- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Ето за това лошата е лоша![]()
Пхаха, папугай, обяснение едва ли бих ти дал на теб... просто няма никакъв смисъл да ти говори някой, защото всичко обръщаш на комплекси...![]()
Така,здравейте ще я карам на кратко,преди 11 дни ми махнаха качулката (обрязаха ме) и започнаха да падат шевовете и гледам,че на самия чеп е нз как да го кажа,обезобразен? Някой който преминал през същата процедура може ли да ми каже горе-долу кога отминават тия проблеми в смисъл кога се възстановява на пълно и си придобива нормална форма без тия ..."деформации".
Благодаря предварително![]()
Така,здравейте ще я карам на кратко,преди 11 дни ми махнаха качулката (обрязаха ме) и започнаха да падат шевовете и гледам,че на самия чеп е нз как да го кажа,обезобразен? Някой който преминал през същата процедура може ли да ми каже горе-долу кога отминават тия проблеми в смисъл кога се възстановява на пълно и си придобива нормална форма без тия ..."деформации".
Благодаря предварително![]()
При всеки е строго индивидуално, но споко, всички се изглажда с времето.
Успех.
Ами на мен доктора ми каза че мога да мастурбирам след 3-4 ден, аз го направих на втория))) ми то нищо нямаше, само една тънка чертичка където е минал лазера. Секс правих не 14 или 15-ти ден, ама въпреки че бях загорял като каубойски тиган, го давах по-леко. Искам да ти кажа, че нито имам белег, нито се е променило нещо в усещането, ама ти няма с какво да сравниш още. Сега като гледам порнаци и като им гледам пишките там - гаранция че на половината са им рязани гемовете, щото изглеждат по същия начин като моя. Не знам кво да ти препоръчам, може би е добре да изчакал да видиш на истински секс как е работата, щото на ръчна не знам дали има значение и ако нямаш ядове - само ще си дал едни 200 лв за лазер
)
Истина е, че все още нямам истинска база за сравнение, но не ми се иска да загубя от чувствителността. Все още се колебая какво да направя. А някоя забелязвала ли е, че пишката ти е оперирана и не е като "нормалните"? Като ходих на преглед, лекарят каза, че не било нужно да бързам с операциата, защото френулума ми бил по-къс от нормалното, но не много и че било по-добре да изчакам да видя как е при секс. На ръчна зависи как бия, но накрая винаги го заголвам до долуи малко ми опъва и навежда главичката
, но не ме боли, нито пък съм го скъсал досега
. Не знам дали е заради това че е по-къс, но френулумът ми е много чувствителен и като се опъва много лесно свършвам
![]()
.
Здравейте, днес е 11-ят ден от операцията ми. Кървенето спря отдавна, болки почти няма. Все още не е в най-добрия си естетичеки вид, но се надявам до 10-15 дни да бъде годен за показване. Има си отток отдолу под гемчето, като в началото си беше все едно имам втора главичка, но в момента нещата се нормализират, въпреки че все още си е големичък. Конци имам, чакам ги да започнат да изпопадат един по един.
ВИЖТЕ!
https://www.youtube.com/watch?t=387&v=n7Q1JGyhL88
ВИЖТЕ!![]()
И това не е лошо?)))
https://youtube.com/watch?v=IphZowGlwmY
Здравейте. Казвам се Венцислав и съм на 34 години. Едва сега се реших на операция, която ми направиха вчера. Самата операция беше малко гадна, за сега нищо не ме боли. Правя си превръзки с Йодасепт и Дефламол. Искам да попитам, след колко време ще мога да ходя на плаж, да тренирам, и за колко време чувствителността на главичката изчезва? Благодаря .
Сегаа, за плаж не знам дали е проблем, нито пък за тренировките, нооо в най - добрия случай - нека да мине поне месец от операцията. При всеки един човек е различно, при мен след месец и половина вече спрях да имам толкова голям дискомфорт.
Минаха вече близо 3 месеца от операцията, чувствителност ИМА, но е супер притъпена и мнооого рядко ми прави дискомфорт. Усещането понякога не е приятно, но това е много рядко. Преди няколко дни забелязвам, че от едната страна нещо се подуват като мехурчета няколко, точно под главичката, вдясно от гемчето... може би скоро ще отида на лекар за всеки случай.
