- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
"Уникално".И той заминава и пак съм преебана.
Не съм ревала скоро,май е време.
А бях толкова доволна от себе си в последно време...
оле хора
намерих рандъм скрийншотове
ще ги постна да си спомните за доброто старо време с гостоприемния топъл форон
![]()
http://hardwarebg.com/37587-amd-%D0%...%D0%BE-%D0%B1/
AMD отиват на съд за подвеждане относно броят на ядрата в процесорите Bulldozer
================================================== ====================
Надявам се, че ще се ограмотиш малко, но си е лично твой избор.
4 отворени таба в тийна, ти си няква луда фенка, но пък са предлагали влизане в тялото, аз бих отворил поне десет.
Последно редактирано от ДОТА : 11-17-2015 на 15:43
Ebasi. Pisna mi. Monogamiqta qvno e nqkvo praistorichesko jivotno. Ne, ms. Polzvai si rykata, ako nagona e mnogo... nagonist.
Дам. ама нали знаеш с какви вицове и оправдания излизат, не може цял живот да ядеш патешко, трябва и фазанско,
то било биологична нужда и т.н.; някакво чувство за самоконтрол - йок
и идентификация с животни - думи като инстинкт, нужда. Лолз !
Аз се чувствам добре, чистих си днес апартамента почти основно, скипнах малко лекции, мислих си за нещата от живота, ще сядам да поуча малко и така. Yeaah.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
дам дам
харесва ми как разсъждавате
продължавайте
виждам се като лудата дама с котките на 40
но нищо, по-добре така
Папугейче, надушвам фенбоизъм на интел, прав ли съм?
Като съпоставиш различни продукти на интел и амд, единствената разлика е в цената, външния вид, името и понякога шума.
Производителността варира между двете и наистина не може да се каже, коя е по-добрата марка..
Пък и АМД е по-бюджетно, което си е супер. Понякога еднакви като клас части амд е по-добро, понякога интел.
А това за пича дето съди, то и на мен интел да ми дадът пари и аз ще ги осдя лел ;д
/nohate.
Бту стария ми комп е с интелска конфигурация (под стар, не разбирай античен, ами година и нещо-две агоу), новия е с АМД конфигурация, като перформънс съм наистина доволен, а и дадох сръвнително малко пари, спрямо това, което трябваше да дам, ако ми се беше наложило да сглобявам пак интелска конфигурация.
Да не говорим, че моя клас АМД видео-карта е с 25 % по-добра производителност от същуя клас джи-форска. Но АМД-то е почти два пъти-по евтина.
О и интел дават 2 години гаранция, при мен са 6, рамта ми е 8 (HyperX) ..![]()
Та престани с булшита "интел > амд", не е така.
И двете имат и плюс и минус. Лъжели били за процесорите, мда уе, то щото няма кой да ги следи и да им налага контрол, нали ако лъжат, не друг ами директно интел ще ги осъди на тях им е в най-голяма полза, но знаят, че няма да издържат в съда, щото това е просто с анти-маркетингова цел, да се очерни АМД.
Да те питам, на какво ти е базирано мнението за АМД/ИНТЕЛ?
Имал ли си и от двете? какви части? Какви характеристики?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Има ли нещо като мъжки мензис, щото съм адски раздразнитеолен, искам да пребия всички и да се изпокарам с всички?!
https://youtu.be/-YF700Lnu4c
ей не се научиха, че с въздушни удари освен цивилни друго не убиват.
То голямо торнадо бяха и руските въздушни атакаки, само дето нещо замлъкнаха. Е, те поне бяха открито като подкрепа на сирийската армия поне.
^ Там проблема е, че не знаеш кой е цивилен и кой не е.
Всички на ред трябва. 1 милиард са, изчисти ги до 100 милиона и да видиш к'ви агнета ще станат, спокойни добри и послушни, а за 100 години ще си се размножът пак до 1 милиард, ма спокойни люде и гутоу.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
О, брат, натъпках сА. Мислех, че съм разочарована като цяло, а то било щот съм била гладна. :дд
Ти заместваш глупостите на ауриса ли?
Освен провокиране на омраза, друго не може да се случи.
Дори ядрено оръжие да се използва, пак няма полза, защото не е един град, или едно село. От там следва, че не може да се използва ядрено оръжие, защото замърсяването с радиация ще бъде много високо за всички.
:d
Не ничии глупости не замествам.
Ще ти го обясня (даже без да хейтя)
Понеже Исляма е изкуствено създадена религия, под една обща цел (война), защото е трябвало по някакъв начин всички арабски племена да се обединят, в една обща цел (война). Та, те проповядват война, което по презумция ги прави много, МНОГО лоши.
Втората причина е, че понеже те са създадена сръвнително късно религия, в духовен аспект, Исляма е в своето средновековие.
Ние сме минали през това време и го наричаме "тъмните векове" (не само защото е било тъмно, а то си е било тъмно.), какво ти помага да излезеш от такъв период и да израснеш духовно? Холокост, голяма трагедия, тъга, скръб, осъзнаване.
Всъщност като се замисля, всички религии (с изключение на Будизма) са минали през такъв аспект от развитието си.
Нас са ни оправили многото войни, бедствия и прочие, за жалост някои са се случвали по естествен път. КОЕТО е забавяло процеса многократно.
