.
Отговор в тема
Страница 13 от 16 ПървиПърви ... 3910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 392
    Започвам да се съмнявам вече дали разбирате дефиницията на ''приятелство'' или ги грешите с просто лафене и на кафенце с услуги.

Малко са истинските приятели, повечето пъти работата отива до използвачество и социално угодничество в определена компания.

Мега фен
    Това са жени, между тях приятелства няма, как очакваш да разбират значението.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    празни надежди..

Мега фен Аватара на tori
    Абе, не е баш така. Приятел означава човек, при когото отивам за истината, не за това, което искам да чуя. Искам си метафоричния и не дотолкова шамар пък.
    А иначе не че е чак такъв проблем, че излизам с някой, който иска да спи с мен. Проблем е, че като разбера, започва да ми се четка егото и най-накрая стига такива висини, каквито са неприсъщи за мен или наранявам човека. А това е жалко.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Приятел означава човек, при когото отивам за истината, не за това, което искам да чуя.
    Истината и аз мога да ти я кажа, но това не ме прави твой приятел.
    Е, ако беше Ewok, щях да се съглася, че сме приятели.

To zashto е израза - дръж приятелите си по-надалеч от враговете си? Хубаво споделяш истината до един момент, в който някой ти удря нож в гърба с нея.

Би било хубаво някой с много приятели да си спомни с кои е излизал през основното, средното, висшето, или през различните си ''хобита'' и свободоно време през години и с колко от тях е запазил отношенията си лични и продължителни до ден днешен, незавсимо смяната на средата.

Според моите малки наблюдения не жени, ами мъже нямат приятели повече от 1 , 2 -5-ма , които може да се нарекат истински първични, оставащи през живота. Останалото са все хора, които до една или друга степен съществуват на база - има ползаа с него - няма полза с него.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Не знам обаче някое момиче като почне да ми говори за ебане и ми става адски противна, то и се губи женското, илюзията за надървящата непорочност която си мислим че има. Такива жени са ми много боклучави, несдържани, неуравновесени.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Не знам обаче някое момиче като почне да ми говори за ебане и ми става адски противна
    ...........
    несдържани, неуравновесени.
    Същото впечатление оставяте и вие у женската аудитория, когато започнете да ръсите цинизми или да се изтъквате с подвизи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Същото впечатление оставяте и вие у женската аудитория, когато започнете да ръсите цинизми или да се изтъквате с подвизи.
    Кажи го на анархи и да видим как ще ти отвърне.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Според моите малки наблюдения не жени, ами мъже нямат приятели повече от 1 , 2 -5-ма , които може да се нарекат истински първични, оставащи през живота. Останалото са все хора, които до една или друга степен съществуват на база - има ползаа с него - няма полза с него.
    Трябва да те запозная с dreamwalker.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    ...илюзията за надървящата непорочност...

Такива жени са ми много боклучави, несдържани, неуравновесени.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За секс като цяло или за точно тая дума?
    хехехехе

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Трябва да те запозная с dreamwalker.
    смисъл? добре

За секс като цяло или за точно тая дума?
    ами точно за тая дума, също и за думата свирка, духане, лапане, шибане, чукане, лизане
    може и да съм изтървал някоя
    аз се изразих правилно в предния си пост, може да го прочетеш пак дума по дума, който е могъл е схванал най- важното, други са фиксирали само ебането

Град
    пространството на Дисе
    Аз пак да натъртя, че цинизмите са неприемливи без значение от пОла на устата, която ги ръси.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

може и така да е
    ама вие сте зависими от ерекцията не ние, така че малко или много тр да се съобразявате с някои неща които не я стимулират

Град
    пространството на Дисе
    Не бих посочила това като причина номер едно за съобразяване.

Супер фен Аватара на corbV2
    ами точно за тая дума, също и за думата свирка, духане, лапане, шибане, чукане, лизане
    аз се изразих правилно в предния си пост, може да го прочетеш пак дума по дума, който е могъл е схванал най- важното, други са фиксирали само ебането
    Ти кога стана кавалер, бе? Деба балъка ти смотан.

Цитирай Първоначално написано от Marksman Виж мнението
    а помислете какви са били наистина последните момчета по които сте си падали
    1)мошеник
    2)лъжец
    3)шизофреник
    4)настоящият - в затвора.

