- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Трябва да спра да ровя във форума толкова. Трябва да започна да чета нещо, примерно библията
Мда, ще си я изтегля днес
На ръба съм от 3 седмицивсичко е толкова бурно, включително проектите.
Окото спря да ми трепери, защото стресът се вдигна на нов левел, където треперя като се отпусна вечер вкъщи.
Но в живота си се чувствам както днес на тренирвката - след като клякам с 50кг., като оставя само лоста 20кг , се чувствам, че клякам само със собствена тежест.
Така се чувствам в момента в личния си живот, но пък на работа са ми сложили 60кг и няма мърдане.
Аа, и на първа официална среща, след като се насладих на уменията му като на Шопен ( невероятно свири ), ми показа снимки на клиентите си ( интересен начин да наричаш починали хора ) и клипче на аутопсия. За първи път да не се чувствам странно, че.работата ми се изразява в това да кисна на конзола и да се разправям с дърти мъже.
Когато и двамата сме свободни ( всъщност заетостта ни е една от причините да сме сами и се разбираме мн добре взаимно :д ) , ще ме заведе в някоя от моргите, засега обаче ще крадем по час-два в обедни почивки и случайни вечери :д
Последно редактирано от NomNomNom : 02-03-2016 на 09:41
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ама всеки така реагира, значи
като обяснявах на познатите си как ще имам годишнина скоро и общия въпрос беше "а, яко, на 25 ли ставаш" лол
Пък започнах многомного да се вълнувам за пътуването и сега съжалявам, че не го направих по-дълго, ама пък три вечери са си супер + два плътни дни обикаляне. Ще е с яки хора, дано времето да е хубаво, нямам търпение ^^
И имам мн яки приятели и не ми трябват повече и започвам да се чувствам добре отново
lol какво става с тези тролове ? напоследък много се навъдиха ;д
иначе добре се чувствам...спокойно ми е
^искам да ги баннат.. дори не са забавни тролове
аз съм ок, махмурлия и питаща се за нещата от живота : D
тъпо ми е че нямам на кого да разкажа
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ewok е на 19 ?! Гледам и не вярвам на ушите си.
Счупих го тоя ЛААГ!
аз по лааг бях на уроци при даскалката ми и втория семестър тая лудата ми даде задачите за изпита без да съм и ги искал понеже нямаше време за уроци преди изпита иначе си спомням че с минимални усилия се разбираха нещата
не всеки мюсулманин е терорист но всеки терорист е мюсулманин
някой има ли нещо да добави?
Просто ужасно, сякаш времето ми изтича и животът ми свършва. На 19 съм а даже не съм и целувал момиче, нямам никакъв контакт с момичета, приятелка(като приятел от женски пол, не гадже) не съм имал от детството.
Направо се чудя какъв е смисълът да живея като никога няма да имам 15/16 годишна която ме обича, и с която да си загубя девствеността, както и да взема нейната. Никога няма да имам момиче в разцвета си. Нямам никакъв интерест към момичета над 19, просто са ми стари, сбръчкани, тъжни, употребени.
Каквото и да постигна във живота (което до сега си е много над средното) е и ще е безмислено. Висок съм, красив съм, нацепен, карам G-class и си живея "добре" като цяло, но абсолютно никое от тези неща не ми помагат, изобщо не мога да им се насладя. Само като си вървя по улицата и видя как млада двойка се целуват ми става безкрайно гадно. Нищо не може да се сравнява с това да си на 15 и да имаш гадже, което знаеш, че истински те обича.
Напълно сериозно съм обмислял самоубийство и то не веднъж, животът ми наистина няма никаква стойност и каквото и да правя и да постигна, никога няма да имам тези неща... които абсолютно всеки е имал и ги смята за нищо.... И без това ще умра, какъв е смисълът да чакам в мъчение до тогава???????????
тогава да обясниш защо не нападат тези които са им виновни а плъзват по целия свят и в цяла европа като мръсни плъхове и хлебарки с ясното самосъзнание че те заслужават по-добър живот, пропагандират лайняната си самоубийствена антиеволюционна вяра, натрапват ти я , обиждат белите жените че са голи а не овързани с шалове и тнт
може би никой нищо нямаше да каже против тях ако просто бяха доволни че са живи и имат работа (тези които вече са плъзнали в развитите страни) ама някак си на тях това не им стига, те искат да завземат нашите страни защото са хубави а не само защото америка незнам си кво
ако америка им беше проблема трябва да се насочат натам, обаче не само америка им е проблема а проблема е в кухите им животински глави
Не се насочват сами или по собствено желание.
Щатите им плащат, Турция им осигурява останалото, за да стигнат до Европа.
Пък си представи как плуват до америка, щом питаш защо не отивали там.
В Германия и Англия от години има огромно количество от тях и не са правили проблеми.
Харесват ми и дните, миришещи на пролет. Разходките из красива София. И приятната компания на приятелка + алкохол, разбира се.Клю, клю.
Какво е ЛААГ ще ме светнете ли?
Пф, крива съм. Не ми се говори като цяло.
Знам че не могат да плуват ама ОАЕ, Катар и Дубай като най-богатите страни са им на 2 крачки.
Виновни са Европейските политици за това което направиха в Европа а не Америка според мен, това което направиха няма връщане.
В Германия има големи количества турци а в Англия всякакви мюсулмански етноси и си имат проблеми с тях заради шибаната толерантност, която им позволява да си налагат вярата по улиците на всеки срещнат, да пропагандират и да ти се набиват в очите без да си ги търсил.
Още ме боли коляното.
И тъкмо мислех да се оплаквам, че съм прецакала пак всичко, но се оказа, че не съм!
Скоро ми е изпита, вече не си притеснявам.
Липсват ми момичетата.
Нещо взех да огладнявам, сега като се сетя за онези макарони.. <три
Супер много се зарибих със загадките на шерлок :д ама някои са тотално абсурди, псувам ги и продължавам да чета.
Сега като видя колко е рано..
Нощта е пред мен, ще си поръчам храна, ще си чета и ще ги събера за един конферентен после.
И на евок аватара е як, симпатизирам мн на сафо.
Сега се сетих :д Стихчето на августин, в книжката, която й подарих беше мн глупаво :д а тя толкова го заобича :д
защо писах, че аз я заобичах след това.
Купих си нови маратонки. И тениска също така.
В края на седмицата ще се видя с всички. А на едното събиране казали и на класната.
Толкова ми падна в очите тая жена.
Все тая.
https://www.youtube.com/watch?v=pXRviuL6vMY