- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Пак измислих щуротия. Явно спокойно и безметежно не мога да живея. Харесва ми честно казано. Някой поетичен филмар би казал, че бурите са ми посестрими.
Иначе съвсем сериозно мисля, че тоя път съм на прав път. Път, път... да живеят повторенията.
Удебелявам си го - явно не философствам ей така, нахалост, както се казва, ами има и приложение. Перфектният шанс да проверя доколко реално следвам собствените си схващания. Определено засега изглежда, че го оползотворявам както трябва. И все пак... май всички сме малко счупени. Иронична усмивка. Няма нищо, бе. Животът е хубав!
Вдигнаха ми настоението разни хора, пък и вече усещам земята под краката си, тия дни мн правилно бях написала, че излежда чупя някои сериозни гипсове.
Определено доста опит трупам в човешкия свят. Има 'ма'триал'. За сравнително кратък период се случиха доста неща едновременно, нищо не успях да изтърва, напротив... Един определен пич мега много си вярва, че не знам за какъв филм става въпрос и че не съм го разкрила, ама въпреки наивността си... просто нямаше как да пропусна. Не ме взимайте съвсем за лукова глава, плс.
ИИ си лягам, че утре задачите мен чакат.
Боленчо изяде малко тупаник. Пуснаха му кръвчица.За съжаление му беше твърде, твърде малко като за всички "заслуги" досега...
Иначе в момента във фейсбук обикаля петиция за свалянето на депутатският му имунитет заради, който никой няма право да го пипне. Призовавам ви да се подпишете и вие в нея.
http://www.peticiq.com/za-svalyane-n...-volen-siderov
Последно редактирано от Niakoitam : 10-25-2015 на 23:20
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не, ама на педали като теб може от съжаление да им позволя да ми извъртят по един свирчок.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пф, да, грешка на телефона - показало е само по един час, вместо от 8 до 13. Пак добре, че навреме разбрах. И РДто на аверчето е петък, ще ни води на караоке. Айде, ако бях вкъщи, щях да си избухна с тях ама... Тъпо, много тъпо. За кво нямахме досега история, тая толкова ли не можа да си освободи малко време, за да дойде?! Ми, баси, човек, развалят планове на поразия, много тъпо такова.
Иначе съм добре, точно станах, събудена от него, и съм много добре. Слушам си музичка за събуждане, https://youtu.be/7TttjeXZYE8 заповядайте и вие. Хубав понеделник от мен.
Напоследък все много рано се събуждам и ми е криво.
А днес трябва и да излизам,а изобщо не се чувствам настроена.Уф!
Афектът мина, но на мен все още ми е тъжно, разочаровано и умислено. Колко са показателни тези неща... и колко не мога да ги понасям и търпя.
Разболявам се. За пръв път от дете си купих сироп за кашлица, толкова е вкусен. <3 Седя и си пия чайче на топло, навън има такава мъгла... а аз трябва да ходя по задачи и на работа.![]()
Ае... чудя се на тези, които имат правят gagging как не повръщат е hmm
Душевно съм не със 60%, а със 160% изгаряния. Тялом... Е, и по-спала съм била.
http://www.blitz.bg/news/article/370664
Още вчера директорът на държавната фирма "Информационно обслужване" Михаил Константинов заяви, че има масирана хакерска атака от "противници на електронното гласуване и ентусиазирани хакери" срещу сайта на Централната избирателна комисия (ЦИК), което обаче беше отречено от неин говорител.
дори ако мине комета и отнесе целия интернет, ние пак ще обработим резултатите", каза директорът на държавната фирма "Информационно обслужване" Михаил Константинов
Защото някои не ми вярват като кажа, че държавните служители не правят разлика между компот и компютър, а същия тоя кретен е шеф на тия, които взеха торба с пари, за да свършат нещо си.
Возя се в празен 280, радвам се на хубавото слънчице и така като гледам май май ще пропусна лекцията по физиология днес.
Не, бях малко в моргата да уча по анатомия, че нещо съм се отпуснала бая :Д
Мързи ме да описвам всичко и ти поствам коментар с реалните събития и причините.
Сега спокойно можеш да се самоубиеш, за някъв нещастник като теб никой не би съжалявал.
какви деца бе, студенти са!
В няколко поредни предавания по алфа тв, Волен каза че разследва продажбата на дрога и цигари и обвини поимено бб,вътрешния министър секретаря на мвр.В четвъртък направиха скрита камера и пред натфиз един дилър на дрога тръгна да продава на подставено лице пред камера,усети че го снимат удря купувача и оператора чупи носа и очилата и влиза вътре в натфис да се крие-има ведомствена полиция,но се скри.Волен дава снимки и показания на полицията,тя мълчи- петък-в една дискотека в студенски град отново скрита камера,купуват кокайн за 120лв,пак полицията мълчи-снощи след изборите,дилърът е забелязан пак на входа на натфиз,и волен с камера и други 5 човека отиват да го издират защото полицията го крие,и полицай удря Волен пред камери пред бъчварова,гл секретар.В хванатия полицай от ведомствената полиция намират 5 пакетчета по грам кокайн!
^ Не знам какви са били реалните събития, ама като го гледах как се полюшваше и погледът му какъв беше оцъклен, и как заваляше думите, се чудех дали да се смея или да плача. Сигурно е искал да набие дилъра от яд, тъй като дава повече на студентите, отколкото на него.
;[ ;[ оффффф...бати нещастието
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !