.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Голям фен Аватара на Liora
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Знаеш ли какво...мисля, че заради такива като npp Библията е била изопачена с времето и дори много ИСТИНСКИ евангелия сега не са включени в Новия завет...а може би някои се пазят в тайните частни библиотеки на Ватикана...(а може би и на много други места)
    П.П. Нищо обидно към християнството...споделих това, което всеки мюсюламнин би си помислил...
    Има свитъци в Йерусалим, Божи гроб, обаче така ги пазят,че ако не ги опазят християнството ще изчезне.
    А npp е много компетентен, понякога ме кара да си мисля че е свидетел на Йехова или нещо такова.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    обаче така ги пазят,че ако не ги опазят християнството ще изчезне.
    Защо ще изчезне?
    Защо предаваш повече тежест на някакви скрити свитъци, а не на общодостъпната Библия.

Бог нали е казал, че Божията истината ще е винаги достъпна за всеки, не скрита.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Има свитъци в Йерусалим, Божи гроб, обаче така ги пазят,че ако не ги опазят християнството ще изчезне.
    А npp е много компетентен, понякога ме кара да си мисля че е свидетел на Йехова или нещо такова.
    вече няма Йехова, още преди около две хилядолетия истинският Бог престана да се явява като Йехова, като официално сложи край на онова Свое явление, а сега вече се явява само като Бог Отец и Господ Исус Христос, защото Йехова беше един вид "звяр", което според библейската терминология означава явление на божественото, което е не само позитивно, но и негативно - това е поне едно от духовните значения на библейската дума "звяр", нито така наречените свидетели на йехова може без никакви угризения да бъдат наречени компетентни, понеже ръсиха доста тъпотии

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    вече няма Йехова, още преди около две хилядолетия истинският Бог престана да се явява като Йехова
    30. Аз Съм Бог Авраамов, Исааков, Яковов - Изход 3:15, Матей 22:32

По времето на Авраам как са наричали Бог?
    Последно редактирано от defender : 08-02-2015 на 23:48

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    вече няма Йехова, още преди около две хилядолетия истинският Бог престана да се явява като Йехова,
    14. Бог отговори на Моисея: Аз съм вечно Съществуващият. И рече: тъй кажи на синовете Израилеви: вечно Съществуващият (Иехова) ме прати при вас. (Изх 3)

т.е. Бог бил престанал да се явява като Вечносъществуващ ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си