Не твърдя, че трябва да ги третираме зле, а че трябва да избием 90 % от тях и да интегрираме останалите 10.
(Сега това е напълно възможно.) 10 %, се контролират много по-лесно, особено знаейки какво може да им се случи, ако не се интегрират.
След 100 години, пак ще са с брой милиард (запомни, тук не говорим за поробване или потъпкване на човешките права, целта е да ги интегрираме), но ще са научени на смирение, разбиране и прочие.
И готово.
Да те питам, според теб как се преговаря, с човек, отказващ да го прави?
Крещейки "Алах Акбар", омотан с 40 кг експлозив? Ходещ към теб и тълпата около теб.
Сега ще ти кажа, с патрон в черепа му. Един мъртъв, стотици спасени.
Ако убиеш един, само ги дразниш, а те все пак искат да постигнат maximum maximum casualties in the name of their "god".
За това убиваш милиони. Останалите ще се учат.
/Не, не е това начина, но Исляма наистина си е в своето средновековие и трябва да бъде спрян.
Dr. Gregory House
Приятно ми е да те чета, толкова нови неща научавам, например сега разбрах, че машината ти е с AMD, което е страшно интересно, защото си имал 16 ядра, а те подобни процесори нямат, само оптероните имат повече, но не вярвам някой като теб да разбира достатъчно, за да си събере подобна сървърна машина.
Аз съм фен на AMD, защото парите не ги копая и предлагат почти същото качество като на Интел, та въобще не се опитвай да ми обясняваш за разликите между тях, знам ги много по-добре от теб.
То патешко веднъж се хапва, след това никой не повтаря.
Стига да живееш на място без високи дървета, направо без дървета.
хХАХХахАХаххаХахахАХХа
Аз смятам, че ислямът също е по-лесно провокираща се към агресия религия, но ти в момента не заместваш глупостите на аруиса, ми направо надминаваш по идеология глупостите на веганите.
Те Турция се мъчиха да приемат в ЕС, Иран, Сирия и още 10 ислямски държави са най-близки приятели на Русия.
От цялата простотия нищо не каза, хайде отивай да правиш кръстоносен поход.
Спроред мен е много вероятно, след време да създадатъ европейска наборна армия, армия от промити мозъци и да ги пращат на война в Близкия изток - съвременния кръстоносни походи, защото с бомби от крилати ракети се видя, че нищо не правят. хахахах
Multi-threading still counts though.
И фен си на АМД, ма хвалиш интел като дърта циганка? ;д
Защо?
Dr. Gregory House
Къде точно хваля Интел, много ще се радвам да ми го покажеш, пък нямам против и да ми обясниш как не десктоп машина с нормално дъно си успял да забучиш два процесора.
С дъно от ASUS [AMD], което е дву-процесорно ;д -_-
Иначе оставам с впечатление, че си луд фен на ИНТЕЛ, някак така пишеш и оплюваш АМД.. ;д
пък аз съм доволен, почти същото си е като нвидиа (в някои аспекти даже по-добро...) ;д за много по-малко пари.. лел ;д
Като четях по разни форуми за части и прочие, когато трябваше да поръчвам, интел фенчетата се насираха да ме убеждават, че гЕфОРСЕ е много по-добра и бла бла май асс.. ;д
Dr. Gregory House
Мдаааааа, забавното става все повече.
Аз пиша за процесори, ти ми пишеш за видео карти, добавяш и как интелски маниаци се кефели на Нвидия, което въобще пък няма общо тук и да не забравим как спокойно сътвори няква пълна глупост с това, че на сървърно дъно си бучнал процесор, който е за нормалните дъна.
Za Nvidia се обърках щото си мислех и за видео карти ;д имах предвид интел.. ;д то си интел/нвидиа вс амд/сапфайър ;д
Dr. Gregory House
Ще ти дам приятелски съвет - изтрий си всички коментари, в които си писал за хардуер или софтуер, по-малко ще ти се смеят.
значи аз специално мойто амд не съм го хвалил а точно обратното даже пусках някви оплакващи теми че уж е незнам си къв си пък е много тъп тоя процесор за работа
иначе аз го взех щото беше по-евтин от интелския реципрочен, 5 или 7 не знам, ама май за и5 ставаше въпрос щото и7 отиваше някъде към 450лв или нещо нагоре, което е много
и сега ми става ясно що не си върши работата както трябва тоя процесор
FX са добри за цената си, но тия 8 ядра/които са всъщност 4/ издишат яко пред някой по-стар Phenom II X6 1100T с 6 реални ядра.
той ставаа
ама не и за това за което го взех, и все пак положението е добре, макар че аз си мислех че ще лети за тея работи
но ако имах пари щях да си взема и7 понеже него го дават като подходящ за програми а амд-то е малко геймърски
и както и да е миналата година може и началото на тая да е било бях пробвал последната версия на Асасин криид и не вървеше (ама повече не съм пробвал, може и версията да е била бъгава щото беше от първите)
Егати напрегнатите два дни.
За щастие всичко приключи повече от благополучно, малката е герой, стоически издържа на всичко и сега си нанка сладичко.
И си имаме нов ректор, да ни е честит!
Имам честта да ми преподава и е чудесен преподавател
едит: и Диков е подал оставка, въобще страхотен ден
Последно редактирано от Ewok : 11-17-2015 на 20:55