- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Обадиха се от диспансера искат си психарите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Никога не са ме издирвали, просто знаят, че влизам тука да ви следя и ме питаха дали съм чул за теб, ти си била лидера на психарите.
грубите думи са за цвет, ако не мое го понесеш, не знам къде си тръгнала.
1337
Dr. Gregory House
What ever.
Dr. Gregory House
много страдам по една жена
имам чувството че нищо не помага а е от лятото още
нали уж времето не знам си кво си и нищо
Dr. Gregory House
бях се стегнал от началото на февруари до миналата седмица траеше стягането а други няма на хоризонта
не съм бягал и тренирал от началото на годината, увеличил съм цигарите, безсънието и джънка
а уж плана беше да спра да пуша и да тренирам повече
кофти ;с
Dr. Gregory House
sick & tired of bringing up topics that interest me & feeling guilty afterwards
enough is enough
Четвърти преглед при личните. Пич, аз съм човек, който трябва да изпълнява назначения от лекари, не човек, който да пие цялата менделеева таблица. Писна ми от доктори, рецепти и хапчета!!! Заобяснявали ми те, че ако не се махне тая гной от гърлото ми, ще увреди сърцето! А, добре дошъл!!! Писна ми на писнанката! Да еба болестите ти и глупостите... И днес няма практика за мен, пак. Отново. Аз съм човек, който толкова обича да кибичи по болници, но с друга цел - да помага на болни. Не трябва аз да съм болната.Мразя да съм болна.
То сърцето от какво ли не се уврежда вече... Ама не успокоява оная машинка дето ти го рестартира, медицината е напреднала. Не преувеличавам изобщо, имах чувството, че моето снощи нещо като ме сви и направи задно салто...Иначе не е шега работа тая гной, потърпи още малко с химиите, за да си спокойна, че след като оздравееш, няма да има афтър ефекти.
![]()
Аз иначе снощи уж се отказах да гледам филма, че ми се приспа, и точно започна секс сцената. След това чаках да покажат пак моя човек, та общо взето се замотах и днес пак не можах да се събудя. Първия час организирах едно кафенце, та след малко трябва да ставам да се приготвям.
Има я и другата страна от монетата, че те са учили сума време и опитват да излекуват някого, увреждайки организма възможно най-малко. Ама да ми лекуваш гнойни тапи с гаргара, не е пичовско. Някак трябваше да ми напише антибиотика още предния път, а не да ме влачи 100 години и да набутам лудите пари за лекарства.
Да чукна на дърво, миналата година пих 3-4 антибиотика в срок от, да кажем, 6 месеца. Нищо ми нямаше. Ама да, много съм за тестове на антибиотици, макар да става (вероятно) по-бавничко, отколкото да метнеш широкоспектърния след преглед.
Ангина минава мн. добре с жабурене с лимонов сок (прясно изцеден). Не питай. Просто работи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Той ми говори за секс, а аз тактично сменям темата. Омг. Понякога ми иде да са шибна.
Тъ, днес е един от онези дни, в които се чувствам просто отвратително. Уморена съм. Спала съм точно два часа. Гладна съм, но не ми се яде :о ебало си е майката.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-22-2016 на 14:43