- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
знаете ли галакси ко пита шефката първия си работен ден ... дали си позволяват алкохол на работното място.. ;/
а пък днес пътувах на стоп и минаха сто коли докато се пресрамя да стопирам и по едно вр някъв човек ми спря без да показвам знака за стоп и му викам оф благодаря добре че ми спряхте че мен ме беше срам да стопирам и от един век се канех ;/ така един път тръгнах пак на стоп към правец и почти стигнах докато си преодолея срама ;//
никога не се знае дали когато стигнеш спирката ти и му кажеш "благодаря довиждане и вс хубаво", няма да заключи вратие и да каже 'мне никъде няма да ходиш' или пък дали в счупената му жабка не се крие човешка глава и когато мине през дупка тя се отвори и той тикаже 'не трябваше да виждаш това' опре дуло в главата ти и каже 'съжалявам'... ;/
Хахаха, мисля, че твърде много фантастични филми гледаш. Но иначе това за заключването винаги трябва да си имаш едно на ум, въпреки че в Бг си мисля, че не сме стигнали чак до там.. Но кой знае![]()
ааа галаксино, искам да пътуваме на стоп заедно, много ми е мерак ;с
Не сме ли? А да си спомняш скорошните случаи дето някакъв в разни тунели или на други места по пътя нарочно блъскаше коли и мотори все едно се намира в игратата GTA според обясненията му, защото карали бавно или много го дразнели. Не малко момичета бяха убити напоследък. Така че тя Галаксина се бъзика, но ти не може да си сигурен в човек, който познаваш малко камо ли пък в такъв, който за първи път виждаш. Доверяваш му се безпрекословно в тоя момент, но няма как да знаеш дали всъщност не е някой убиец, изнасилвач,изверг. Като цяло пътуването на стоп особено за сами жени си е огрооомен риск....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
о хайде стига, не внасяй негативизма си и тук ако обичаш. лоши/луди хора навсякъде има, всичко може да се случи във всеки един момент, затва айде да си стоим вкъщи "на сигурно" и да не мърдаме и да не правим нищо ново, така ли?
познавам куп хора, които пътуват на стоп, даже такива, за които това се е превърнал в начин на живот. давам пример веднага - http://tery-robin.blogspot.com/p/blog-page_5870.html - една мацка, която сама е обиколила половина свят общо взето и си е жива и здрава, каква изненада.
Не, аз не внасям никакъв негативизъм. Просто разкривам суровата реалност и не живея по повода като теб в някакво розово сапунено мехурче. Въпросната девойка може би просто е имала късмет,че е попаднала на точните хора,а пък може и да не е била чак толкова сама.Не мислиш ли? И понеже знам,че имаш страх от колите та викам да се пробваш със същата позитивна нагласа да претичваш големите булеварди на червен светофар. Те нали хората виждат,ще си те подминават.То и без това и на зелено може да те бутне някой без да иска. Което не значи например,че и аз нямам познати,които се возят на стоп.Дори и сами девойки. Всъщност даже и брат ми често на път за към нас или за към София качва разни хора на цена известно количество по-малка от на междуградския транспорт за да спести някой лев за газ.
Но това не означава понеже си много оптимистично настроена по въпроса,че не може да попаднеш на някой изнасилвач,който с колата си причаква жертвите и ги откарва на непознато и самотно място казвайки им ,че няма да ги върне ако не му пуснат,действайки без да казва нищо или още по лошо.Или пък да попаднеш на някой тип с комплекс за малоценност,дето жените в живота му го отритват,а той живее с мисълта,че жената трябва да живее пред печката в кухнята,а тези дето си развяват задника насам натам на автостопове са тъпи курви и не заслужават да дишат въздуха му.
