.
Затворена тема
Страница 40 от 145 ПървиПърви ... 303637383940414243445090140 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 3621
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Сякаш всички са се наговорили да ми го натякват!
    Ами пак съм най-назад ама квото такова.Свикнах вече.
    Освен да се радвам за другите и да си правя фалшивите усмивки друго не остана.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    най-добрия доказах го преди и сега всичко което правех се възнагради

стискането на зъбите болката умората и всички останали жертви си струваха

сега ще си почина

после отново ще вдигна летвата

като се замисля може да пийна малко чай с една стара позната
    Последно редактирано от haritov : 11-03-2015 на 06:59
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Погледни себе си.

Виж това.

пак погледни себе си

и отново това
    ...аз съм на негър!

За мен е много интересно как човек може да се чувства изгубен и намерен (намиращ се) по едно и също време.
    Както и разкъсан (или разкъсващ се), без да е тъжен.

В такива моменти наистина вярвам, че си има някаква промисъл за всичко.

Ами че май се излюпвам просто, красиво е, радвам се. ^_^
    Понякога много обичам как чувствам, защото така се чувствам истински жива, независимо колко може да е странно за повечето хора. Нали, имайки предвид факта, че не веднъж съм чувала, че просто не живея в този свят, че летя в облаците, етц.
    На мен пък ми харесва ^_^

Okay enough sharing ;D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Май някой шитав педал (да му се връща десеторно) ни отрови една от 3те котки...

Иначе покрай тоя форумен чат не мога да видя тук как се развиват събитията.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    доживях да получавам заплахи и хранилка от момченце по фб, с което дори не сме се виждали реално :дд
    иначе ми се случват някакви странни неща, осъзнах, че един колега май ме харесва, ама по дяволите не го разбирам, сигурно си е ударил главата наскоро :д
    Да разбираме,че ти не го харесваш този твой колега?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    И тва писва...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ей хора прави сте принципно за тези неща с всичкия глад и мъка по света и т.н., но тва не значи, че човек трябва да спре да иска да бъде щастлив и да му се получават нещата. Аз не се оплаквам от живота си като цяло, а просто от кофти ситуациите в които попадам.
    Ще ми мине, въпрос на време е. Просто някак си не получавам никакво разбиране от никой и ми е още по тъпо..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на tori
    Ей, да им се невидят тъпаците значи! Във вторник ли се казва, че събота имаш контролно?! Ще се побъркам покрай тоя уни. Ами ако ще мра в близко бъдеще и имам планова операция точно него ден?! Поне предната седмица да беше казал... Той, нашият, забравил, моля ти се, да звънне.

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Ей хора прави сте принципно за тези неща с всичкия глад и мъка по света и т.н., но тва не значи, че човек трябва да спре да иска да бъде щастлив и да му се получават нещата. Аз не се оплаквам от живота си като цяло, а просто от кофти ситуациите в които попадам.
    Ще ми мине, въпрос на време е. Просто някак си не получавам никакво разбиране от никой и ми е още по тъпо..
    Ами никой не е казал, че трябва да спрем да се борим с проблемите ни, за по-голямо щастие, въпреки че това е универсално понятие и винаги когато достигнем до една точка от скалата, желаем още повече. Същото се отнася и за пристрастеността към пари, цигари в косвен смисъл.
    Целта е сами (за себе си) да постигнем вътрешна ''хармония'', да имаме позитивна нагласа и вяра, да игнорираме лошото, или просто по някакъв си начин да го прием като част от пъзела, за да можем успешно да стоим над него и да му се съпротивляваме разбира се.
    Пак намирисвам ''разбита любов'', нормално е, с времето ще ''улегнеш''.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 11-03-2015 на 15:25

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ами никой не е казал, че трябва да спрем да се борим с проблемите ни, за по-голямо щастие, въпреки че това е универсално понятие и винаги когато достигнем до една точка от скалата, желаем още повече. Същото се отнася и за пристрастеността към пари, цигари в косвен смисъл.
    Целта е сами (за себе си) да постигнем вътрешна ''хармония'', да имаме позитивна нагласа и вяра, да игнорираме лошото, или просто по някакъв си начин да го прием като част от пъзела, за да можем успешно да стоим над него и да му се съпротивляваме разбира се.
    Пак намирисвам ''разбита любов'', нормално е, с времето ще ''улегнеш''.
    О със сигурност в един момент от прекалено щастие искаш още, защото това вече го имаш и не ти е интересно. Точно това ми е и целта да постигна вътрешна хармония, но някак си по пътя към нея, при всяко "спъване" се отклонявам и се губя, и се връщам пак от начало, а това искам да намеря как да не се случва повече.
    Ще улегна със сигурност, почти всеки е минал през такива моменти, преживяват се.

