.
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Threaded View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Нека, направя и аз една разбивка на тези, от които имам опит/впечатления, че преди май съм писала спорадични коментари в темата. За мъже везни, стрелец и близнаци нямам по- задълбочени наблюдения.
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Рибите, те доста бързо изразяват любовта си, смело, рицарско.
    - Бързо и смело изразяват любовта си??! :д Имам чувстово, че рибите са по- бавни и от нас : )
    Иначе са хубави хора, разбирам се от раз с тях, но досега не съм ги виждала романтично, жалко.
    -Овните са ми прекалено пришпорващи, другото, което на хартия уж би трябвало да ме дразни в тях, като че ли не ми е проблем. Даже харесвам огънчето в тях, а пословичният им инат даже ме забавлява.
    -За девите и скорпионите имам едно на ум. И двата вида са доста обсебващи и се плаша, че твърде лесно бих тръгнала по нанадолнището с/заради тях
    -Телците на прима виста ме привличат доста, но след малко повече комуникация започва да избива егоизмът им, както и други качества, които не са ми присъщи и ме дистанцират от човека. И непрестанно трябва да ги обикаляш като спътник, за да не се чувстват пренебрегнати или малоценни.Мнооого меркантилни, черта, която винаги ме е отблъсквала ужасно.
    - лъвовете са женкари при това големи и мнооого шикалкавят, това не го виждам като мъж на място
    - козирозите са стабилни, но само в определени условия, не им е константно състояние това, трябва да налучкваш коя комбинация е печелившата и са ми прекалено директни, няма игра, няма малко забуленост, само комплименти, в повечето случаи празни
    - водолеите- прекалено големи кариеристи, склонни да пренебрегват близките си в името на работата си и страничните си хобита и ангажименти, нямат достатъчно характер и присъственост, ако мога така да го кажа, които да ме завладеят
    - за раците съм чела, че са зодия с "женско начало" и май има нещо такова, респективно в дългосрочен план от мъж ми идва малко прекалено подобно поведение и съжителството и то откъм начин на изразяване, същността я хващат

nice, трябва ми 13-тата зодия ;D
    Последно редактирано от therichbitch : 12-13-2015 на 09:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си