- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
мда не пихме чай кафе беше
видяхме се след 6г я сякаш не е минал и час от последната ни среща
бързо ни обзе носталгията за миналото но бяхме с усмивка на уста
и е все така красива
от много време не се бях виждал с човек който да не крие своите мисли от мен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря!)
Последно редактирано от Beyo : 11-04-2015 на 15:47
Много съм зле..сдухано ми е ,нищо не ми се прави нито полезно ,нито вредно..не ми се тренира ,не ми се яде..не ми се гледа нищо,не ми се чете...не ми се и лежи..неиздържам сам в себе си....плаче ми се ..сълзите ми потичат сами....чувствам се ужасно смачкан...а нямам право..![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
зле
защото има голям шанс това да е истина
http://lokumki.com/lokum/23726-shout...ts_ot_btv.html
Ядох спейскейк, и сега се прибирам и усещам как ме удря, не знам до вкъщи какво ще стане.
Не очквам да е туу мъч макар, че точно в момента с всяко копче става все по-трудно.
Денят ми мина ок, видях се след работа с колега от стара работа, за 4 дни тук. И се видяхме в кофи шоп. Което обяснява защо съм тук. Виздам буквите от дясно наляво. Сякаш са обърнати. Не трябва да си изпускам спирката. Намирам буквите по навика на пръстите. Дано не си изпусна спирката. Забравям пътя от време на време.та този колега ми каза за друг колега, че се е върнал да работи там, и се зарадвах, защото беше готин човек и го харесвах. Не мога да пиша всичко, което си мисля, защото не искам. Сега, като се прибера, трябва да чистя, или поне да се изкъпя. А очите ми се затварят вече.
Преди малко си мислех, дали ако съм нарушена, мога да разбера кои са другите на автобуса които са напушени ( последното го прочетох и са изсмях ), някак да се погледнем и да разберем. Въпреки, че като погледнах няколко човека и ми се стори, че работи, и те ми изглеждаха, че са напушени, сто процента не работи, защото сега ми хрумна. Както невидимите се виждат с другите невидими, но другите не ги виждат. Не мога да определя как се чувствам. Спи ми се. А трябва и да ям.някакъв човек ме погледна в очите, сякаш разбра, че съм напушена. А аз само си седях. Пада ми батерията. Дано не съм изгубила конзолните кабели. За момент се притесних въпреки, че тук е легално.гледах ел наблото в автобуса като документален филм от началото на века, този дето ме гледаше май ме видя. Пок ни се срещнаха погледите, ще умра от смях. Мислех си че тази спирка беше предишната и вече бях там. Чувстам самосъзнанието си стеснено. Омг, мисле си, че тази срирка беше предишната и я минаха вече 2ри път. Т
Е. Трета спирка, пътя е еднакъв
Баси толкова съм размазана
В нас съмо от 1 час.
Исках да кажа на солегите че съм ок, но не успях да спра да се смея и не можех да говоря. В леглото съм си и всичко ми бръмчи
Ето, заради това, не пия и не приемам нищо, дори кафе, щото после вигаги ми е зле. Направих си гуакамоле дори.
Може да пиша пак после
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хехехе, ако не бях толкова добър човек, щях да се възползвам от неразположението ти
Нещо нямам никакъв тонус. :/
Доста ми се яде junk food и едва се удържам![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не се сдържах... столкнах :/
И сега въпроси от рода на "с какво се занимаваш""на колко години си""какво ти е образованието" са абсурдни, но нужни, за да не се получават куп неловки ситуации, при все че съобщенията се броят на пръстите ми
Днес той ме дразни толкова много... подстригах се и пак не съм щастлива. Все същия храст си е косата ми, мисля да я скъся още.
що не учих по статистика??((
Последно редактирано от YSMF : 11-05-2015 на 21:36
Pisna mi pri vyprosite 'kak si, dobre li si' ot horata, koito ne me vijdat da otgovarqm polojitelno. Naum si kazvam 'ne, ne sym. Depresirana sym'. I go podchertavam, zashtoto tova e istinska depresiq, a ne sinonim za vremenna tyga. Nz. Novite mi priqtelstva i poznanstva .. of.. zapoznah s cinichnoto mi, zabavno, jlychno i sarkastichno Az, koeto si e Az, no e chastichka ot nego. Pisna mi. Reve mi sa, a dori ne znam shto. I cikyla tr da mi doide. Zakysnqva. Ne, ne pozvolqvam na nqkakvi si himichesko-biologichni strukturi da nqpravlqvat nastroenieto mi. Sry, kalpazanke, no e tegavo na bege. Ne bydi drebnava![]()
Така е, като не можеш на кирилица... латиницата замазва
Иначе, днес бях цяяял ден в уни, от 9:30 до 20 ч. и хич не ми дойде много, явно просто трябва да ми е интересно
Доволна съм от този ден. Още повече, че утре планирам продуктивен ден без работа и без уни, да си понауча, да си свърша някои задачки пак за унито. Ще се видим най-накрая (стига да не ми пише пак сутрешно :/) и вече виждам как нещата вървят и ще си станем приятели и ще бъде прекрасно. Общо взето за момента нещата вървят добре.
Само ще видим укенда ко ше стане, защото не може ЦЯЛА седмица без... нали.
Би било прекрасно да си стане пълна седмица без гадости, но едва ли
да бе, дразни ме сега.
добре че до нас няма денонощни магазини наблизо, а и ме мързи, преодолях го.
тъгувам си тука и аз, гледам че и други са се разкиснали.
яко е, когато животът те принуждава да не си намираш щастието отвън, да не позволяваш на нищо външно да те атрибутира.
aw yeah.
вече даже не ми се бяга, само ми се понася.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Щом не зависи само от теб, значи говорим за различно нещо.
Пък аз реших, че с точките заместваш нещо пикантно.
Значи има нещо интересно и за мен.
Хубаво е човек да има богат вътрешен свят
Това за мен или за теб се отнася ?