*
    каквото станало.. такова. Майната им на всички, които са ме наранявали и не знаят кво искат
    Поставям си нови цели и ще се надявам да ги осъществя.
    Апък как само не ми се учи, ама трябва! .. Дано и тая жена да ми помогне, че много се разколебах.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Утре ще се правя на field engineer и ще ходя в една фабрика, ще пускам първия си проект ( без да имам позволение от главния архитект но ......... подробности.)
    Засипват ме от работа.
    Ще ходя в брюксел хоум офис с един колега :д който също ще работи там във въпросните дни, иначе не можем да се видим никъде.
    Само да ме пуснат две седмици хоум офис де, щото иначе ще си вися тук.

май стигнах до closure

edit: не май.

търсенето продължава.
    Последно редактирано от jghgh : 11-03-2015 на 19:17
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ей, да им се невидят тъпаците значи! Във вторник ли се казва, че събота имаш контролно?! Ще се побъркам покрай тоя уни. Ами ако ще мра в близко бъдеще и имам планова операция точно него ден?! Поне предната седмица да беше казал... Той, нашият, забравил, моля ти се, да звънне.
    Оф, а ся - петък го преместват тва. Да еба тъпаците...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Предупредили са ви почти 5 дни по-рано, а ти недоволстваш . Това да не ти е началното училище да ви съобщават за тестове и контролни един месец по-рано? Ние получаваме съобщения един ден по-рано, а за последният тест ми казаха 6 часа преди да го взема.

On: Бързо мина деня, и успях да се запиша точно за нещата, които ми трябват. Предадох си и последните документи, платих си таксата, Май месец ще се завършва и после пак се почва
    Последно редактирано от HollyGolightly : 11-03-2015 на 23:35

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Предупредили са ви почти 5 дни по-рано, а ти недоволстваш . Това да не ти е началното училище да ви съобщават за тестове и контролни един месец по-рано? Ние получаваме съобщения един ден по-рано, а за последният тест ми казаха 6 часа преди да го взема.
    Казали са ви 6 часа по-рано, че ще правите контролно в почивен ден? :O

Мега фен Аватара на pandabear
    днес. днес. днес...

ще е прекрасен ден. : )))))

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    На нас вчера в 17 ч. ни казаха, че днес ще си имаме редовната лекция, след като от миналата седмица сме предупредени, че няма. За протокола, това ни е единствената лекция за цял ден, така че си е кофти :д
    А иначе за контролното не знам какво се оплакваш, на нас ни казват от сега за следващия път и не е драма

Супер фен Аватара на paradosou
    Отивам да се снимам след малко. Първо ще пипна това-онова вкъщи де. Днес трябва да съм експедитивна.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Подходяща тема за форума - http://www.teenproblem.net/a/66-pole...t-chast-vtora/
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на tori
    Ма, аз мрънкам, щото на ден ни сменят нещо по 100 пъти. Пращат ни за зелен хайвер, отменят и прибавят лекции и упражнения, свободно избираеми дисциплини и ташаци. Организацията е под всякаква критика просто. А това да знаеш в коя стая си, е жив лукс. Обикаляш цял уни да разбереш какво и къде, щот и в канцеларията на факултета не знаят. Вчера уж ни отмениха едната лекция заради някакво събрание на преподавателския състав, след което звъннаха да кажат, че все пак ще имаме лекции. За да мрънка търпелив спрямо чужда простотия човек, значи има причина. Щот тва изпитване още предната седмица трябваше да е, но преподавателя е от Варна от МУ и бил зает, а после забравил, че ще има контролно със цял поток 70 човека в Русе. И уж в събота беше, после го направил в петък. Баси безхаберието. Първия път кибичихме в стаята за лекции час и половина докато дойде, щото не знаел, че има работа. Ма ти като влезеш след него и ти удря ебати разпита къде си бил.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Подходяща тема за форума - http://www.teenproblem.net/a/66-pole...t-chast-vtora/
    прати я на тая дето поства чужди голи снимки

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Да, много насилници има във форума, няколко са ми се лепили на мен, при все, че никога не съм общувала форумно...
    И реално повечето са (били) момичета, което лично за мен е интересно също.

по темата съм добре, боледувам малко, но всичко е наред)

Супер фен Аватара на skate
    http://9gag.com/gag/anB3bDL осмата...нямам думи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си