.
Затворена тема
Страница 125 от 145 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 3621
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    да, но на стаж

хора, нямам търпение до четвъртък, наистина нямам
    наистина ли наистина нямаш търпение наистина или лъжеш че е истина и къде е тоя стаж, на седмия етаж ли
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-02-2016 на 01:05

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Боли ме всичко и си мечтая за разтривка. Цялостна. :3
    и косата и миглите ли те болят

тори, наторяваш ли градината

Супер фен Аватара на corbV2
    От вчера ме тормози една мисъл и не ми дава мира, не успях да спя нормално дори. Толкова силно нервно напрежение почувствах, както си лежах и мислих, че ми се дорева. Знам, че нямам право и повод, но е супер натрапчиво. Дано само не кажа някоя глупост.
    Последно редактирано от corbV2 : 03-02-2016 на 09:47

Мега фен Аватара на tori
    Кво?! :дд

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ще е хубаво да имам поне една седмица без сънища/мисли/досег за/с нея
    така си мислех, че вече няма да има завинаги
    супер много ме натоварва и всеки път се започва с едно малко споменаване, въпрос, та дори и косвено подсещанеи след това... всичко като на филм, отново. Не мога да го контролирам, просто гледам да не се задълбавам, защото започвам да рева. Оставям да си мине редовната програма и не си доприпомням останалите неща, защото адски много боли. Все още.

В уни всичко е прекрасно. Май ще взимам стипендия. Също така ще кандидаствтам за една конференция и съответно трябва да понапиша нещо. Но не се притеснявам, имам доста свободно време и мога да се занимая с тези неща. Ще си направя разни таблички тези дни, ще си подредя и оформя каквото сме взели. Ако не друго, то поне в систематизирането на разни неща ме бива.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    https://youtu.be/Eh993__rOxA

Чак сега видях, че най-после има трейлър. ОМГ. Едно от наистина малкото неща, които са ме разревавали изобщо беше финалното писмо. Все едно беше за мен. Just live. Емилия Кларк ми прилича на даунче, но то и образа й е такъв. И акцентът й ми идва малко пресилен. Нямам забележки към Уил, но ще видим.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    E, такава простотия скоро не бях виждала - да си изхвърлиш престоялата манджа през терасата, за да нахраниш котките пред блока. Селяндурщина! Ми слез долу и сипи в съдинка, толкова ли е сложно..

Искам да се наспя най-после, страдам от хронично недоспиване.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    https://youtu.be/Eh993__rOxA

Чак сега видях, че най-после има трейлър. ОМГ. Едно от наистина малкото неща, които са ме разревавали изобщо беше финалното писмо. Все едно беше за мен. Just live. Емилия Кларк ми прилича на даунче, но то и образа й е такъв. И акцентът й ми идва малко пресилен. Нямам забележки към Уил, но ще видим.
    принципно не съм голям фен на бозавите филмчета ала Никълъс Спаркс, но за този ме привлече факта, че участва Финик от игрите, та гледах трейлъра. Разревах се. Гледах го още много пъти и ревах още много. А аз плача на филми изключително рядко, камо ли пък само на някакъв трейлър... Иии сега го очаквам с нетърпение.

Мразя когато някой от хората, които обичам, се чувства зле и аз не мога да му помогна по никакъв начин и вместо да се държа и да бъда опора, да поддам и аз и също да ми стане гадно.
    Симпатиите на един човек към мен стават все по-очевидни, забелязах го сама, след това и други хора ми споделиха, че го виждат. Приятно ми е в неговата компания, но не искам връзка. Отвратително е да се поставя едно приятелство на риск заради по-силни чувства от нечия страна. Не знам какво да правя, най-вероятно ще се отдръпна за известно време, за да предотвратя развитието.
    Относно отровното ми занимание, не очаквах, че ще се справя така добре със самоконтрола, да се надяваме, че ще продължа така и занапред.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    принципно не съм голям фен на бозавите филмчета ала Никълъс Спаркс, но за този ме привлече факта, че участва Финик от игрите, та гледах трейлъра. Разревах се. Гледах го още много пъти и ревах още много. А аз плача на филми изключително рядко, камо ли пък само на някакъв трейлър... Иии сега го очаквам с нетърпение.
    И аз не съм фенка на романтичните филми и чиклитите, но тетрадката примерно си е класика. Предпочитам класическата литература и изчанчените развратно-драма-фантастични филми, но... ся :д прочети книгата. Поставя под въпрос един доста деликатен морално/етичен проблем - евтаназията. Първоначалният ми шок ме накара буквално да се разсърдя на героя :д