И да,попринцип ако се изказвам вулгарно ти може да хванеш и някого за чепа на голо разчитайки,че той е голям джентълмен и няма да ти направи нищо или ще наведе глава,ще зачерви бузки и ще си тръгне,но при дадената за пример постъпка изобщо няма какво да се жалваш и да ревеш ако след това въпросния те хване за ръката,извади ти я от там,след което те затисне с всичка сила на земята,скъса ти най-грубо всички дрехи под възбуждащата го"музика" на виковете ти и възбудата да покори борещата се девойка например и те разпори като че ли е бил в затвора и 10 години не е видял женска ласка.А може пък и да е бил,знае ли човек? Да,действието му няма да е никак правилно и дори ше е осъдимо от хората,защото ти имаш права,а не живеем според законите на джунглата уж,но няма да е като да не си си го потърсила сама още щом си си завряла там ръката живеейки в розовото мехурче,че всеки мъж е джентълмен или просто един истински срамежливко. Защото дори и на мен,който смятам никога не бих изнасилил жена опазил ме Господ,поведението ми рязко се сменя в тон с поведението на някоя жена.Много пъти съм споменавал,че често дори ме е срам да погледна някоя жена в очите особено ако е непозната за да не взема да я обидя. Имало е обаче жени дето с поведението си наистина са си го търсели и рязко или не чак толкова рязко са ме предизвиквали.Е,тогава съм ставал и по бруталничък на думи,а отвреме навреме се е случвало срамежлвитие ми ръчички да попаднат я на някое вирнато дупенце,я да станат външен сутиен на нечии гърдички пред една камара хора.![]()
А какво да кажем например за някой човек дето попринцип и като цяло въобще не уважава жените и те за него са една дупка с израстък още повече пък ако има връзки и "нашата полиция дето ни пази" не го притеснява особено.![]()
Ма то пък и ти донякъде си права то сякаш разликата между изнасилването и нормалния секс,стига да не е много брутално може да е просто само една психологическа бариера. Знае ли се...на някои автостопаджийки може да вземе пък да им хареса...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2015 на 09:49
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
papugai, май добре ме заместваш у форума.![]()
Всъщност е изненада, да.
Стига сте се правели на прекалено смели.
Дори да не я нареже на парчета или някаква друга филмарщина, е достатъчно да й изкара акъла. Пълна глупост и тотална липса на безотговорност е да пътуваш сама на стоп, никъде го няма документирано това пътуване както е при "споделено пътуване". Че близките и приятелите ти няма да разберат, че те няма даже. Няма как в полицията да отидеш, какво ще им кажеш? "Тъпата патка се качи в колата на непознат"? И кво да направи полицията точно? Ама не могат да ви кажат как приятелката ви/дъщеря ви е куха като лейка, щото те излизат криви и безчувствени и не знам си кво. Ако хората не бяха толкова тактични, отдавна щяха да кажат, че такива сами са си виновни, както се намериха хора, които го казаха за сестрите Белнейски. Разсъждавате крайно незряло за хора на по 19-20 години.
Едит: Да не говорим как пък аргументацията ти я няма. Как точно се опитваш да докажеш тезата си, че е безопасно? Като казваш, че познаваш множество тъпи хора, които досега по случайност не са теглили късата клечка? Блестяща защита!
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-06-2015 на 11:17
Живеят с презумцията, че всички хора са добри, докато не попаднат на мен.
Че то и при Митфарен-а не се знае точно какъв ще се окаже. Пък нека е документирано. Като се е насвяткал илу кара като някой, дето книжка не е виждал, и ви хвърли в пропастта, няма да ви пука, че ви дължи обезщететение.
Идеята е, че там има отзиви на хора, които вече са пътували с него
Не пътувам с хора, които нямат отзиви или снимка на колата/себе си. Като се уговориш на съобщение с тях, веднага ги пишат номера и модела на колата, които, разбира се, сама виждаш, когато се качиш. Цъкам един смс на приятелка с данните и ето ти отправна точка за полицията, ако нещо се случи с мен.
Не казвам, че е на 100% сигурно, но е в пъти по-сигурно отколкото да хванеш някакъв на стоп от магистралата.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-06-2015 на 11:20
Да бе ясно, просто част от близките ми имат кофти и опит и като цяло не се качвам при рандъм хора или такива, които смятам, че не стават за шофьори. Един съученик веднъж ми ср обиди хах :Д Просто и аз предпочитам девойките по-горе да ги виждам в темата за козметика вместо по телевизията като missing.
Извинете за негативизма, загриженост е :Д
хахахахахха тру ^
За хубава и нежна жена не мисля, че е много сейф да пътува по африка сама.
За някъде, където цари беззаконие и жената не се счита за човек, в момента в който провокираш сексуално желание ( ако ще дори само ръката да ти се вижда, сигурно е възможно ) - според мен няма да им мигне окото да те отнесат.
Пък да не говорим, ако някой те разпознае за чужденец и реши да те ограби + да те натупа.
Иначе, прочетох някои неща в блога на мацката, това с медицината ми хареса, за съжаление се страхувам от хората.
Иначе, стоп е ок, не съм пробвала и се надявам някой да не спре и да не ме пита за колко пари, бих си носила табелка със себе си, да е ясно, че съм на стоп :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...