.

Виж резултатите на анкетата: За или против училищните униформи?

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

8 50,00%
  • Против

8 50,00%
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 191
    Супер фен
    колизия бате
    ти си вундер нещо-си

Супер фен Аватара на Corb1225
    С 4,20 диплома, съмнявам се ;д.
    420 blaze it faggot беше положението общо взето ;д.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Видях назад в темата, че се коментира елитният статут на произволна гимназия. Моля, дефинирайте ми какво за васа е "елитна гимназия"?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Защо говориш на Пинкууу на Вие ?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Видях назад в темата, че се коментира елитният статут на произволна гимназия. Моля, дефинирайте ми какво за васа е "елитна гимназия"?
    учениците в нея имат голямо самочувствие

иначе всички като завършат не стават за нищо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

ahahahahahahha <3

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!

Бих добавил и следното: работят в автомивката до самото училище.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Бих добавил и следното: работят в автомивката до самото училище.
    тая година ми пратиха някакви стажанти дето били отличници с нз си какви награди и международни участия

честно казано нямаха грам знания дори не знаеха какво е това PH да не го говорим за процесите до които води в различните му стойности при котки да речем

накрая ги пратих да бачкат с метлата ама и там не се справиха добре
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    тая година ми пратиха някакви стажанти дето били отличници с нз си какви награди и международни участия

честно казано нямаха грам знания дори не знаеха какво е това PH да не го говорим за процесите до които води в различните му стойности при котки да речем

накрая ги пратих да бачкат с метлата ама и там не се справиха добре
    Това просто е смешно и съм сигурна, че или лъжеш, или преувеличаваш адски много, за да ти пасне на тезата.

Защо?
    - Процесите, които водят до различните му стойности при котки, няма как да се знаят от един ученик. Което означава две неща.

А) Имал си за стажанти ученици, от които няма как да очакваш да знаят такова нещо. Междинен извод: Преувеличаваш и очакваш прекалено много.
    Стигаме до условието, че не знаят и какво е PH. Пак две възможности:
    1. Тъй като няма как да изкласиш без да знаеш какво е PH, твърде вероятно е да чуеш някакво изчанчено обяснение/определение, което те няма как да знаят от часа по химия в училище.
    2. Ако все пак са намерили начин да изкласят без да знаят какво е PH, значи наградите им са в други области, различни от химията, и не са релевантни за примера ти.

Връщаме се горе:
    Б) Имал си за стажанти студенти.
    Стигаме до условието, че не знаят какво е PH, което няма как да не се знае от студенти, които учат химия под каквато и да била форма.

Хайде сега кажи къде си поизмисли/нагласи.

Като лично впечатление - не за първи път наблюдавам такова пренебрежително отношение от твоя страна към бъдещи ветеринари етц., което не е нищо по-различно от суперостарялото отношение на по-възрастните генерации към нашата в стил "тия деца за нищо не стават". И като те сравня с хората, които са ми (били) учители под някаква форма, без значение по кой предмет... ми, не ставаш. Изобщо не е това правилното отношение на учител/ментор, загрижен за успеха на учениците си.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-02-2015 на 09:54

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това просто е смешно и съм сигурна, че или лъжеш, или преувеличаваш адски много, за да ти пасне на тезата.

Защо?
    - Процесите, които водят до различните му стойности при котки, няма как да се знаят от един ученик. Което означава две неща.

А) Имал си за стажанти ученици, от които няма как да очакваш да знаят такова нещо. Междинен извод: Преувеличаваш и очакваш прекалено много.
    Стигаме до условието, че не знаят и какво е PH. Пак две възможности:
    1. Тъй като няма как да изкласиш без да знаеш какво е PH, твърде вероятно е да чуеш някакво изчанчено обяснение/определение, което те няма как да знаят от часа по химия в училище.
    2. Ако все пак са намерили начин да изкласят без да знаят какво е PH, значи наградите им са в други области, различни от химията, и не са релевантни за примера ти.

Връщаме се горе:
    Б) Имал си за стажанти студенти.
    Стигаме до условието, че не знаят какво е PH, което няма как да не се знае от студенти, които учат химия под каквато и да била форма.

Хайде сега кажи къде си поизмисли/нагласи.

Като лично впечатление - не за първи път наблюдавам такова пренебрежително отношение от твоя страна към бъдещи ветеринари етц., което не е нищо по-различно от суперостарялото отношение на по-възрастните генерации към нашата в стил "тия деца за нищо не стават". И като те сравня с хората, които са ми (били) учители под някаква форма, без значение по кой предмет... ми, не ставаш. Изобщо не е това правилното отношение на учител/ментор, загрижен за успеха на учениците си.
    тия неща не се учат по химия а по профилирани предмети и то по няколко предмета

и да кажем че не изучават котки всеки бозайник има стомах и започнат ли да изучават стомаха трябва да знят какво е PH за да знаят и как работи съответния орган
    и това е само конкретен пример

урината също има PH как ще направиш диагноза като не знаеш какво е това?
    та като не знаеш как разботи един орган как ще имаш 6?

