- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Значи ги рипват от платения им сайт, те там с ден преднина ги пускат.
Не съм дриймката, мисля, че е очевидно :д
Дотата - не бях влизала няколко седмици, от 2 поста го познах.
ххехеххее
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Я, NomNomNom!?!
NomNomNom, излагаш сЪ! Аз познах papugai от един-единствен негов коментар - този. ;)
Затова се и пошегувах с него с този мой коментар... (:
Колкото до теб и dreamwalker - що да не те подозирам? (:
NomNomNom, да ме прощаваш, но ми се видиш леко странна (но не като нещо лошо или някакъв недостатък, дори напротив). (:
Мога още да пиша, но вече ще е разтягане на локума, та - да, кефиш. (:
Ама, ако се окажеш dreamwalker - ще ми се понижи мнението за теб.
Какво мислиш за Бойко Борисов?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Такъв съм... За добро или лошо. Такъв съм.
Едит: по отношение на комуникацията ми с теб
Както и преди съм споделял тук, от теб съм получил най-много ЛС-и и до теб съм пратил най-много ЛС. За жалост личното ми мнение е, че съобщенията, които получавах, бяха празни откъм съдържание.
Или просто не съм чак толкова интелигентен, за колкото ме взимаш, и не съм разбрал "кодираната" информация в тях.
Сега ставам, че работата от вчера трябва да се свърши (преди да са настанали супер горещините)... :/
Последно редактирано от M**** : 07-23-2015 на 08:40
е каква ви е разликата между омномнон и дрийм скайуалкър
че дрийм се държи по-лошо с хората ли
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Преди малко ми мина интересна мисъл - ами, ако всички си мислят, че знаят кой се крие зад dreamwalker, но много много малка част са познали???
Какво имам предвид:
потребител 1 споделя пред dreamwalker, че го/я мисли за "А". Dreamwalker му потвърждава.
потребител 2 споделя пред dreamwalker, че го/я мисли за "Б". Dreamwalker му потвърждава.
потребител 3 споделя пред dreamwalker, че го/я мисли за "В". Dreamwalker му потвърждава.
- // - - // - - // -
потребител 30 споделя пред dreamwalker, че го/я мисли за "Я". Dreamwalker му потвърждава.
Аз споделям пред всички, че идея си нямам кой е въпросният потребител. Имам само догадки.
Потребители от 1 до 30 се изреждат да ми заявяват, че знаят кой/коя е dreamwalker...
Трябва ли да им вярвам на всички? (:
Въпросът ми е риторичен.
Както писах снощи - ако все пак dreamwalker лично се е разкрил/а пред някой, а пред мен не е пожелал/а, то явно си има някакви причини и/или мотиви.
бтв: отново припомням, че има --> Правила на достойно поведение <-- на Обителта, които всички в купом леко понарушихме в последно време (като дискутирахме самоличността на dreamwalker), а не бива правилата да се нарушават! Затова моля да забравим за dreamwalker.
@ papugai
Ти не вярваше, но опасенията ми се потвърдиха - по-рано днес Обителта ми набра по-голям читателски интерес от темата на Ivaaaaa за Биатлон и ски бягане... Сега се страхувам в какво още ще бъда обвинен...
@ всички
Хора, ама вие упорито отказвате да оцените темата ми с "ужасна" оценка, въпреки моите призиви за това... Нека поне я направим с 1*, че тия двете * в момента леко ми бодат очите... (((:
Последно редактирано от M**** : 07-23-2015 на 11:11
Dreamwalker e Traumgeher, как не го разбра?
Traumgeher (като име на потребител) не ми говори нищо. Ако се е подвизавал/а активно във форума преди януари месец, тази година - това обяснява защо вие сте запознати, а аз не.
Може регистрацията ми да е от януари 2013 г., но до януари 2015 г. следях форума напълно спорадично. Едва покрай РД на marilyn зачестих с влизанията тук, та даже и Обител си направих (от почти 2 месеца - скоро имам нови чествания). (:
Какво мислиш за Бойко Борисов?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В момента мисля, че имам déjà vu от по-рано днес...
Едит:
бтв: ти май не искаш да бъдеш забравен/а (от мен), а?
Последно редактирано от M**** : 07-23-2015 на 12:52
Аз ти отговорих на въпроса, но ти упорито отказваш да споделиш мнението си за това светило в българската политика.
Интересно защо се вълнуваш от моето мнение по този въпрос?
Но да ти отговоря - нямам еднозначно мнение. Не мога да кажа само "харесва ми"/"не ми харесва". Има неща, които ми допадат в действията му, има и неща, с които не съм съгласен.
Нека сега аз ти задам въпрос - с какво аз привличам вниманието ти? Единствено ще те помоля да не е отговор в стил "забавляваш ме с коментарите си".
Очаквам нещо по-задълбочено (ако има такова). Ако няма - тогава вече ми отгори, че е заради едната насмешка по мой адрес.
Оу, да, позволи да задам и втори въпрос - стори ми се, че търсиш/желаеш комуникация с мен (поне с такова впечатление останах сутринта от един твой коментар). Защо изобщо желаеш да комуникираш с мен, след като публично заявих преди време, че няколко потребители тук ме изтриха/блокираха в скайп?
Така е, имам си трески за дялане... :/
Ама всички търсят/желаят комуникация с теб, мислех, че знаеш.