- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
офф, по скоро везните най-много се кипрят и прекарват най много време пред огледалото, с техните гримове, и парцали...
Голям Кораб, ти коя зодия си?
скорпион
Нещо за лъвчета да кажете?
По мои виждания са доста самовлюбени и трябва абсолютно винаги да са на върха, имат нужда от комплименти и ласкаене. От друга страна са много забавни, умни и страстни, може да се води диалог с тях и няма как да ти стане скучно.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
То и аз хич не я обичам пък не съм зодия Лъв...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нахалството да лъжеш на поразия и да кажеш "от всичко на света най- мразя лъжата".
Познавам немалко лъвове, които лъжат дори какво са яли сутринта.
Напомнихте ми за един съученик. Уж се води Близнаци, но асцедента и Луната му не знам какви са. Тоя как лъжешеее. Живееше си вярно в някакъв измислен собствен свят, 95 % поне от думите му бяха лъжи. Като характер не беше изобщо лош човек...само дето като ти кажеше Добър ден, трябваше да се огледаш в небето да не би случайно да е нощ...
Лъгал е човек пред очите ми, който не разбираше от нещо, което аз разбирам, защото компютърджия се водеше съученика, ама толкова баламурската, че чак едвам се сдържах да не му се изсмея в лицето с цел да изкара пари, но пък за сметка това онзи дето го лъжеше доволно беше лапнал кукичката...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Егати и отзивите...май излиза че е добре, че съдбата в последния момент е преосмислила идеята да съм Лъв...
Иначе за Лъвовете ми е направило впечатление, че са големи женкари. Май и жените от тази зодия отношенията тип отворена връзка (бахти животното е тая връзка) ги кефят доста повече от обикновената връзка.![]()
И аз имам познати водолей, това е най-интересната зодия.
Мхм /нищо,че сега ми изтърсиха, е съм хибрид между лъв и дева, защото съм била в края/, не съм сродена за овен, но страшно се разбираме![]()
искаш да кажеш че не си руса но и че брюнетките са по-умни е мит ли?
тя е горда и никога не си признава грешките най-вероятно