знаеш какво имам предвид
лично аз не паля свещи в храмове ръкотворени от човеци
посещавал съм редовно и православен храм и всякакви други още преди доста години, обаче там не намерих Онзи, Който наистина е истинският Бог така както е редно да Го има на такова място, защото в съвременните религии почти няма от чудесата и знаменията на истинското спасение, все едно си (така да се каже) в храма на обречените
дори и да запалиш милиарди восъчни/парафинни свещи, каква полза?!, Господ, Исус Христос, както и всеки един от Неговите истински ученици представени в Библията, е изгонвал бесовете от всеки срещнат обладан и е изцелявал всеки срещнат болен без каквито и да било свещи, а какво стана, какъв толкова бе резултата, след всички тези векове традиция да се палят свещи в ръкотворен от човеци храм?!
и всеки сам от тук виртуално присъстващите може да си даде обяснение за разликата между ритуалите, които не спасяват нито един ближен(съжител) достатъчно/съвършено, и директното действие на Духа на истинския Бог Отец действуващ чрез истинския Исус Христос и съответните човешки същества върху съответните обладани, недъгави, сакати, болни, мъртви, и пр., които са представени в библейските книги на Новия Завет
а ти "метамфетаминче" вече показа, че прикриваш реалната си самоличност, понеже се видя, че не си никакъв мюсюлманин, не бих се учудил ако дори и исхак(един от потребителите в този форум, за когото съм сигурен, че е мюсюлманин) каже, че не те познава, и че не говориш като мюсюлманин, но играеш някаква тъпа игра
както вече казахме и преди, в Библията има доста несъвършени/лоши неща поради факта че сатана е имал власт да ги причини, но затова Св. Ап. Павел казва: "Христос не угоди на Себе Си, но, както е писано: - "Укорите на ония, които укоряваха тебе, Паднаха върху Мене". Защото всичко, що е било от по-напред писано, писано е било за наша поука, та чрез твърдостта и утехата от писанията да имаме надежда."(Римляни 15:3-4), което означава, че написаното в Писанието не трябва да бъде следвано сляпо, но трябва да се прави разлика между добро и зло, така щото да се следва само доброто, понеже дори и ако някой от пророците на истинския Бог някога е извършил нещо зло някак си, ние трябва да се (по)стараем да не постъпим по същия/такъв начин, и т.н.
не те съдя, просто коментирах