- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Те са за диабетици, на теб няма да ти навредят, но също така и няма да ти помогнат.
Някви витамини пробвай, май Е беше за рани, но не съм сигурен.
Мерси, изредих си 3 антибиотика в съзнанието, не се сетих за витамини )
Антибиотик за рана, а се чудиш после защо се разраняваш лесно и трудно зараства.
Ако имаше куче можеше да го накараш да ближе раната, те имат някви неща в слюнката и зараства бързо.
Дотичке, има кремчета, които при интервенция на принципа на издълбаване на кожата спомагат регенерацията. Повечето от тях обаче са с лекарско предписание, доколкото помня от чуждите опити из къщи.
Ричи, може да ти звучи изтъркано ама пробвай с крем Здраве.
Аз си търся някакъв добър ексфолиант за лице и измивен гел. Ексфолианта ми сега е на Виктория бюти ама не ми харесва като аромат въобще, много е изкуствено и направо противно. Гела ми е някаква емулсия на Балеа в малка, лилаво-розова опаковка и смърди на боя за коса, освен това кожата ми седи мазна от него и някак не я чувствам добре изчистена. И имам подозрения, че от едно от двете неща се изпъпчвам ама не знам точно от кое, защото не мога да ги хвана просто. Мерси предварително.
Дефламол и Гентамицин са за ранички/изгаряния/разранявания.
Тори, мерси, но крем Здраве не доближавам повече до кожата си след един мн злощастен случай с подобно претъркване на крака. То си е пришка, не баш рана (да чукна на дърво) Ох, боли ме даже като си лежа.
--------------
За измивен гел мога да предложа един с маслина, само да погледна коя марка е. Мисля, че беше точно на Виктория Бюти. Знам за кой ексфолиант говориш и наистина мирише гадно, един с каисии май че беше, но гелът не е такъв. Много лека и приятна миризма, не се пени като за световно и хубаво почиства. Не чак радикално, но поне не изсушава кожата.
Имам този с краставицата аз. Иначе мерси, ще поогледам дали го има и къде и ще се снабдя.
Излъгала съм те. На nature og agiva e.
Ето този: http://safo-bg.info/4065-thickbox_de...e-wash-gel.jpg
А за ексфолиант (само че само за устни) аз си правя вкъщи и смея да твърдя, че никой купен няма толкова добър ефект в/у устните ми като този- захар, хубав мед, зехтин, арганово масло, портокалово масло + капка две сладкарска боя, за да стане червеничък :Д Може на цялото количество да се сложи капка масло от канела, но на мен ефектът надути устни не ми допада, нито пощипването, така че не слагам.
Просто се сетих и споменах, за лице самите съставки не са много удачни за всеки. Медът при някои дава силни алергии, нанесен на големи участъци по кожата.
А за боята, която е на водна основа, явно няма смисъл да обяснявам защо не боядисва дори грам и устните.
Последно редактирано от therichbitch : 09-26-2015 на 07:27
Здравейте, не успях да намеря темата, по която да пиша, но искам да ви предложа това, с което се занимавам.Правя различни подаръци, за вашите любими хора. Ако искате да ги изненададе и да им покажете колко много ги обичате аз мога да ви помогна, Изработвам всичко сама по вашите предпочитания, на съвсем ниски цени и ги пращам по еконт.Бързо, лесно и удобно за тези, които нямат време да го направят самиНапример: 101 причини да те обичам, обичам те на 100 езика, писмо в бутилка и т.н.Ако някой се интересува, нека се свърже с мен на лично съобщение.
![]()
Последно редактирано от Teodora.1000 : 09-26-2015 на 09:04
Зехтин + боя на водна основа -> не (ми) боядисва.
Защо си пробвала да направиш ексфолианта си за лице червен О.о.
Трябва да напиша кратко разказче на английски език. Темата му е случка през ваканцията.
Не мога да разбера защо реагираш така остро.Да, в състояние съм, както и всеки друг би го направил, ако има желание и време разбира се.За тези които нямат време, просто искам да помогна.Относно това, че са непознати за мен,да така е, но любовта си е любов, така че няма какво да коментирам повече.Живеем в свободна държава и просто исках да вмъкна това тук, защотоо не намерих подходящият раздел![]()
Някаква идея как да разкарам черните точици, които остават след бръснене? Ексфолирам, но не помага много.