.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    деееееей, много си опитен ве.

Къде ги намери тия жени, в България има ли?

Как са те обсебвали денонощно, изкушавали са те със секс денонощно ли, като девиците в ислямския рай, които чакат Метх, а той ги сънува?
    има ги и в българия, разни сикхски гурута от индия зарибиха немалко нашенци, та веднъж бях срещнал една такава секта, и после ми го изкараха през носа задето въобще съм ги срещнал - циганска им работа

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    та веднъж бях срещнал една такава секта, и после ми го изкараха през носа
    нпп, виждам, че си доста опитен в това отношение, преживял си доста екзотични истории със секти, та с какви секти си се сблъсквал, защо си ги напускал. Коя секта е най-опасна според тебе и защо?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    нпп, виждам, че си доста опитен в това отношение, преживял си доста екзотични истории със секти, та с какви секти си се сблъсквал, защо си ги напускал и коя секта е най-опасна според тебе и защо?
    вербували са ме и съм гостувал във всякакви секти, протестантизъм, мормонизъм, православие, ислям, сахаджа йога и др. йогически, кришнаизъм, индуизъм, сикхизъм, будизъм, посещавал съм протестантски и православни храмове, джамия, синагога, и ашрами, но това беше преди доста години, а най-опасни са онези от индия, макар че и една протестантска секта може да ти докара голямо проклятие, дори и един единствен окултист/езотерик
    Последно редактирано от npp : 08-21-2015 на 11:44

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    дори и един единствен окултист/езотерик
    Ахахаха. *злобен смях*
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си