.

Твърде много хора долу в коментарите се правят на интересни, което не съответства с действително, че масово хората са трагедия по интервюта.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-30-2015 на 19:27

Днес ме счупиха от работа. На всичкото отгоре успях да се залея с белина, щото съм пълен шматарок и черният ми чоропогащник стана бял. Иначе съм супер, сесията свърши. Сега спокойно си чакам за резултати и си бачкам. Това ще ми е най-ползотворното лято досега.

Едит: А мацката с интервюто е трябвало да я отрежат само, защото е закъсняла. На мен ми се случи да ми откажат, защото не можех да отида в деня и часа, който ми предлагаха, защото точно тогава бях на изпит. А мен спонсори на блога са ме питали далеч по-тъпи въпроси и дори не ставаше въпрос за работа. Та така де, дървен HR не е нещо необичайно. Все пак има по-малко постове отколкото кандидатстващи.
    Последно редактирано от Hayashi : 05-30-2015 на 19:29
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

със закъснението сте прави, дам.
    ама да те питат няк'ви глупости и ТЕ да ти се правят на важни, непроявявайки никакво уважение към личността ти.. няма как да стане. все едно само ти кандидатстваш за тях.. ами и те кандидатстват за теб все пак.

а въпроси как се виждате след 5 години НЕ СА релевантни изобщо дали ставаш за една работа или не; или да се чувстваш все едно си на разпит, или оценяват дали си адекватен ти като човек, а не да оценяват способностите си.

и аз съм карала ейчарско стажче, и адекватният HR, който ме "подбираше" тогава, не ми е задавал малоумни въпроси, а се интересуваше от мен, кви са ми итнересите, с какво мога да допринеса, къде са ми силите, къде са ми слабостите, и не очакваше лицемерни отговори и "да се продавам", а някаква искрена комуникация и сработване. масово интервютата са изява на Power games, и доста често са израз на феодално отношение, с безкрайно много очаквания към кандидата, все едно нещо им е длъжен..

ами не..
    и го казвам като човек, който винаги го викат на позиции, сиреч - да, знам как да се "продавам", как да се държа по интервюта и даже да ги преценявам какво точно искат да чуят (ако съм решила, че няма да играя честно). Но тва не значи че форматът на провеждане на интервюта е адекватен в БГ. в много малко случаи е, за щастие съм имала и такива случаи (игри, групови, + тестове, абе интервю както си трябва, но те зачитат като личност)
    Последно редактирано от jghgh : 05-30-2015 на 19:46 Причина: пълни,кратки членове
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ами, не, не са последна дупка на кавала и всъщност са в пъти по-полезни от работещите по отделите, когато се установява контакт с предприятието.
    Аз лично говоря за България
    И понякога са твърде прозрачни в питанията си, а си мислят, че са хванали кандидата на тясно със своя изненадващ (минутка да се изненадам) въпрос.
    Имала съм такива, в които ме питат само къде уча, какво уча и подобни на горните въпроси, отнасящи се за мен като личност и нищо за другите неща. Че аз мога да кажа, че съм добра по ядрена физика, понеже съм била много мила, ще ме назначат, за да се убедят в това ли..
    Последно редактирано от therichbitch : 05-30-2015 на 19:59

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Май пак се влюбвам.. Дано да са само временни симпатии..

Супер фен Аватара на Corb1225
    Айдеееее, купата е наша!
    Честито на всички артилеристи - от клон Стара Загора ;д.
    Wemberley, Wemberley!

(клипът не е от нас очевидно ;д)

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Айдеееее, купата е наша!
    Честито на всички артилеристи - от клон Стара Загора ;д.
    Wemberley, Wemberley!

(клипът не е от нас очевидно ;д)
    Юрген...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ............
    Игнорираш ли ме ?

Супер фен Аватара на skate
    не мога повече така,а утре ми е единственият свободен ден,понеже в понеделник започвам работа и цяло лято няма да мога да мръдна никъде....чудя се какво мога да направя за един ден.
    http://9gag.com/gag/aQ4LwG2 - трябваше и да покажат какъв цвят ще си ,ако изпитваш всичките чувства наведнъж ;д

Супер фен
    ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ леш лом душата ми е стон сякаш ме е ритал кон

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ще ви разкажа тези дни за едно интервю, на което бях на 17г., за младши системен администратор и едни квачки ме направиха на нищо с простотията си.
    Вероятно те допринесоха за висшата степен на арогантност, която имам в момента по отношение на работа.
    Аз ще работя за тях, те трябва да ми осигурят определени условия с които да ме привлекат като кадър, и ако ще ми задават малоумни въпроси на интервю, съм станала и съм си излязла.

