- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ама точно там в една негова тема в която бях писал той самия си призна че бил мотикаря който явно само ти го знаешщото и аз за пръв път го прочетох от тебе
Омг, значи съм се ебавала нещо.
Не, омг, няма нищо общо с него, тоз коко е мн спрял.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
http://www.teenproblem.net/forum/arc.../t-574751.html ( мнението на тромбоцит)
https://www.google.com/search?q=koko...ikarq&filter=0 ( дай на виж всички резултати)
няа никъде коко95 + мотикаря
http://www.teenproblem.net/forum/sho...74462-motikarq
тва излиза на мен и мотикаря
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Такива хора имам в родата, че съм безмълвна. Не мога да реша дали съм изумена и ми е смешно или съм бясна.
Иначе добра тренировка, излиза буря, което е прекрасно; утре се очертава социално събиране, тъкмо да имам повод да се гримирам, че с новите попълнения магазин мога да си отворя.
между другото като си гримираш мутрата изглеждаш перверзно
Май днес казах твърде много, но чак сега го осмислих...
Празна вечер, ако не си бях взела и разходката, щях да се чувствам прецакана. Адреналинът бързо ме пуска напоследък. И ми трябва честичко, докато не излезе нещо, което да се задържи.
Определени хора ми липсват. И заедно със стари приятели, и такива, които не би трябвало да си спомням изобщо и няма да видя повече.
Дано другата седмица счупим каръка, че ще полудея.
Хора, какво правите, когато някой постъпи безотговорно към вас
Отвращавам се от себе си, когато му кажа на човека, че не е честно така да прави и да му мрънкам, ама мрънкането ми е някакво като избиване на целия таен гняв, защото започвам да мрънкам с вадене на кирливите ризи.
Просто с чакане и чакане не става. Толерантност нз колко години проявявам.
Сега имах нужда от лична услуга, и пак трябваше да стоя до 4 и да чакам. А трябваше да си е вкъщи тази вечер и утре вечер. Разбирам, че е с приятели навън и разбирам, че тр мн да внимавам сличния й живот, щото така или иначе не съществува, и трябва да го насърчавам, а мен никой не ме мисли, че не мога да спя.
А никога не казвам аз какво съм правила за човека, щото това е натякване, което мразя.
едит: сега се прибра
за първи път в живота си ще пробвам да не говоря и да не й говоря конкретно
дойде да се опита да говори с мен, казах й че не ми се общува, и да ходи да прави каквото иска.
Последно редактирано от NomNomNom : 07-25-2015 на 01:11
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А добро утро. Новата работа е добре, мммда. Доволна съм. Колегата е некъф такъф свежарка, лаф, тва-онова става. Снощния паниран кашкавал в 12 вечерта ми разката фамилийката, деба скапания. Гладна съм и след 15-20 минути трябва задължително да се вдигна от дивана, за да чистя, ям и пазарувам. На тръгване бях заспала отново, а той дойде да ме целуне по челото и бузата и беше толкова сладко, че още се топя. И днес ще видя нашите, което ме подсеща, че се разбрахме да се чуеш, а не са звъннали още. И бтв най-важното - почнала съм да ставам цигане, до края на лятото че е трудно да ме видиш в тъмното, освен ако не се усмихна. :д #nigganigganigga
I have craving for junk food
мисля че имам хранителна зависимост.
баси.
почти не познавам човек без някакъв тип хранително р-во.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мисля че взех решение. Само трябва да обмисля как точно да го представя. Ако стане, както съм си наумила, ще е най-прекрасно и няма да неприятно въобще : )
куч много го е страх от прахосмукачката, затова още като види, че я изваждам, застава пред банята, поглежда ме жално и чака да му отворя вратата, за да влезне вътре ;d преди малко обаче това не се случи. седеше на едно прилично разстояние от мен, наостри уши, наведе главата на една страна и не спря да ме следи с поглед, като от време на време сбръчкваше носле. когато приключих и отидох да я извадя от контакта той се приближи и удари прахосмукачката с лапа. обърна й гръб, легна до нея и изпръхтя като кон :Д смелчагата ми той ;3
пробвай с уширо маваши от вратата ;д
иначе нз, май си е до човека, с който ти е проблема. Аз по принцип гледам да си казвам, 'щото ми минава, ама има някои индивиди, които дори като уведомиш, че някоя тяхна постъпка е малоумна, те си продължават по същия начин. В товя случай обаче май става въпрос за небезизвестното майче ;д та не е вариант просто да я изолираш.
Аз честно казано като те чета си мисля, че умишлено те троли, тъй като отношенията ви са на такова ниво, на което получава някаква емоционална близост само като се джафкате. Не ми се сърди ако звучи грубо - не целя да те обиждам или нещо от тоя род, просто с такова впечатление съм останал от това, което пишеш :Д Даже ми е малко тъжно за жената, тъй като си представям, че й е приятно да се джафка с теб, а ти си решила да я игнорираш. Дай го малко по-ведно и не й се връзвай ;д
Аурисее, не е майка ми този път, с нея вече не се джафкаме, на периоди сме.
Тя е много умна, образована жена, с позиции в семейството и града, ама аз съм виновна, защото не й давам да диша, ако направи нещо, дето аз просто си решавам, че не е рационално. А съм отвратителна когато това стане, общо взето като във форума. Нз, просто искам всички около мен да са щастливи и да имат най-доброто и като просто им го кажа - не правят нищо,и общо взето докато не излазя на някого по нервите, ме отразяват слабо ( защото вече са ми свикнали) .
Кат' цяло семейството ми са големи пичове, ама това е веселото, че цял живот сме заедно и много лесно може да се види как цял живот сме си влияли един друг за да заемем тези роли, които заемаме в момента.
Аз винаги съм била нещо като буфер между всички, които имат проблеми, и от там съм развила дипломатични умения и също - да си потискам егото, щото между двама скарани винаги и двамата са жертви, няма място за 3-та жертва, тоест мен.
И това супер веселото ми се отразява на работа, и там съм такъв буфер между настроенията, а на една от работите ми имах трима меринджеи, дето тримата се мразеха, и ми се оплакваха един от друг.
И с течение на времето разбрах, че с това оплакване и изслушване до никъде не стигаме, щото човек, като ти се оплаква, не иска и помощ, и мнение, ма мен започна да ме товари.
Та, подкарах семейството ми и съжалявам, просто искам те да са добре :/
А в случая, братовчедка ми е болезенено и безконечно безотговорна, ама имаме огромен напредък с нея, и наистина очаквам скоро да си е намерила и работа :д
-------
ениуей,
днес правих клипче как хвърлях праскови през 9тия етаж, експериментирах дали ще се разпльокат, но само една се разпльока.
пък след 12 часа ще съм на терминал 2
Последно редактирано от NomNomNom : 07-25-2015 на 14:30
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...