.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Егати и отзивите...май излиза че е добре, че съдбата в последния момент е преосмислила идеята да съм Лъв...

Иначе за Лъвовете ми е направило впечатление, че са големи женкари. Май и жените от тази зодия отношенията тип отворена връзка (бахти животното е тая връзка) ги кефят доста повече от обикновената връзка.
    По впечатления сме в двете крайности. Има такива, които гащите им не може да им вдигнеш, 'един живот живея' и т.н. Но пък другите като се влюбим и е страшно, мега отдадени, даваме всичко.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    По впечатления сме в двете крайности. Има такива, които гащите им не може да им вдигнеш, 'един живот живея' и т.н. Но пък другите като се влюбим и е страшно, мега отдадени, даваме всичко.
    хехе лъв ли си бе ?
    за овен ли си сродена

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Като се замисля по едно време си общувах по-активно с една, зодия Лъв дето позволяваше на гаджето и негадже гадже да я прави на парцалче, да се гаври с нея постоянно и да я използва просто за заместител, когато няма друга, защото много го била обичала. Така, че има истина в думите ти.

И понеже съм общувал най-много с представителки на зодия Близнаци знам, че при тях отношенията поне спрямо мен протичат така предимно. По-активно търсене от тяхна страна и хубави отношения, развиването им, писването им от тези отношения и постепенното им отглегляне ала пръдня из гащи тип: Аз не се отдръпвам, просто така се развиват обстоятелствата...

Със зодия Лъв отношенията бяха следните. Започване на отношенията с як и бурен скандал, говорене най-вече за нея. Добър човек беше попрнцип. И приключване на отношенията с още по-голям скандал.

Иначе кумицата ми е зодия Лъв и си сменяше гаджетата като чорапите. Един съученик също...Е, имаше и по-дълготрайни връзки, но винаги е давала гластност на това, че обожава отворените връзки...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си