Отговор в тема
 Отговор в тема

значи когато някой (ти) казва истината на истинския Господ Бог става неверник в твоите очи, и веднага започваш да цитираш корана, книга, която е писана около шест века след написването на книгите на Новия Завет, и - хилядолетия от написването на Петокнижието?!, само че тактиката ти е много тъпа, то и аз мога най-безсрамно да отричам всичко добро и да го заменям с лоши неща без въобще да го зачитам дори и когато истинският Господ Бог е изправен пред мен и ме гледа гневно, обаче не съм от онези, които предпочитат да угаждат на чрезмерната фарисейска гордост, алчност, завист и злоба

не знам какво оспорвате, ама няма нормален (вие не сте), който да разбере това делене на сходни религии и богове... а пък и в този пъстър свят защо да е задължително да има само 1 бог? Казвам ви, вие сте способни да убивате в името на своя си бог. Пълна трагедия..
И понеже исляма взе че много се налага, да се забранят джамиите трябва.

да си чувал кое е най-силното оръжие?
В ИД се трепят ей така, защото четат и вярват на някакви книги. Вие сте същите. Ако утре стане война и сложат някаква по-смахната папа, ако утре стане война и решат да използват всеки вярващ в религията, така лесно ще се преиначат някои неща, че хиляди ще се изколят. От неграмотност, но не само.

не казвам, че мохамед не е ако не най-великият то поне един от най-великите моавски пророци, и то дори просто заради факта че отмахна поклонението на ваал(а)/баал(а) от моавските предели, нещо, което никой не можа да направи преди това, обаче има неща в корана, и не казвам, че дадени от мохамед, които просто не съответстват на истината представена в библейските писания, които (библейски истини) са потвърдени от множество най-праведни човеци, така че не си мисли, че ние двамата свидетели не се поставяме на мястото на другите хора, но напротив, като верни последователи на истинския Господ Бог, та да не се посоча и като Негов служител, винаги внимаваме да не пренебрегваме нуждата на другите, и това е дори основната причина да свидетелствуваме тук в този форум относно Бог и вярата, иначе, ако не обичахме ближния(съжителите) си, едва ли щяхме да предупреждаваме за опасността от следването на ереси(погрешни вярвания/убеждения във вярата)...