- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Ех, тоз' лимит на ЛС-и... :/
Нищо де, като не може - не може.
@всички: Весело посрещане на Новата година, но дори да не е чак толкова весело - помнете, че това просто е още един отминал ден и сменена дата на календара - нищо повече. (:
Но чнг, другари
Пожелавам ви една по-добра година и смислени партита.
"елит" лол
чнг глупаци всичко най-най!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Колко много-много-много го обичам... <3 Възможно е да сме болни утре, но няма значение, щот тва беше най-хубавото празнуване на кой да е празник за всички 20 години живот на белия свят. <3
Сега пали печката по гащи и по яке и умирам! :ддд
Честита Нова година!! Нека да е изпълнена с много щастливи моменти и незабравими емоции! А на съфорумниците си пожелавам да останат във форума дълго време![]()
Ich wünsche euch allen ein Frohes Neues Jahr und Alles Gute für 2016!
Има дори по-хубави неща от това да получиш смс с обичам те в полунощ. Чувствам се спешъл, ценена, важна ^_^
Честита нова година, прекрасници!
Честита Нова година!
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
За много години!
Повече радост, оптимизъм и добри новини :3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Снощи си изкарах доста добре в изключително странна компания и разбрах, кое е най-ценното за мен и кое ми докарва абсолютно пълно вътрешно щастие. Доволен съм!
Тя ми липсва, хлътвам ПАК. странно за мен.
но като цяло съм щастлив.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-01-2016 на 16:23
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мноого мразя ей така като сънувам момичето мечта и като се събудя хуйчецА най-тъжното е, че съм я виждал на живо, ама ае де... откъде да се сетя коя е :Д
Видяхме се всичко стана неочаквано
Този път не знам какво става
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ЧеНеГе, народе!
кОпона мина по-добре от очакваното. Оказа се, че почти цялата компания се знаем, нямаше случайно попаднали. Музиката си я пускахме ние, ядохме като за последно, пихме, и всичко това за смешен куверт. Даже ми предложиха да работя в ресторанта и сега се чудя. Иначе към три часа си тръгнахме и уж отидох само замалко да се видя с една приятелка и си останах у тях.След ресторанта бях казала, че няма да пия у тях, ама кака ми сипа два вида вино. Общо не пих много като количество, а много видове, но изненадващо ми нямаше абсолютно нищо.
Сега си запазвам традицията от миналата година и от днес започва месецът на детоксикация, никакъв алкохол! Като добавим и, че спрях тютюна, правя такова пречистване, че може и за Рая да се класирам.
Снощи пак излизах с едни приятели, бяхме на билярд, играхме дартс, много беше приятно. Хващам се, че напоследък започнах да излизам доста често и то с различни хора. Копчето за социализиране явно се е включило. ^_^
ЧНГ на всичкии, да сме живи и здрави и щастливи през нг-то. !
Добрее, издържах, че не спря да чати зяла 31ви вечер и 1ви през деня, обаче снощи след 4 часовата лекция ( от 10 до 2 вечерта ) за библиятя, в които съм казвала само yes, yes, what?, i do, докато вдигах на някои места пулс и кръвно ( като започне с това , че джизъс го обича и му показва светлината в живота, и си мисли за него, или пък как не му трябва да чете нито една друга книга освен библиятя и всъщност част от чатенето му е с някаква мюсюлманка, с която спорят коя религия е по-добра, защото тя го харесва и иска той да се конвертира ).
Яд ме е, защото спя толкова добре последните нощи ( мн ме топли и гушка ), ама нещо и на интимностите не се изкефих чак толкова последно.
Едит: връщам си последните думи на обратно
Последно редактирано от NomNomNom : 01-02-2016 на 14:06
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Баси мършите. Плащаш винетки, данъци, глупости и накрая непочистени пътища и задръствания от закъсали тирове и автомобили.
Едва ли има човек, който да обича снега и студа повече от мен.
Много положителен ден ^_^