.
Отговор в тема
Страница 374 от 436 ПървиПърви ... 274324364370371372373374375376377378384424 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 326 до 9 350 от общо 10898
    anonymous708973
    Guest
    Там е проблемът, аз нося 36-38, даже имам малко дрехи 38, нямам нито една, която е 40.

Ох, и мен ме притеснява момента с непробването, особено тия рокли... а и моят гръб е специален, най-редовно ми "шуптят" дрехи там. От Fashiondays имам много неща, но там връщането е суперелементарен процес, а тук ще е разправия, оф. Абе, ще се престраша сигурно другия месец за няколко бижута и една-две рокли.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Aко 42 е XL, какво е 48, примерно? Не е 4XL.
    Аз лично не гледам мн описанията на всяка отделна фирма. Примено, като ми излезне за чорапи, като засека по табличката, че трябва 3та големина. Как да си взема, като знам, че ще го разпъна на метър крак. Най- мн да си ги нося до коляното. Та съветвам те да си гледаш твоите си номера, които по принцип носиш. И пробвай първо с рокля, в която има еластан, няма да е фатално. И ми пиши Хареса ми тая горе.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По Еразъм има ли шанс да замина за университет, който не е партньор на моя?

Град
    Sofia
    Не

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Благодаря
    Някои много ме объркват.

Град
    Sofia
    В кой университет си? Ако не е обявено мястото, няма да има договор, на базата на който да заминеш

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Писах ти на лично

Град
    Sofia
    Отговорих

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Аз лично не гледам мн описанията на всяка отделна фирма. Примено, като ми излезне за чорапи, като засека по табличката, че трябва 3та големина. Как да си взема, като знам, че ще го разпъна на метър крак. Най- мн да си ги нося до коляното. Та съветвам те да си гледаш твоите си номера, които по принцип носиш. И пробвай първо с рокля, в която има еластан, няма да е фатално. И ми пиши Хареса ми тая горе.
    48, 50 и т.н. са по българската номерация, която е различна, но нямам идея как точно отговаря на европейската. Тази, която дадох беше китайската, която е доста по-миниатюрна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ох, нямам под ръка неотворени чорапи да ти кажа със сигурност как е номерацията, ама се сещаш за онези със силиконовата лента и дантелата от ДМ, нали? Е, по тяхната номерация съм S и трябва да тежа много повече, за да си взимам M. Eдин път направих грешката да си взема S - чорапи, които трябва да стигат до под дупето, на мен ми бяха малко над коленете
    Не ни е лесно с тия крака

Впрочем, момичета, по темата със заздравяването на ноктите:
    Четвърти ден си кисна ръцете във вода с морска сол. 2 пъти на ден по 30 минутки в силно подсолена вода. Ноктите ми са осезаемо по-твърди, днес на няколко пъти се усетих как ги ударих във врата, шкаф или нещо подобно, нищо им няма. Мислех да го правя 7 дни и след това само при смяна на лака, обаче май ще бъде 10 дни, за да затвърдя ефекта.
    Може и да си внушавам, обаче сякаш и пораснаха. Направих снимка в първия ден от процеса, ще сравнявам.
    Как не ми дойде по-рано на акъла! А даже морската ми сол е някаква суперевтина от супермаркета.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-20-2015 на 23:53

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Пантерке, имаш ли познати в Мюнхен/ Хамбург/Дортмунд/Кьолн/Франкфурт?
    Наистина ли са толкова зле нещата с общежитията? Чета групата на студентите в Германия и най - редовно се споменават благи думи за Studentenwerk и GEZ, и как трябва да ходиш да просиш с куфари.

Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Пантерке, имаш ли познати в Мюнхен/ Хамбург/Дортмунд/Кьолн/Франкфурт?
    Наистина ли са толкова зле нещата с общежитията? Чета групата на студентите в Германия и най - редовно се споменават благи думи за Studentenwerk и GEZ, и как трябва да ходиш да просиш с куфари.
    аз имам много познати в Германия, които учат там. Различни випуски , всичките отиваха към началото на август за по седмица , две да си търсят и казаха, че е тегаво, но винаги си намираха. Сега ще видим моите като заминат как ще са нещата
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    аз имам много познати в Германия, които учат там. Различни випуски , всичките отиваха към началото на август за по седмица , две да си търсят и казаха, че е тегаво, но винаги си намираха.
    Това е, в общи линии. Аз си намерих още от България, пишейки отчаяни имейли. :д
    Системата в Щудентенверк е такава, че има няколко отговорници, не е един човек за всички общежития. И въпреки че официално си кандидатствала през сайта, намираш адресите на възможно повече отговорници и им пишеш по един имейл как (съвсем буквално, не се ебавам) възможността да учиш тая специалност ти е мечтата на живота, но как наистина нямаш възможност да си позволиш частно жилище или да пътуваш всеки ден от съседен град и как няма да заминеш, ако нямаш общежитие. Преувеличаваш лекичко така и стават нещата :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За Хамбург видях, че имат някакъв процент за Еразмуси дават директно, сега търся за останалите градове.

Някой да знае някаква хубава ретро преса, която да не е много скъпа?

anonymous708973
    Guest
    О, за Еразмуси е по-лесно, да. Намери си и съответните групи във ФБ, те помагат значително.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това е, в общи линии. Аз си намерих още от България, пишейки отчаяни имейли.
    Съквартирантката ми се разрева и пак не изместиха оная нахалница, която не искала да се изнесе, а договорът ни вече течеше.. Аз не успях, не ми е в стила да правя театрални постановки, просто сипвах аргументи и закони. Ще им се моля, имат да взимат.
    В Мюнхен има огромен дефицит на общежития от 1-2 години, всички ми се оплакват, така че не го препоръчвам.

anonymous708973
    Guest
    Няма как да стане такъв филм като "не искам да се изнеса".

И как така хем сте имали договор, хем не са ви дали стая? Нали за да имате стая, трябва да имате договор?

Град
    Sofia
    Има има, ако е с бебе, не можеш да я мръднеш с ритници. Да, имахме пидписан договор, платено всичко, но физически не ни дадоха да се нанесем. И така.
    А това с моленето, плакането и нощуването в офиса на щудентенверка наистина е практика в градовете, където няма достатъчно и си ги раздават, както искат- на когото е по-жална физиономията, което очевидно е неправомерно и ако тръгнеш по- нагоре, половината ще изхвърчат, че и няма да ги пуснат повече да обслужват студентски проблеми.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Момичета, може ли да ми предложите някой добър сух шампоан на достъпна цена? Под достъпна разбирам 5-10 лева примерно. Гледах някакъв на Dove, за който има доста положителни коментари, но са все от преди 4-5 години и се чудя дали въобще го има все още и ако го има, дали е същото качество като преди 4-5 години.

Искам да отбележа, че специално станах от леглото, за да ви напиша този въпрос и ще съм много сърдита, ако не ми отговорите! :Д Тъй де, шегувам се. Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Само да кажа, че се оказа, че нямам право на общежитие

Мега фен Аватара на babity
    Искам да питам какво местно обезчувствяващо да си купя от аптеката, защото имам подкожен косъм на много деликатно място, който отгоре си е формирал супер бясна мастна бабуна и ме смущава. Не ми се занимава с хирурзи, щото и сама ще си го оправя,само обезболяването ми е кусура.

Нищо на базата на лидокаин, върши супер невероятна работа за всичко и минава почти веднага.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Lourenço
    Lilanda, Batiste. Струва 5 евро тук, предполагам в БГ ще е около 10 лв? От доста време говорим за този сух шампоан, как си пропуснала :Д

YSMF, защо не? :о сега WG ли ще си търсиш?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Защото не бил в списъците на Щудентенверк. От Хамбург и Франкфурт директно ме отрязаха, на Мюнхенските ми дава грешка с пощата. Чакам останалите 2 града и някаква информация от унито. Май ще се отказвам от Германия

И се оказа, че точно Пантерката е питала за унито, което ме интересува, но по съвсем друга причина
    Последно редактирано от YSMF : 06-25-2015 на 21:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си