- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Като се замисля по едно време си общувах по-активно с една, зодия Лъв дето позволяваше на гаджето и негадже гадже да я прави на парцалче, да се гаври с нея постоянно и да я използва просто за заместител, когато няма друга, защото много го била обичала. Така, че има истина в думите ти.
И понеже съм общувал най-много с представителки на зодия Близнаци знам, че при тях отношенията поне спрямо мен протичат така предимно. По-активно търсене от тяхна страна и хубави отношения, развиването им, писването им от тези отношения и постепенното им отглегляне ала пръдня из гащи тип: Аз не се отдръпвам, просто така се развиват обстоятелствата...
Със зодия Лъв отношенията бяха следните. Започване на отношенията с як и бурен скандал, говорене най-вече за нея. Добър човек беше попрнцип. И приключване на отношенията с още по-голям скандал.
Иначе кумицата ми е зодия Лъв и си сменяше гаджетата като чорапите. Един съученик също...Е, имаше и по-дълготрайни връзки, но винаги е давала гластност на това, че обожава отворените връзки...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!