- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-30-2015 на 23:40
А аз да се ожаля - "сканирах" до преди малко абсолютно всички ЛС-и, които dreamwalker ми е писал(а) досега, с надеждата да видя къде точно ми е написал(а) нещо, което е в противоречие с друго нещо, написано от него/нея във форума и... ц. Ударих на камък.
Явно и първото съм го чел във форума (и не е било на ЛС), та сега трябва да се сетя къде съм го чел.
И тъй като се очертават и двата коментара да са публични, то до ЛС няма да се стига - ще го изкоментираме в настоящата тема. (:
//което е в лек разрез с правилата за достойно поведение, ама... ще си затворим малко очите. (:
Последно редактирано от M**** : 06-30-2015 на 23:49
Аз пък веднъж изтрих едни лични от дримока, защото ми трябваше място и сега ми е много мъчно...
@ всички:
Хора, аз мисля ...
да ходя да си лягам. (((:
Ако не го сторя до 1-2 часа, ще взема да посрещна първите слънчеви лъчи за месец юли буден. :Д
А утре имам много задачки за вършене, та въпреки че съм много изкушен от горното, то смятам да се пренасям в Морфеевото царство, но първо...
мисля да изям две сухи пастички, че нито съм обядвал, нито съм вечерял... вече 2-3 дни. Кретам на сухи пастички и кит-кет.
Пожелавам ви хубава, приятна и спокойна нощ!
Както и слънчев, приятен и успешен месец юли! Весело посрещане на първите юлски слънчеви лъчи! (:
И да - месец юли е най-якият месец в годината, само да не беше чак толкова топъл! :Д
Брат, съчувствам ти.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
А защо?
Нека да задам няколко риторични въпроса: ако видиш едно малко животинче да се мята енергично, лудо във водата, ще тръгнеш ли да го спасяваш от удавяне? Ще му съчувстваш ли? Да?
Е, ако животинчето е малка риба?
Аз съм си такъв, какъвто съм си - за мое добро или лошо. (:
Виждаш ли по-скоро аз трябва да ти съчувствам на теб... (:
Защо ли? Еми, ти си този/тази, който/която се крие зад "n" на брой профили (активни/неактивни, нови/стари)... :/
Преди седмици, когато ми написа, че "на живо общувам само с npp" аз ти повярвах. Не съм и предположил, че се шегуваш. Даже не знам защо би се шегувал(а) с това... А вчера те чета, че би искал(а) да се срещнеш с него/нея на живо, за да го/я заведеш във Ватикана... Или второто да е шегата, която визираше?
После съм нямал чувство за хумор - е, ти къде видя хумора тук? Хуморът е, че си противоречиш и в малкото информация, която пишеш за себе си или...?
С теб имаме някаква бегла комуникация от началото на март месец, сега е 01-ви юли, т.е. 4 месеца разлика. За този период не успях да разбера нищо за теб, освен че ти е хоби да лъжеш и да въвеждаш в заблуждение...
Прикрит човек си... :/ Това е жалко, затова по-горе ти писах, че ти съчувствам за това, което си...