- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Последно редактирано от ДОТА : 01-23-2016 на 21:45
Така е, това е диво прасе, а аз изпълнявам заповеди, а ти не си палячо, не, хич!!.
Впрочем що живееш в тийнпроблем? Който и когато да пише ти отговаряш инстант знаеш всичко за всеки и прочие, жалко е че нямаш личен живот и прилична работа, ама стегни се малко, плашиш. То това твоето си е психично заболяване де,
неква делюзия мислиш си, че тийнпроблем е реалния свят и само тук висиш. Много тъжно, сигурно и с майка си живееш, мъж за женене се държи за на мама полата и преживява криза на средната възраст, чатейки с 14 годишни момченца и момиченца. Деам достигаш невероятни висоти на тъпотия, ставаш и изключително жалък, надявам се да го разбираш..
Ще те игнорирам вече, прекалено си тъп и прост, че да се занимавам с теб ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
С такава стойка може да е всичко, но не и немска овчарка.
Изчакай 1-2 години да порасне, те малките диви прасета приличат на кученца.
http://spodeli.eu/m-nemts-ovarshaha-...cles-4840.html
И как реагираха руснаците на изнасиленото руско момиче в Германия.
моето като беше на 3 месеца, вече ми носеше чехлите и дистанцията за телевизора (:
на около 6 месеца мислех да го уча да свири и на китара, но той отказа, падал си по рисуването повече ;p
http://i.imgur.com/PvYMdn8.jpg
/днес денят беше ползотворен, доволна съм![]()
Последно редактирано от pandabear : 01-23-2016 на 22:28
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
прекалих малко с второто изречение, признавам.
и все пак е по-умно от теб и цялото население на родното ти място, сигурна съм ;p
Последно редактирано от pandabear : 01-23-2016 на 22:39
![]()
За голдън изглежда странно спокоен, това ми харесва..Винаги ли е такъв или откача чат пат?
Dr. Gregory House
откача, само когато успее да се добере до лаптопа и прочете мненията ти във форума ^_^
Е простено му е, все пак пиша изключителни простотии
Dr. Gregory House
Само аз ли не обичам кучетата? (:
По темата: стана късно... и трябва да се спи.
Роден съм в София, което автоматически значи, че ти си по-тъпа от кучето си, което е и по-тъпо от себе си (заради парадокса който създаде) дийл уит ит.
Бту да обиждаш на град е смешно ;д джъст сейн, ма виждаме кой е тъпия..![]()
Ти сериозно ли си мислиш, че умрелото ти голдън помиярче е умно?
Dr. Gregory House
Оф, анархи, хейтиш заради собственика. И на мен тя ми е антипатична, но кучето е прекрасно, като всяко. Всяка порода си има положитни черти. Мисля, че всички водачи, които съм виждала са голдъни. Аз пък харесвам хъскита <tli
всичко е наред, знам, всичко ще се оправи, къде пише точно кво трябва да се прави,
времето нито бърза, нито се бави... ^^
/а сериозно ли има още хора, които се връзват на анархи :д/
И аз много харесвам хъскита ;д два пъти гледах, но не мисля да повтарям в близко бъдеще, изключително глупава порода..![]()
Сито е, слагам му топла храна (2-3 часа след като е яло) с надеждата, че ще я остави да истине към 1 час някъде и тогава ще почне да яде, щото тряше да излизам, как да е. тъпото куче яде пари се и скимти, ама не спира да яде.
Dr. Gregory House
Добре съм, мързеливо ми е (нищо не ми се прави), но...
скоро трябва да почна да си гладя ризите. Но първо планирам да си направя литър и половина чай - много отдавна не съм пил. (:
Dr. Gregory House
^
^_^
З-з-з-аеквам :д писна ми. Обвих се е ел одеалото, хапвам плодова салата и ми е тоолкова уютно. И като се сетя, че тр да уча ми са реве.
хубава вечер
дринки дринки и днес нани нан на теориятане ми е идеално ясно как никой не ме събуди или нещо такова :Д
+тя
![]()
Успях да спя сама, на тъмно и без хапче. Не съм се стряскала цяла нощ, спах добре. Научих се да буда по-умерена и търпелива към чуждата тъга, както и малко да показвам своята. Научих и, че дупката накрая е за един, не за 11 и че живота е за живите. Научих и да отдавам нужната почит спрямо нечия памет. Дано почива в мир и дано нашите души успеят да преодолеят болката някак. Научих също и, че валериана не ми помага, повдига ми се от него.
Преебах си анатомията, а латинския ми още няма резултати. Иначе по другите предмети, които са минали, имам що-годе добри оценки.
Трябва да се науча да не се стряскам когато шишетата в кухнята изпукат, зящото е топло и се разширяват.