Абе ок, на кратко някакви намусени 3 крави ме игнорираха, по едно време решиха че искат да им разкажа мръсен виц ( ама хич не им беше весело ) - разказах им, изгледаха ме тъпо ( бяха ми казали, че без мръсен виц няма да ме интервюират )
    После ме питаха 3 качества, по които приличам на Васил Левски, Бай Ганьо, искаха да ги убеждавам, че в борисовата градина живеят феички, какво бих направила с 5 лева ( а там ме мотаха 3 часа и нещо, за да ме питат такива глуспоти)
    И ме гледаха супер лошо през цялото време, и се чувствах все едно те са супер велики, а аз нисша ( главната крава беше учила в ук ).
    И не знам всичките тези простотии какво общо имаха със системно администриране, обаче ме накараха да се чувствам като боклук, и така и не разбрах защо ме извикаха на това интервю.

// в шенген съм и не минавам паспортен контрол, не се е случвало :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    После ме питаха 3 качества, по които приличам на Васил Левски, Бай Ганьо, искаха да ги убеждавам, че в борисовата градина живеят феички, какво бих направила с 5 лева
    Ти сериозна ли си или това е някаква метафора, която не загрявам? о.О

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ще ви разкажа тези дни за едно интервю, на което бях на 17г., за младши системен администратор и едни квачки ме направиха на нищо с простотията си.
    Вероятно те допринесоха за висшата степен на арогантност, която имам в момента по отношение на работа.
    Аз ще работя за тях, те трябва да ми осигурят определени условия с които да ме привлекат като кадър, и ако ще ми задават малоумни въпроси на интервю, съм станала и съм си излязла.

Абе ок, на кратко някакви намусени 3 крави ме игнорираха, по едно време решиха че искат да им разкажа мръсен виц ( ама хич не им беше весело ) - разказах им, изгледаха ме тъпо ( бяха ми казали, че без мръсен виц няма да ме интервюират )
    После ме питаха 3 качества, по които приличам на Васил Левски, Бай Ганьо, искаха да ги убеждавам, че в борисовата градина живеят феички, какво бих направила с 5 лева ( а там ме мотаха 3 часа и нещо, за да ме питат такива глуспоти)
    И ме гледаха супер лошо през цялото време, и се чувствах все едно те са супер велики, а аз нисша ( главната крава беше учила в ук ).
    И не знам всичките тези простотии какво общо имаха със системно администриране, обаче ме накараха да се чувствам като боклук, и така и не разбрах защо ме извикаха на това интервю.

// в шенген съм и не минавам паспортен контрол, не се е случвало :д
    Какъв виц им разказа? Може да е бил лош виц.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти сериозна ли си или това е някаква метафора, която не загрявам? о.О
    Тя е нисичка, на мен не смеят да ми говорят така.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Номи, ужас! :д

сънувам най-шашавите възможни неща, страхувам се, че ще закъснея, а в 9:15 трябва да съм на лекции, събуждам се за кратко, поглеждам, че е 10ч., заспивам и се пренасям пак в съня и си казвам на ум да не се тревожа, защото е неделя ^^
    по-спокойна съм от предишните дни, вторник си идва тоой, най-накрая ще се видим и ще си го тормозя на живо, дано не го стресирам много :дд и ми е обещал тениска на run dmc <3

NomNomNom не мога да повярвам, че си стояла 3 часа, аз още след първия половин час щях да им кажа да си го начукат и да си тръгна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Чувствам, че животът ми изтича по-бързо от 60 секунди в минута и усещам всеки миг.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Днес е международния ден на блондинките

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    NomNomNom не мога да повярвам, че си стояла 3 часа, аз още след първия половин час щях да им кажа да си го начукат и да си тръгна.
    А, ти си тук. Може ли да ми покажеш снимки от бала си? ;3 Ако искаш, пиши лично.

ПТ: И аз като Дъгичка сънувам много странни нещица и се изумявам всяка сутрин.

Снощи беше страхотно. Довечера пак. <3

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Блондинките имали повече естроген и били по-женствени а брюнетките правели по-успешна кариера

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    трябваше да се досетя, че зад природната ти тъпота стои цветът на косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си