.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли че жените могат да бъдат заменени от робот? (само мъже да отговарят)

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

5 22,73%
  • Не.

16 72,73%
  • Аз съм твърде нагла, неграмотна или самовлюбена и не зачитам молбата да се отговаря само от мъже.

1 4,55%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    1. Харесва ми че копира картинката, много ме кефи.

2. Тези открития за които ти ми говориш са на светлинни години от най-великите. Никола Тесла, томас едисон? Всеки един от тях е допринесъл с повече за съвремието от всички жени изброени по-горе, взети заедно. Тези са най-добрите модерни според този сайт: http://www.businessinsider.com/most-...rs-2011-5?op=1 (изглежда ми справедливо направен, но най-вероятно ще оспориш неговата компетентност, все пак там няма жени). Ето и на всички времена: https://www.thalesgroup.com/en/world...ntors-all-time ; там е и Томас Едисон=>и съвременен учен може да е там....но няма жени. Това за радиоактивността не знам какво постоянно го хвалите, било е въпрос на време, и ни е помогнало с толкова "много" (поне от нейните "велики" открития).
    Аз не споря, че мъжете имат повече принос, но това се дължи на факта, че дореди 100 години жените не са имали равностойно образование и положение като мъжете. Това обаче не омаловажава приноса им в науките! Именно заради мъже като теб (въпреки, че не мога да те нарека мъж, поне по годините ти в профила) много от жените се отказвали от кариери в тези области. Замисли се обаче защо в днешно време баловете за влизане в гимназии на момичетата са доста по-високи от тези на момчетата, въпреки че образованието е еднакво и за двата пола. Ще видим занапред как ще е

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    Аз не споря, че мъжете имат повече принос, но това се дължи на факта, че дореди 100 години жените не са имали равностойно образование и положение като мъжете. Това обаче не омаловажава приноса им в науките! Именно заради мъже като теб (въпреки, че не мога да те нарека мъж, поне по годините ти в профила) много от жените се отказвали от кариери в тези области. Замисли се обаче защо в днешно време баловете за влизане в гимназии на момичетата са доста по-високи от тези на момчетата, въпреки че образованието е еднакво и за двата пола. Ще видим занапред как ще е
    Има разлика между учене(зубрене, както забелязвам от първа ръка) на факти и научаването или дори измислянето на нови неща. В области като математика, информатика, физика, астрономия, информационни технологии(където се иска размисъл, а не възпроизводство на факти) може да се види много ясно, че грешиш.

ПС. Годините в профила ми не са истински. Надявам се твоите също.

Има разлика между учене(зубрене, както забелязвам от първа ръка) на факти и научаването или дори измислянето на нови неща. В области като математика, информатика, физика, астрономия, информационни технологии(където се иска размисъл, а не възпроизводство на факти) може да се види много ясно, че грешиш.

ПС. Годините в профила ми не са истински. Надявам се твоите също.

Да, в математиката много зубрене се иска, защото всичи знаем коя задача ще се падне -.-. Моля ти се, уча в математическа гимназия с профил информатика и знам колко логика се иска. Средния успех на класа ми е 5.75. Ще те оставя да си направиш изводите.
    Последно редактирано от Ch1024 : 07-28-2015 на 20:17

Да, в математиката много зубрене се иска, защото всичи знаем коя задача ще се падне -.-. Моля ти се, уча в математическа гимназия с профил информатика и искам да ти кажа, че точно по тези предмети са ти 80% логика и 20% запомяне на факти.
    1. По-добре от останалите: 99% запомняне на факти, 1% логика. Все трябва да има запомняне на факти, инaче става тест за IQ.

2. Хаха, като мойта паралелка. Баси дано да не си от тук.

Хаха, като мойта паралелка. Баси дано да не си от тук.
    Ми ако ми кажеш кое е това "тук" мога да ти кажа дали не съм "баси" оттам.

Ми ако ми кажеш кое е това "тук" мога да ти кажа дали не съм "баси" оттам.
    Варна

Варна
    Уви, имам удоволствието да съм от София, така че можеш да си отдъхнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си