.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли че жените могат да бъдат заменени от робот? (само мъже да отговарят)

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

5 22,73%
  • Не.

16 72,73%
  • Аз съм твърде нагла, неграмотна или самовлюбена и не зачитам молбата да се отговаря само от мъже.

1 4,55%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    Haha, ако беше така, защо няма масови простести срещу управлението им? И защо сме ги избрали като начало?

Протести има(макар, че се появяват от сезон на сезон )...ти новини не гледаш ли ? А и както виждаш протестите не водят до никъде. Всеки пълнолетен е задължен за участва в избори...а като няма човек като човек, който да изберем, тогава какво правим...поправи ме, ако греша.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Протести има(макар, че се появяват от сезон на сезон )...ти новини не гледаш ли ? А и както виждаш протестите не водят до никъде. Всеки пълнолетен е задължен за участва в избори...а като няма човек като човек, който да изберем, тогава какво правим...поправи ме, ако греша.
    1. Да, има протести, но очевидно не достатъчно големи и не достатъчно въоръжени. Тези в украйна как успяха да си направят държава? При това къде е украинската армия подкрепяна от нато къде е българската?

2. Гласуването не е задължително...за съжаление.

3. Пак казвам: политиците са отражение на народа.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    1. Да, има протести, но очевидно не достатъчно големи и не достатъчно въоръжени. Тези в украйна как успяха да си направят държава? При това къде е украинската армия подкрепяна от нато къде е българската?

2. Гласуването не е задължително...за съжаление.

3. Пак казвам: политиците са отражение на народа.
    С номер 3 все още не съм съгласен.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    С номер 3 все още не съм съгласен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си