Лиоро, кво си праиш.. кво мислиш по темата EDIT: махнах картинката, да не си помислите нещо.
Последно редактирано от defender : 08-20-2015 на 14:54
Първоначално написано от defender Лиоро, кво си праиш.. кво мислиш по темата EDIT: махнах картинката, да не си помислите нещо. Един човек да забележи, че ме няма. Вчера валя, интернетът беше гаден, нали живея в планината. Готвих, ядох и спах. В Библията също има Бог в множествено число. Ел и Елохим значи едно и също. Бог. И в иврит е както в арабския . Каква картинка?
Първоначално написано от Liora Вчера валя, интернетът беше гаден, нали живея в планината. В планината, там където политиците си строят вили? Какво си готвила, кус-кус ли или пържени картофи? Можеш ли да готвиш?
Първоначално написано от defender В планината, там където политиците си строят вили? Какво си готвила, кус-кус ли или пържени картофи? Можеш ли да готвиш? Сготвих си пилешка супа. Защо точно кус-кус или пържени картофи? Толкова са вредни и двете. Да, мога.
Първоначално написано от Liora Един човек да забележи, че ме няма. Вчера валя, интернетът беше гаден, нали живея в планината. Готвих, ядох и спах. сготви на момчето, отдавна е заговорил за жена, която да му готви пълнени чушки, кюфтета от тиквички, и сарми
Първоначално написано от npp сготви на момчето, отдавна е заговорил за жена, която да му готви пълнени чушки, кюфтета от тиквички, и сарми нпп, ти можеш ли да готвиш бре, що и ти не ми сготвиш нещо "небесно-божествено", барем най-накрая засвидетелстваш нещо дето си струва.
Първоначално написано от defender нпп, ти можеш ли да готвиш бре, що и ти не ми сготвиш нещо "небесно-божествено", барем най-накрая засвидетелстваш нещо дето си струва. цял интернет с рецепти има, потърси съответните рецепти и се научи да готвиш, това са ястия, които се приготвят за 30 минути, ако не знаеш нещо, питай
Първоначално написано от npp сготви на момчето, отдавна е заговорил за жена, която да му готви пълнени чушки, кюфтета от тиквички, и сарми Добре, но трябва да знае, че готвя постно. Нее, не. Отказах се. Понякога много ме дразни.
Първоначално написано от Liora Добре, но трябва да знае, че готвя постно. Нее, не. Отказах се. Понякога много ме дразни. За пръв път чувам за постна пилешка супа. Ами тогава ще и готвиш като не те дразня. С какво ще ме изненадаш? (потривам ръце)
Първоначално написано от defender За пръв път чувам за постна пилешка супа. Ами тогава ще и готвиш като не те дразня. С какво ще ме изненадаш? (потривам ръце) Много рядко ям месо, има една пържолка в супата. :д Ям само пилешко и 4 вида риба. С какво искаш да те изненадам ?
Първоначално написано от Liora Каква картинка? Една картинка дето на човечето от аватара ми, му беше изскочил десния джоб на панталона, ама отстрани приличаше на друго, добре, че ни си я видяла?
Правила