- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Добре, радвам се, че се изяснихме поне отчасти и се извинявам за непремерения коментар.
Имам въпрос към Ина. Прочетох ти поста в блога за морската сол и ноктите. Не ти ли 'гъбясват' (не знам дали ме разбра) ръцете от толкова киснене? Много искам да пробвам, но като знам, че когато си мия косата (респективно стоя малко по- дълго в банята), понякога започват да ми се белят пръстите, лошо ми става.
(Btw аз също знам изпитана рецепта за заздравяване, стават на камък ноктите, но си ходиш цветен няколко седмици. Йод.)
Да де :Д като вляза и стоя 40 мин в банята, а аз наистина се къпя с мн гореща вода.
Ами, кожата толкова 'подпухва' , че на палеца обикновено започва да се отделя най- горния слой и започва да се бели.
Бързо минава, не е болка за умиране.
Онзи ден, като чаках приятеля ми пред Berliner Dom, видях един еднорог, а знаете, че те летят само при нулево съдържание на прахови и суспендирани частици и >1200hPa. Понякога, като чета отзиви за Германия, започвам да се чудя аз ли съм ненормална, че виждам нещата по толкова различен начин. Това второто беше сериозно и неиронично.
честно, глупава съм явно, не разбрах коментара. Какво четеш за Германия и какво виждаш по различен начин?
Иначе... какво да се каже, дивите жеги са, в момента е 16 следобед, изкъпала съм се вече два пъти, с фитнеса и вечерното къпане, ще станат 4.
В Берлин ли си?? Сигурно няма да ми се отвори парашутът това лято да отида до там, но да кажеш все пак какво си струва да се види и посети - не само в смисъла на забележителности и музеи, а в малки магазинчета, барчета, ресторантчета, за да се потопи човек в истинската атмосфера?
За пръстите - с хладна вода и 20-30 минути киснене няма нищо да се обели![]()
Не мен слънцето ми изгаря кожата като стоя дълго, дали не съм вампир.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А, не, написах го максимално кратко и неразбираемо вероятно, защото не исках да спамя много.
Нахвърлям примери:
- от кожата на германките се присетих- общо взето имам впечатление, че кратерите им по лицето са колкото този, който имам на коляното, когато 2метра се пързалях по асфалта в 5и клас
- относно точността- по мои впечатления отдавна е химера немската точност
- някой беше писал преди, че са джентълмени- не говорим за тези, с които се познаваш, ами ей така- непознати хора на по 20 да ти правят жестове (на 30 мн са ми помагали, ама другите..)
- наскоро коментирахме и за общежитията и начина на раздаване- който по- силно се разреве; как това е тооолкова по- различно от тукашния начин
- възпитани били- масово са безпардонни и освободени по един доста противен за мен начин
- че София е кочина, кочина е, ама и там отдавна тротоарите са далеч от онези от преди 20-30 години- без прашинка по тях
П.П. Ще ти напиша на word направо нещо и ще ти пратя.
присещам се за духането на нос на средата на лекцията, в библиотеката, независимо къде. Ама така, че от съседната сграда да те чуят.
Бих споделила и аз впечатления, ама не ми се спори; имам чувството, че една шепа хора влизат в тоя раздел и търсят специално мои коментари, за да се заядат, пък аз вече съм.. Too old for this shit, както казваше Барни.
Видяли сте вие точност.Шефът обича да ми каже "ей сега идвам"... и да ме остави 2 часа да си кисна без продукция за продаване. Или да закъснея за работа с 10-15 минути заради градския транспорт... обаче шефът да дойде още 20 минути след мен.
Имах една лекторка, която предупреждаваше 10 минути преди да дойде лекцията с имейли, че няма да дойде. Имахме 7 лекции с нея, това се случи 3 или 4 пъти.
Повечето стереотипи за Франция са вярни.![]()
Иначе хората тук са много мили и учтиви в общия случай. Винаги когато видят, че носиш нещо тежко ще ти отворят вратата и дори ще ти го пренесат. Даже мацки са ми помагали с багаж. Докато бях в България на 5 минути се изнервях и исках да набия някого. Свикнах явно на местната лежерност и аз.
А гадни нахални германци съм срещала само по Черноморието.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На мен пък в Бг винаги някой се намира, който иска да ми помогне. Е аз не си давам куфарите на рандъм хора,ама това е др тема![]()
Няма да се учудя, ако в Стара Загора просто хората са тъпаци. Поздравявам съседа в асансьора, с който живеем в един блок вече 15 години и той ме гледа така сякаш следващата ми реплика ще е да му искам двайсетачка на заем. Какво остава пък да ми помогне да си сваля куфара от първия етаж до долу. Това са някакви малки жестчета, които докато живееш в България дори не ти правят впечатление, но когато не си се прибирал дълго време ти се набиват на очи. За да не кажете, че сипвам само на България, в Полша е същата история и много съм се смяла как може да реагират по точно същия начин.
Докато бях във Франкфурт на летището си кибичех до един пост с контакти и един немски дядо след час и нещо кибичене на много счупен английски, след като разбра, че и дума немски не говоря, ме помоли да му пазя багажа и изчезна за 10 минути до тоалетната. Аз никога не бих си оставила на когото и да е багажа и ми стана много странно, че така ми се довери.
И на мен ми се е случвало да ми помогнат с багажа по влаковете, като се поднеса с куфар 23 кг към летището. Другото, което ми направи впечатление, още нямах и месец престой у чужбинецията, когато, видиш ли, съм си застанала мирно, тихо и кротно на тротоара с намерение, като мине патрулката, да си пресека по пешеходната пътека. Е, полицаите спряха и ме поканиха да пресека. Щях да падна от изненада
Хаяши, случвало ми се е да си оставя куфара за 3 минути в тукашното кафе, в което пия едно еспресо преди път. Иначе на случайни хора не поверявам багаж.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
оф, искам да си направя свестен кок, който да не пада и да не се разваля.
тая моята коса тежи 2-3 килограмата, с каквото и да опитам да го направя (гъби, шноли, шалчета) нищо не става.
отчайвам се вече. а, пробвала съм висока плитка и после кок, но не ми харесва така. ще съм много благодарна, ако някой сподели някакъв начин по-надежден.
Само да държи ли искаш? Ако е така с малка гъбичка и мноооого фуркети и става. Тежичко е, обаче държи наистина. Другият вариант е плитка, която после се навива и се застопорява с много фуркети и мрежичка. Тези двата наистина държат здраво, защото гимнтастичките играят с такива.
от толкова празни приказки поне да ми бяхте отговорили за слънцезащитния крем, днес изгорях зверски и сега стоя намазана с кисело мляко.. :дд
Кой те би по главата да се мажеш само с фактор 12?!
http://shopthebest.eu/ -водещи продукти
изгарянето е готино кара те да се чувстваш жив почти рокнрол
E, глупости сега, защо поздрав да е равно на вървене по задника. А ако имаш предвид свалянето на куфара... еми, до досетливост си е да видиш едно девойче и да му помогнеш. Не че не мога да си сваля куфара сама или да местя пълни гардероби, както вчера, ама е приятно някой да ти помогне.
Защото не си била с 60- килограмов багаж, а не е като да ги вдигам от лежанка. Зарязах го в др сграда.
Поздравявам те за гардероба, не очаквах.
Имам една приятелка, която последния път ми опяваше два часа на главата как съседът от втория етаж нарочно не бил излязъл, че да й помогне дс си свали колелото. Срамота, какъв нагъл бил. А не е като да го чука, на здрасти- здравей са.
Последно редактирано от therichbitch : 07-07-2015 на 20:02
колелото, братче.