.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 512

Hybrid View

Голям фен Аватара на bubaduc
    какво ви е мнението за фоумролер ?
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    най-великото нещо след хладилника

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    Във фитнеса имаме, доста се ползва, дори аз се замислям, въпреки че съм страшно нетърпелив човек и не си представям как ще губя 10-15 минути само за да се търкалям върху него.

Вчера - гръб, първа тренировка от много време, та не беше суперздраво, но пък най-накрая проумях как на гребането да си натоварвам гърба, а не бицепс/трицепс :д

Гребане с тесен захват 4х15
    Суперсет: скрипец зад глава 3х12 + гребане с широк захват 3х15
    Суперсет: упражнение за перки :д 3х max + бицепс 3х10
    Суперсет: задно рамо 3х10 + бицепс друг вариант 3х10

Днес ще е рамо.

Въпрос: Добра идея ли е да правя два пъти на седмица мъртва тяга - един път в деня за крака, един път в деня за гръб? Чудех се и за хиперекстензиите в деня за гръб.

Супер фен Аватара на Deadlock
    PinkPan7her,
    с колко кг клякаш?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    PinkPan7her,
    с колко кг клякаш?
    Ооо, не много. Начинаеща съм, не ми е основната част от тренировката и правя само сумо клек. Правя доста напади - и в движение, и на място, сега ще вкарам едни с кръстосване на краката, че удрят силно дупето отстрани. И лег преса, ама пак с малко кг.
    Не ми е приоритет тежестта, с кофти колене съм, пък дори и с правилна техника си се натоварват. Вече имам доста повече време, та мисля да усвоявам техника на свободното клякане. Някак не ми е симпатично обаче, ще видим.
    Ако те интересува точно тази зона, пиши на Петя във фейсбук

Бтв, интересен факт. Никой от треньорите и бодибилдърите, които следя в инстаграм, не качват тежестта, с която тренират, защото няма абсолютно никакво значение всъщност

Момчета, под вариация с "прави крака" имате предвид римска тяга, нали :д Правя ги и двете по принцип, въпреки че ги мразя до мозъка на костите си. Мога и двете да ги правя и в двата дни или няма смисъл?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-11-2015 на 20:37

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    член
    1. ВИНАГИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ С КОЛКО ПРАВИШ! ВИНАГИ! :Д :Д
    2. кво кръстосване на краката при напади бе, момиче, ще се размажеш
    3. за тягата има много варианти и му казвам "с прави крака", защото "римска тяга" не е нещо константно, всички го разбират по различен начин
    Единия вариант е като пускаш тежестта директно надолу и малко пред теб - тогава товариш доста гърба и задното бедро, другия вариант е да си изнасяш задника назад - така товариш повече задника и задното бедро, защото като тежестта е по-близо до тялото ти кръста не го отнася, затова сама си прави изводите.

Най-добре е да се въртят упражненията на през 3 седмици, ама това е като имаш някаква основа вече на основното движение, т.е. ако си почнала да правиш тяга преди 1 месец няма смисъл да почнеш с вариациите, според мен. Просто прави този тип с изнасянето на задника (което всъщност се води точно римска, защото другата си е stiff leg), така няма да изревеш от кръст, защото още ти е слаб.

Други вариации, ако ти е интересно: rack pulls, sumo dl, deficit dl, deficit sumo, rack sumo, stiff legged, deficit stiff legged (google и ще видиш как изглеждат) а и да не забравяме one leg dl, която е главно за баланс и се прави с медицинска топка (като рехабилитиращо упражнение)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Въпрос: Добра идея ли е да правя два пъти на седмица мъртва тяга - един път в деня за крака, един път в деня за гръб? Чудех се и за хиперекстензиите в деня за гръб.
    Идеята е добра. Примерно тягата с прави крака е много добро упражнение за задните бедра. Хиперекстензиите могат да се използват и като загряващо упражнение за тягата в деня за гръб. Това упражнение стяга много добре долната част на гърба и мускулите на таза, натоварва и задното бедро. Може да се прави и с допълнителна тежест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си