.

Виж резултатите на анкетата: За или против училищните униформи?

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

8 50,00%
  • Против

8 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 191

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    играй го по-скромно
    -иначе всички като завършат не стават за нищо
    -пратих да бачкат с метлата ама и там не се справиха добре
    -аз тия неща ги знаех като бях ученик
    -колко ''елитни'' новозавършили съм карал да чистят лайна за 300лв на месец
    не за друго ама просто за друго не ставаха
    *постовете ми са толкова тъпи та чак се възмущавам
    няма 2 мнения

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    няма 2 мнения
    ако бях написал друго щях да излъжа а мразя да премълчавам истината

иначе ако го имаше акъла за който говореше нямаше да ми обърнеш внимание

за жалост съм от хората дето обичат да гъделичкат понякога
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Sofia
    за жалост съм от хората дето обичат да гъделичкат понякога
    И затова не се усети, че цял ден се ебавам с изказванията ти?
    Ако не беше толкова комплексиран(мразя го тоя етикет, но в случая не се сещам за по- добър)
    -нямаше да скочиш при изказването ми за 'истинската' медицина
    -нямаше да си толкова нагъл и злорад, че другите бърсали лайна, пък ти, като някой бей ги гледа и им заповядва (докато бърка в задника на котките и кучетата)

А това, че на 25, ако ще цял живот да си прекарал в гъза на някой бозайник, трябва да можеш да доловиш иронична нотка, вместо да ми се обясняваш, че съм акълийка, няма да го коментирам.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-03-2015 на 22:22

Град
    системата дегоба
    И затова не се усети, че цял ден се ебавам с изказванията ти?
    Ако не беше толкова комплексиран(мразя го тоя етикет, но в случая не се сещам за по- добър)
    -нямаше да скочиш при изказването ми за 'истинската' медицина
    -нямаше да си толкова нагъл и злорад, че другите бърсали лайна, пък ти, като някой бей ги гледа и им заповядва (докато бърка в задника на котките и кучетата)

не знам дали забеляза ама не се изкарвам някъде като много умен знам достатъчно да си върша работата

иначе съм си тъп навсякъде си го признавам не го крия и не знам защо ми го натякваш след като си го знам та се хваля чак

иначе мерси че ми се връзваш на акъла цял ден щото пък аз може с моите изказвания да целя да тролна някой като теб и да си мисли че ме нерви цял ден

стана сложно вече

иначе като се бръкне в задника на куче знаеш ли какво се вади?

20лв
    Последно редактирано от haritov : 06-03-2015 на 22:27
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Sofia
    иначе като се бръкне в задника на куче знаеш ли какво се вади?
    не, работя в/с други пространства

Град
    системата дегоба
    не, работя в/с други пространства
    аз го написах ама пак ще ти го кажа 20лв

Град
    Sofia
    аз го написах ама пак ще ти го кажа 20лв
    ще ти взема само 10лв
    Тия тарифи мн свободно плаващи, брей
    Последно редактирано от therichbitch : 06-03-2015 на 23:42

Мега фен Аватара на tori
    (докато бърка в задника на котките и кучетата)
    С всичко съм съгласна - бътхърт на макс от страна на Харитов, както и възмущения кой какво знаел. Ама специално тая част от поста беше груба. Привърженик съм на изказванията, че няма срамна работа и не е удачно да обиждаш човек, който с работата си помага на някого, пък било то и на котки. Най-вече щото всички ревем, когато видим премазана котка на улицата или пребито куче по вестниците.

А иначе за униформите все още се люшкам между „за“ и „против“, макар да носех своята до последно, щото не ми се занимаваше особено да се разправям с глупости в даскало. Някво ми е такова... окей съм, ако може да се съчетава с нещо, не да се налага да ходим като прошляци, получили току-що ваучър за безплатни дрехи от молчиту. От друга страна е хубаво да гледаш сеир. И нда - не говоря за цяла униформа, а за риза, щото в общия случай си е риза задължителния елемент.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    С всичко съм съгласна - бътхърт на макс от страна на Харитов, както и възмущения кой какво знаел. Ама специално тая част от поста беше груба. Привърженик съм на изказванията, че няма срамна работа и не е удачно да обиждаш човек, който с работата си помага на някого, пък било то и на котки. Най-вече щото всички ревем, когато видим премазана котка на улицата или пребито куче по вестниците.

