.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 402

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Темпларът е пропуснал естествено мястото, на което много от нас сме наблегнали именно на идеята за "само момиче", като с това, не казваме, че момчетата не ги грози опасност, а че е в пъти по-малко вероятно да се случи нещо.

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    да не забравяме че някои хора ги блъскат по тротоарите, моля не вървете по тротоарите
    някои хора са умирали от задушаване в дрешника си, който са решили да изчистят също така
    греда пада и бам-не могат да излязат и умират

за най-сигурно не пътувайте на стоп, не ходете по тротоарите и не чистете дрешници най-вече
    Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
    "просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
    "просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?
    каква ми е тезата?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    каква ми е тезата?
    А какво ти беше въведението ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си