когато бяха на вашите години, също бяха 'мили,добри,чувствителни и с чувство за хумор ахахахахха

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    И вие, разбира се, знаете неговата по-добре от мен?
    Ние много по-добре разбираме начина му на мислене от теб, защото сме мъже! Ти имаш някои много наивни представи за мъжете, честно !
    После ми кажете пак, че съм многознайка. Ебаси наглия народ.
    Ако така ще ти е по-удобно и ако ще те накара да се чувстваш по-добре - нагли сме !
    горката
    Почвам да си мисля че това е Луна от Вип Брадър и описва "връзката" си с премиера !
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Аз пък нямам проблем да си имам приятел, който иска да спи с мен. Стига това да не е единствената причина, поради която излиза с мен.
    А би ли се навила да спиш с него ? Хипотетично?
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не е повече от приятелство... Всъщност е по-малко от приятелство, щото единия се преструва и не е баш искрен.
    Точно! Единият се надява на нещо, а другата му дава напразни надежди !
    Най-накрая намерих време да ви изчета и ми се запали главата, в потрес и ужас съм просто...
    Защо, много си е готина темата !
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Според мен момченцето би се фръцнало и отдръпнало, докато зрелият човек (мъж) би си наредил приоритетите - да отебе момиче, с което му е приятно да общува и им е ок заедно, само защото тя не иска да са си нещо повече от приятели, или да си насочи сексуалното внимание към друг обект и да се държи приятелски към въпросния човек отсреща.
    Това е като да умираш от глад и пред теб да размахват пържола, която можеш само да помиришеш, но не и да вкусиш! Предпочитам да умра от глад на спокойствие, или да "ям" другаде, вместо да ме дразнят само !
    Аз пак да натъртя, че цинизмите са неприемливи без значение от пОла на устата, която ги ръси.
    Аз пък не се срамувам и предпочитам да наричам нещата със истинските им имена, според ситуацията и настроението ми в момента !

Мега фен Аватара на an7raks
    Ей, грозен, то не е луд тоя, дето яде баницата, а който я дава... При положение, че си наясно, че момичето не разбора какво имаш към нея и те има за приятел, що се вреш и после да обясняваш, че ти давали напразни надежди? Щото, да, повечето момичета не го разбират.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Интересно ми е как общувате и какви думи използвате, чес'но. Като почнете "това е неприемливо", "това е грозно", "това е еди си кво". Скапани двулични лайна ;/ ;/

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Започвам да се съмнявам вече дали разбирате дефиницията на ''приятелство'' или ги грешите с просто лафене и на кафенце с услуги.

Малко са истинските приятели, повечето пъти работата отива до използвачество и социално угодничество в определена компания.
    Не твърдя, че всеки приятел ми е бфф, но не разбирам какъв е проблемът да има физическо привличане (едностранно, щото иначе би се консумирало) между приятели, независимо.от чия страна е. А вие какво разбирате под "приятел" в такъв случай? И съответно следващия въпрос - само непривлекателни жени ли могат да излизат с мъже по приятелски?

Някой беше споменал, че щяло да бъде "неискрено" от сттана на привлечения. И защо да е такова? Не си мислете, че сме някакви глупачки и не разбираме кога някой ни желае. Но съм останала с впечатлението, че и вие не сте толкова глупави, че да не разберете кога просто няма да стане. В такъв случай момчето си преценява дали желанието му за секс с дадената персона е по-силно/по-слабо от желанието за качествен разговор и приятно преживяване.
    Е, ако беше Ewok, щях да се съглася, че сме приятели.
    Най-близки при това.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Защо, много си е готина темата !
    Защото свързвате думите подкрепа, опора и стабилност само с финансовия аспект, явно така ви е удобно.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аз пък не се срамувам и предпочитам да наричам нещата със истинските им имена, според ситуацията и настроението ми в момента !
    Ами, вулгарността е несъвместима с доброто възпитание. А и щом за теб това са истинските имена, то имам и друга новина- освен че излагаш на показ сексуална неудовлетвореност, ти заявяваш открито колко беден речник притежаваш.

[QUOTE=Ewok;11359690]Не твърдя, че всеки приятел ми е бфф, но не разбирам какъв е проблемът да има физическо привличане (едностранно, щото иначе би се консумирало) между приятели, независимо.от чия страна е. А вие какво разбирате под "приятел" в такъв случай? И съответно следващия въпрос - само непривлекателни жени ли могат да излизат с мъже по приятелски?

Някой беше споменал, че щяло да бъде "неискрено" от сттана на привлечения. И защо да е такова? Не си мислете, че сме някакви глупачки и не разбираме кога някой ни желае. Но съм останала с впечатлението, че и вие не сте толкова глупави, че да не разберете кога просто няма да стане. В такъв случай момчето си преценява дали желанието му за секс с дадената персона е по-силно/по-слабо от желанието за качествен разговор и приятно преживяване.

Най-близки при това.[/QU
    Ми приеми така. Ако те харесвам физически по ниакъв начин няма да искам както пантерата каза да дружим всекидневно и да си делим общо легло. Хах. Ако пък не те харесвам толкова много, с времето отново ще ме ''привлечеш''. Ако се съвпаднат интересите и хобитата - ще се влюбя в теб. Не знам кой нормален би си го причинил.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си