А иначе за униформите все още се люшкам между „за“ и „против“, макар да носех своята до последно, щото не ми се занимаваше особено да се разправям с глупости в даскало. Някво ми е такова... окей съм, ако може да се съчетава с нещо, не да се налага да ходим като прошляци, получили току-що ваучър за безплатни дрехи от молчиту. От друга страна е хубаво да гледаш сеир. И нда - не говоря за цяла униформа, а за риза, щото в общия случай си е риза задължителния елемент.
    аз като бръкна 10 пъти днес изкарвам колкото нея за седмица сигурно а ми отнема не повече от 20 25 мин

ама тя едва ли го осъзнава

сега ако разбере че колеокционирам оръжие ще ме изтипоса и като терорист сигурно

Град
    Sofia
    ^

Аз не колекционирам , но ходя да стрелям понякога.
    сега ако разбере че колеокционирам оръжие ще ме изтипоса и като терорист
    аз като бръкна 10 пъти днес изкарвам колкото нея за седмица сигурно
    Мислех, че от толкова лайна аритметиката избледнява, остави я на мен

Ако тр съм сериозна, съм съгласна с теб, има хиляди идиоти, които и си взимат диплома, и си работят калпаво, и си прибират паричките, които явно са твоят и единствен измерител за успех. Но начинът ти на писане и отношението ти по никакъв начин не показват, че не си един от тях.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-03-2015 на 23:00

Град
    системата дегоба
    ^

Аз не колекционирам , но ходя да стрелям понякога.

Мислех, че от толкова лайна алгебрата избледнява, остави я на мен

Ако тр съм сериозна, съм съгласна с теб, има хиляди идиоти, които и си взимат диплома, и си работят калпаво, и си прибират паричките, които явно са твоят и единствен измерител за успех. Но начинът ти на писане и отношението ти по никакъв начин не показват, че не си един от тях.
    ето научих нещо за себе си

иначе те предизвиквам сама да си намериш грешките в постовете които написа в тази тема
    Последно редактирано от haritov : 06-03-2015 на 22:59

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    аз като бръкна 10 пъти днес изкарвам колкото нея за седмица сигурно а ми отнема не повече от 20 25 мин
    евала, ако само затова работиш

Съгласна съм с Ина, че говориш като по-възрастните, които само мрънкат, че младите за нищо не ставали.

и бтв да си се защитя за изказването по в началото :Д - очевидно се изразих тъпо, нямах предвид това, което сте разбрали, ами по-скоро, че нямаме традиции тип Великобритания с пансионите и специфичното обучение
    нвм, това отдавна вече не е темата

и също така да се изкажа в защита на учениците: това, че нещоси се учело в едикойсиклас (напр. 5.), то това не значи, че детето ще го помни до края на живота си, я питайте вашите за нещо, което не е в тяхната специалност и са го учили преди 100 години...
    my point is, важно е да се учат тези неща, за да схванеш цялостната картинка, а не да ги помниш подробно
    (това не го казвам във връзка с примера на харитов, а като цяло)

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    я питайте вашите за нещо, което не е в тяхната специалност и са го учили преди 100 години...
    Я си пусни телевизора на 3ти март и слушай един репортаж, да видиш като тръгнат по улиците колко по- възрастни хора ще знаят не само кой е написал химна, а и ще ти цитират премахнатите куплети. После чуй колко от хората на по 20г. го знаят. (и си помисли дали го знаеше).
    Истината е, че съм питала нашите за много неща извън тяхната сфера и съм се връщала в стаята си с чувството за нулева обща култура. Никой не ти иска да рецитираш Менделеевата, но не е вредно да знаеш коя е столицата на Исландия или колко е висок Мусала, кой и кога е водил битката при Клокотница, как още викаш на калциевия хидроксид, да различиш проводник и т.н., все информация, която не е строго научна.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-04-2015 на 16:20

Град
    системата дегоба
    относно моите постове за това кой какво знаел

не мисля че съм преувеличил или каквото и да е било защото образователната ни система е много зле както се вижда

и ако някой от вас се прежали да го лекува човек който си няма и на идея как се инжектира ще си върна думите назад

пък може и да ви оперира знае ли се какво му предстои на човек

само да добавя че някои от тези стажанти вече имат и дипломи

искам да си заведете котките при тях единия беше решил да ги лекува с метамизол (аналгин)
    Последно редактирано от haritov : 06-03-2015 на 22:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си