- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
ко да ти каа, хем има, хем нема... :Д
Ако говорим любов към друг човек да. Но любов към други неща далеч не. Защото къвто и да си винаги ще се влюбиш в нещо било то място, предмет, животно. Бих предпочел да споря за нещо по-интересно :Д Дай тема и те почвам ахахах :Д
може и да не са, ама моя search engine не ги намира, не знам. Запознах се преди някво късо време с едно момиче, което беше просто прекрасно :Д Всичко ок, но имам проблем с помненето на имена :/ Момента, в който ми каза как се казва го забравих. Оттогава страдам тихичко :Д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Интересуваш ли се от окултизъм?
Познаваш ли масони?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Какво мислиш за dreamwalker?
Дали е педофил с наднормено тегло или просто квартален джебчия?
Последно редактирано от dreamwalker : 07-19-2015 на 18:27
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мислиш ли да учиш висше? Ако да, какво?
Трябва. Нещо свързано с медицина искам. Или ако нещо ми щукне догодина - социология или няква тъпотия от това естество. Може и психология, въпреки че е тегаво. Ама не знам, нямам някво твърдо решение, нито пък съм почнал да се подготвям по нещо, изобщо не знам кво ще правя![]()
имам странния навик като някоя книга ми харесва да не я дочитам :Д На тази поредица не прочетох последната книга до края. Просто я зарязах, не знам защо :Д
а иначе, беше ми много тъпо като този "водния" умря. Смисл наистина ми беше тъпо :Д Не си ги спомням много, защото ги четох преди 3-4 години, даже ако ли не 5. Имаше един от северните племена, който ми беше направил впечатление и който ми допадна и онзи от "лошите" зеления, който правеше някви неща в гората, мамка му не си спомням ква му беше историята :/ надявам се да се сетиш
Трябва пак да ги прочета, хубави бяха.
Аз предлагам GuardianAngel за стола, като дойде време Ракши да го сдава ;д.
Нищо подобно. Просто по-добре да има някви готови кандидатури, за да не се получава пак вакуум.
ъпвам си темата, за да ме питате някви неща, щото ми е скучно. Ако няма желаещи слики да се мята.
слики има голем аватар