и остави това че не знаят нямат и желание да го научат в началото аз самия имах желание да им помагам но пълната им безотоворност и липса на желание ме накара да им дам метлата и да ми се махат от главата

ако си мислиш че някой ми плаща да ги уча лъжеш се нямам зор да се хабя заради тях

аз тия неща ги знаех като бях ученик
    Последно редактирано от haritov : 06-02-2015 на 10:19

anonymous708973
    Guest
    тия неща не се учат по химия а по профилирани предмети и то по няколко предмета

и да кажем че не изучават котки всеки бозайник има стомах и започнат ли да изучават стомаха трябва да знят какво е PH за да знаят и как работи съответния орган
    и това е само конкретен пример

урината също има PH как ще направиш диагноза като не знаеш какво е това?
    та като не знаеш как разботи един орган как ще имаш 6?

и остави това че не знаят нямат и желание да го научат в началото аз самия имах желание да им помагам но пълната им безотоворност и липса на желание ме накара да им дам метлата и да ми се махат от главата

ако си мислиш че някой ми плаща да ги уча лъжеш се нямам зор да се хабя заради тях
    Те са ученици с профил... биология/химия етц, така ли? И не знаят какво е PH, това наистина ми е трудно да го повярвам, предвид че сестра ми от 8-ми клас го знае - а в 8. клас в езиковата дори нямат биология/химия.
    Аз не споря, че е важно, казвам само, че ми се вижда невероятно човек с интерес към областта да не го знае. А за процесите е нормално да не знаят, както вече казах, за стомаси и т.н. също, това предстои.

Град
    системата дегоба
    Те са ученици с профил... биология/химия етц, така ли? И не знаят какво е PH, това наистина ми е трудно да го повярвам, предвид че сестра ми от 8-ми клас го знае - а в 8. клас в езиковата дори нямат биология/химия.
    Аз не споря, че е важно, казвам само, че ми се вижда невероятно човек с интерес към областта да не го знае. А за процесите е нормално да не знаят, както вече казах, за стомаси и т.н. също, това предстои.
    не те са с профил вет медицина нещо което изучава нещата още по-задълбочено и са 12 клас ученици

и даже единия настояваше да лекува сам

и за процесите е нормално да ги знаят

anonymous708973
    Guest
    Значи просто са безхаберни и това, че имат награди, е напълно нерелевантно.
    Безхаберни има навсякъде, "елитните" гимназии също не са застраховани, просто концентрацията им е по-малка.

Град
    системата дегоба
    Значи просто са безхаберни и това, че имат награди, е напълно нерелевантно.
    Безхаберни има навсякъде, "елитните" гимназии също не са застраховани, просто концентрацията им е по-малка.
    дадох пример какви са най-добрите ученици на една такава гимназия

такива са последните 2г

anonymous708973
    Guest
    дадох пример какви са най-добрите ученици на една такава гимназия

такива са последните 2г
    И как реши, че са най-добрите?

Айде стига глупости, как най-добрите в профилирана гимназия няма да знаят какво е PH. Пак ти казвам, или преувеличаваш, или тези са безхаберни, или гимназия очевидно не е близко до "елитна".

Град
    системата дегоба
    И как реши, че са най-добрите?

Айде стига глупости, как най-добрите в профилирана гимназия няма да знаят какво е PH. Пак ти казвам, или преувеличаваш, или тези са безхаберни, или гимназия очевидно не е близко до "елитна".
    ами учителите им ги определиха като такива

и не преувеличавам за жалост съм реалист

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    __
    не успя да запишеш истинска медицина ли, че си толкова наострен?

Супер фен
    АХАХАХАХАХАХААХАХА !!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    не успя да запишеш истинска медицина ли, че си толкова наострен?
    няма страшно някои от тия дето бяха при мен може и теб да лекуват след време

или твой любимец

как ти се струва идеята?

иначе има някои съфорумници дето следват в момента винаги съм им помагал с каквото мога

не съм отрицателно настроен но това което видях няма положителна страна
    Последно редактирано от haritov : 06-03-2015 на 08:40

Супер фен
    живея с мисълта че си някъде там

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    И не знаят какво е PH, това наистина ми е трудно да го повярвам, предвид че сестра ми от 8-ми клас го знае - а в 8. клас в езиковата дори нямат биология/химия.
    Това трябва да се знае от пети клас.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Ричи, видях какво се случи ;д. М/у другото онзи ден намерих подходящо гифче за теб:

Макар, че сама се зовеш "bitch" ;д, но не се идентифицираш с него все пак.
    И филмa съм гледал, но бях забравил този момент.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    сестра ми от 8-ми клас го знае - а в 8. клас в езиковата дори нямат биология/химия.
    8 клас се взима два пъти в езиковите, втория път се учи всичко това, което сестра ти не била учила, но на езика, който се учи.
    Радвай се, че я харесвам толкова много, иначе щях да кажа някои неща за нея, за които ти си причината.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Изглежда нервно болна и отчаяно обясняваща се как не е толкова лоша, колкото изглежда.
    Аз, за щастие, нямам тази потребност.
    Има хубава прическа, ще се подстрижа тъй още утре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си