Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
Еми, мисля, че прекалено много се вживяваш...Все пак това си е твое вярване и вярвай в каквото си искаш, аз пък ще си вярвам в моето.
''(Ей Мохаммед) Кажи: О, неверници! Аз не служа на това, което служите вие ! И вие не служите на това, на което аз служа ! И аз не служа на това, което вие слжите , и вие не служите на това, което аз служа. И аз си имам своята религия и вие си имате вашата.'' Сура Неверниците (Кяфирун)
значи когато някой (ти) казва истината на истинския Господ Бог става неверник в твоите очи, и веднага започваш да цитираш корана, книга, която е писана около шест века след написването на книгите на Новия Завет, и - хилядолетия от написването на Петокнижието?!, само че тактиката ти е много тъпа, то и аз мога най-безсрамно да отричам всичко добро и да го заменям с лоши неща без въобще да го зачитам дори и когато истинският Господ Бог е изправен пред мен и ме гледа гневно, обаче не съм от онези, които предпочитат да угаждат на чрезмерната фарисейска гордост, алчност, завист и злоба