- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- форумни дружки
Нека да поставим нещата така: какви са необходимите условия, за да се случат горните три събития?
-при престъпленията срещу стопаджии имаме шофьори с нечисти намерения (психопати)
-при блъснатите пешеходци на тротоара имаме движещи се автомобили
-при хората задушили се в дрешник, имаме човек влязъл в дрешник
Какво следва от това? Следните въпроси:
В колко процента от случаите, когато психопат качва стопаджия, имаме извършено престъпление?
Колко процента от движещите се коли блъскат пешеходци на тротоара?
Колко процента от хората влезли в дрешник се задушават?
не мога да твърдя със сигурност, не си правя статистика по въпроса
не мисля че да си чистиш дрешника и да пътуваш на стоп са д-вия, равносилни по потенциал на опасност, не съм го казвала
просто исках да не забравяте че може да умрете и докато вършите която и да е от ежедневните си удобни и спокойни дейности, дори да сте напълно здрави
Темпларът е пропуснал естествено мястото, на което много от нас сме наблегнали именно на идеята за "само момиче", като с това, не казваме, че момчетата не ги грози опасност, а че е в пъти по-малко вероятно да се случи нещо.
Тъпа, тъпа и пак шибано тъпа логика. НАЙ-тъпия аргумент, който автоматично ти унищожава тезата. Има ниво на опасност и ниво на опасност. Зрелият човек умее да ги различи.
"просто исках да кажа..." - ми като казваш нещо, за да не кажеш нищо всъщност, що изобщо казваш нещо?
Момчета и момичета са напълно различни проблеми, но ако шофьора е луд, ще са с един и същ завършек.
Да бе, разбрах, затва и аз се усмихнах в забележката си. Просто 2 думи стигат да се измести темата Д:
Тва за хватките нз откъде дойде, не съм бранител на цинични ъплоудъри Д:
Dreamwalker, тъкмо бях решила, че съм скапала настроението с моите ножове, спрейове и прочее, ама ти направо го смаза.
Наистина е адски заблуждаващо това със семействата, аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).
А аргументи тип "колко сте зле, стойте си в изолатор, защото може да ви падне таванът над главата" са смехотворни.
Корб го е обяснил математически, нещо ми подсказва, че не ви е силна страна, но по- лаконично и точно не мога да го кажа.
Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2015 на 19:01
Папугай е прав за това. Когато вече си се качила в колата на психопат, вероятността да те нападне не варира спрямо пола ти. Това разбира се не изключва възможността шофьора да подбира жертвите си по пол. Има достатъчно примери за престъпници, извършващи престъпления изключително само спрямо мъже или жени. Но тук се появява един друг момент, че психопата качва стопаджии с ясната идея да извърши злодеяние, така че е логично да качи човек, на който иска да навреди (било мъж или жена). От всичко това следва, че не е правилно да се казва, че по същество има по-голям шанс да ти се случи нещо, ако си от женски пол.
Не съм съгласна, не мисля, че така работи психиката на един нападател, да не говорим, че си има начини, по които можеш да навредиш само на жена. Или искаш да ми кажеш, че са ти пускали ръка или че би изпитал страх при "предложение" да врътнеш една свирка?
Майка му стара, аз защо познавах само един, така искам да имам приятел, който е обратен... :/
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако са млади момчета, по- трудно ще ги настигна, като ми грабнат телефона :Д
От тази гледна точка
;/ днес цял дне ден пробвах да се разсейвам, на работа бях, щях да помагам на вуйчо за колата, но го изпуснах. правих царевична литна, в която забравих да слижа сол, но със сирене беше якусна, тренирах, браточвед ми ме изведе, понапих се, вкъщи се донапих, но болката в душата ми не отминава и днес като се събудих, времето беше мрачно и валежно и знаете л какво си помислих.., помислих си, че отразява душата ми