Ланселот, прави си бани с тетра /смрадлика/, помага МНОГО, така успях да се отърва и от ужасния бял секрет като преди това ме бяха наплашили с някой, при който от три - четири месеца все още има бял секрет, но при мен изчезна... сега само подутите мехури на моменти ме плашат...
Успех!![]()
Благодаря за съвета. Вчера бях на контролен преглед и уролога, който ме оперира каза, че нещата вървят добре. Попитах го за бани с тетра, но той ми каза, че няма смисъл и да си ползвам "Йодасепт" и "Дефламол". Вече ми е 6-ти ден след операцията и от скоро раната започна да ме сърби и да ми щипе където са конците, и някак кожата е порозовяла. Надявам се това да е признак, че раната заздравява. Също така отока значително намаля, спрямо първите три дни. Само тая чувствителност на главичката е неприятна, особено като се докосва до марлята. Още не съм опитал да си обуя боксерките без превръзка, но предполагам, че дискомфорта ще е същия. Искам да попитам, колко време да си правя превръзки? Докато паднат всички конци, или може и по-рано?![]()
Искам да попитам правих си операция преди 30 дена може ли да се къпя в солена вода,защото ще ходя на море и да не ми да стане нещо върху пениса.Мерси предварително
Последно редактирано от Valentin Nedkov : 07-02-2015 на 09:49
Понеже те е домързяло да прочетеш дори и ред от темата - аз ще ти отговоря: АКО СА ТИ ПАДНАЛИ КОНЦИТЕ И РАНИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ - НЯМА ПРОБЛЕМ .
Само не се къпи гол , защото в каналчето може да ти влезе някое червейче.
Пък и това е солена /морска/ вода, би трябвало да не е проблем, а по - скоро дори да лекува, но знае ли човек... при мен минаха 3 месеца, онзи ден се цопнах за първи път и не се усеща абсолютно никаква чувствителност, защото може би цялото ти тяло трепне от температурата и не усещаш чувствителността да главичката си, както при къпане, например. =Р
Ти жена ли си, че от 20 градусова вода трепериш ?
И ето го най - големият мъж, Дота...
Ти ТЪП ли си, всеки един човек е устроен по различен начин. Едни обичат студената вода, други ВРЯЛАТА, трети има, които обичат нормалната...
Най - харесвам такива задръстеняци, които се имат за перфектните мъже, които и в огъня биха влезли... айде върви и се гръмни и не ми казвай жена ли съм, мъж ли съм, какво съм - нито ти влиза в работата, нито пък ще узнаеш някой ден. Супер дразнещи сте, какво ви бърка в задника кой - какви недостатъци има... тъпаци.
Съвет е . Поинтересувай се колко хора са имали подобен случай .Като съм написал червейче - не съм имал в предвид буквално червей . може да влезе и нещо по-малко , което да предизвика проблем .А под ГОЛ -имам в предвид - без бански .
в България няма такава опасност. В амазония да но не и в Европа. И под гол аз също имам предвид без бански. Плувал съм много пъти без и не съм имал никакви проблеми. Даже мисля че е яко. И против влизане на червей в уретрата трябва да си със слип или нещо друго прилепнало а не със шорти които са масовите мъжки бански у нас.
Добър вечер!
Много боклук сте натрупали както виждам.....
Ще бъда ТУК цял месец, за всички които имат сериозни питания.
Формулирайте въпросите си детайлно и правилно!
Срамежливите да пишат на ЛС![]()
След операция на къс френулум после пениса постоянно ли стои забелен? Моля batkodoki и тези които са минали през такава операция да кажат. Искам да знам какво ще бъде после ако се реша на операция. Благодаря!
Не , грозен . Стои си както си е и сега , само , че като го оголиш главичката не се навежда надолу. При обрязването главичката стои постоянно открита . При френулотомията се прерязва само френулума и се зашива среза , който е около 1-2 см, докато при циркумцизията - прави се срез през цялата окръжност на пениса , отделя се вътрешна и външна кожа , след което се шие .