.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Че какво съм увъртал ? Едно е да го видиш на видео, друго си е да ти го обяснява мюсюлманин, който го прави 5 пъти всеки ден.
    знаеш какво имам предвид

П.С. А вие защо палите свещи ? Това помага ли ви във вършенето на правдя/правенето на добро ?
    лично аз не паля свещи в храмове ръкотворени от човеци

Но по принцип когато се отиде на църква се пали. А защо ? Според npp това са безполезни, неефективни ритуали, които въобще не усъвършенстват вършенето на правда/правенето на добро....Моля ви се хванете го за ръката и да заведете на църква, че да види хората какво правят там...
    посещавал съм редовно и православен храм и всякакви други още преди доста години, обаче там не намерих Онзи, Който наистина е истинският Бог така както е редно да Го има на такова място, защото в съвременните религии почти няма от чудесата и знаменията на истинското спасение, все едно си (така да се каже) в храма на обречените

А паленето на свещ е било съвременен неефективен религиозен ритуал, който не усъвършенства по никакъв начин правенето на добро. Уж християнин. Добре npp не ги пали.
    дори и да запалиш милиарди восъчни/парафинни свещи, каква полза?!, Господ, Исус Христос, както и всеки един от Неговите истински ученици представени в Библията, е изгонвал бесовете от всеки срещнат обладан и е изцелявал всеки срещнат болен без каквито и да било свещи, а какво стана, какъв толкова бе резултата, след всички тези векове традиция да се палят свещи в ръкотворен от човеци храм?!

Абе християни...мислите ли, че npp изопачава християнството ?
    Според мен той си е създал една своя изопачена религия, уповаваща се на Истинският Господ Бог и само той разбира какви ги говори и как ги интерпретира нещата от Библията, която според него съдържа мноого безполезни, неефективни ритуали, които въобще не усъвършенстват вършенето на правда/правенето на добро...
    Аз лично го виждам като някакъв си съвременен пророк-отшелник, който само сам се разбира.
    П.П. Нищо враждебно и нетолерантно не съм казал. Просто попитах и другите християни, понеже те са по-запознати с християнските работи и изказах и свое мнение.
    и всеки сам от тук виртуално присъстващите може да си даде обяснение за разликата между ритуалите, които не спасяват нито един ближен(съжител) достатъчно/съвършено, и директното действие на Духа на истинския Бог Отец действуващ чрез истинския Исус Христос и съответните човешки същества върху съответните обладани, недъгави, сакати, болни, мъртви, и пр., които са представени в библейските книги на Новия Завет

а ти "метамфетаминче" вече показа, че прикриваш реалната си самоличност, понеже се видя, че не си никакъв мюсюлманин, не бих се учудил ако дори и исхак(един от потребителите в този форум, за когото съм сигурен, че е мюсюлманин) каже, че не те познава, и че не говориш като мюсюлманин, но играеш някаква тъпа игра

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а ти "метамфетаминче" вече показа, че прикриваш реалната си самоличност, понеже се видя, че не си никакъв мюсюлманин, не бих се учудил ако дори и исхак(един от потребителите в този форум, за когото съм сигурен, че е мюсюлманин) каже, че не те познава, и че не говориш като мюсюлманин, но играеш някаква тъпа игра
    Значи признавш, че и в Книгата ти има изопачени неща.
    Защо да не съм се държал кто мюсюлманин ? Защо трябва да ме познава ? А как говори един мюсюлманин ?

Мега фен
    Значи признавш, че и в Книгата ти има изопачени неща.
    Защо да не съм се държал кто мюсюлманин ? Защо трябва да ме познава ? А как говори един мюсюлманин ?
    както вече казахме и преди, в Библията има доста несъвършени/лоши неща поради факта че сатана е имал власт да ги причини, но затова Св. Ап. Павел казва: "Христос не угоди на Себе Си, но, както е писано: - "Укорите на ония, които укоряваха тебе, Паднаха върху Мене". Защото всичко, що е било от по-напред писано, писано е било за наша поука, та чрез твърдостта и утехата от писанията да имаме надежда."(Римляни 15:3-4), което означава, че написаното в Писанието не трябва да бъде следвано сляпо, но трябва да се прави разлика между добро и зло, така щото да се следва само доброто, понеже дори и ако някой от пророците на истинския Бог някога е извършил нещо зло някак си, ние трябва да се (по)стараем да не постъпим по същия/такъв начин, и т.н.

не те съдя, просто коментирах

както вече казахме и преди, в Библията има доста несъвършени/лоши неща поради факта че сатана е имал власт да ги причини, но затова Св. Ап. Павел казва: "Христос не угоди на Себе Си, но, както е писано: - "Укорите на ония, които укоряваха тебе, Паднаха върху Мене". Защото всичко, що е било от по-напред писано, писано е било за наша поука, та чрез твърдостта и утехата от писанията да имаме надежда."(Римляни 15:3-4), което означава, че написаното в Писанието не трябва да бъде следвано сляпо, но трябва да се прави разлика между добро и зло, така щото да се следва само доброто, понеже дори и ако някой от пророците на истинския Бог някога е извършил нещо зло някак си, ние трябва да се (по)стараем да не постъпим по същия/такъв начин, и т.н.

не те съдя, просто коментирах
    Добре, значи за теб паленето на свещи, кръщенето и всякакви такива ритуали са...сам си знаеш какво, не искам пак да го цитирам...
    Не отговори на другите ми въпроси.

Мега фен
    Добре, значи за теб паленето на свещи, кръщенето и всякакви такива ритуали са...сам си знаеш какво, не искам пак да го цитирам...
    Не отговори на другите ми въпроси.
    нищо, което не ощетява/не вреди на човека не е против волята на истинския Господ Бог, обаче и не всичко е полезно/ползотворно/ефективно

какви са другите ти въпроси?!

какви са другите ти въпроси?!
    .

Мега фен
    а ти "метамфетаминче" вече показа, че прикриваш реалната си самоличност
    Метх, защо си бил прикривал реалната самоличност, да не си вътрешен човек на илюминатите?

нпп, а каква мислиш е целта на Метх?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Метх, защо си бил прикривал реалната самоличност, да не си вътрешен човек на илюминатите?

нпп, а каква мислиш е целта на Метх?
    Да, от най-вътрешните съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си