И аз не съм фенка на романтичните филми и чиклитите, но тетрадката примерно си е класика. Предпочитам класическата литература и изчанчените развратно-драма-фантастични филми, но... ся :д прочети книгата. Поставя под въпрос един доста деликатен морално/етичен проблем - евтаназията. Първоначалният ми шок ме накара буквално да се разсърдя на героя :д
    Ооо, и книжка ли има? Непременно ще се прочете! Със същото заглавие като филма ли е?

http://www.rulit.me/books/az-predi-t...-296547-1.html
    Чете се буквално на един дъх

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Аз също ! Както и за книгите. Ако някой иска да знае, любимият ми тежък сериозен филм е ''Беднякът - Милионер", и не съм гледала тетрадката.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Е как бе?
    Македонското правителство официално призна, че Леонардо Ди Каприо е македонец. Страната се срамувала от слабия си актьор, но след като има вече Оскар, той ще бъде обявен за светец! Ето снимка!
    https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.n...0a&oe=5796AC58

Точно такива книги търся! Това ще го прочета!
    Бтв, някой гледал ли е Дедпул, много висок рейтинг му дава : http://www.imdb.com/title/tt1431045/?ref_=nv_sr_1

Е как бе?
    Македонското правителство официално призна, че Леонардо Ди Каприо е македонец. Страната се срамувала от слабия си актьор, но след като има вече Оскар, той ще бъде обявен за светец! Ето снимка!
    https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.n...0a&oe=5796AC58
    Oh леле !

Много благодаряяя, веднага я започвам! ^_^

После драснете отзив.

https://youtu.be/Aihu16RyYp8

<69

Супер фен Аватара на mayaaa
    Пфф, събудих си без глас. -.- Но пък тоя чай на twinings много ми хареса на вкус и аромат. Доста си замислих дали да го взема в магазина, но Мая не може да отиде на рафт с чайове и да не вземе нищо от там.
    А той не ми е казал резултата и не ми отговаря и сега... Знае колко много се притеснявам за това, а и ми обеща.

Супер фен
    прекрасно

Отивам в любимото си кафене и зад бара виждам муци! Толкова се зарадвах! Много ми беше приятно да се видим, а и с тази зелена престилка беше мега як, хахах. ^_^ През останалата част от деня видях поне пет пъти един човек,с който не съм в добри отношения, но пък нищо не можеше да помрачи прекрасното ми настроение, даже се поздравихне. След малко излизам пак, за да се видя с фенклуба.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    и отново се видяхме отидохме на същия бал който се запознахме преди няколко години

когато влязохме заедно хванати за ръка всички впериха поглед в нас аз си бях същия безразсъден офицер а тя отново беше моята принцеса
    когато я поканих на танц отново всички гледаха нас имаше някаква магия а всички фотографи насочиха обектива си в нашата посока и ни следяха каквото и да правим
    музиката беше специално за нас цигуларя дойде на метър от нас а певицата имаше невероятен глас
    всичко беше като в приказка
    след това пред стените на онази величествена крепост се прегърнахме за пореден и затворихме очи за да се целунем

и гледайки звездите искахме тази вечер да не свърши

когато тя ме покани у тях изкарахме невероятна нощ

а днес когато получихме команда да се изтегляме тя дойде и ме прегърна и си взехме сбогом за пореден път след това строих хората си и с маршова стъпка потеглихме отново към дома

надявам се някога да я видя отново

мероприятието мина отлично всичко беше като по часовник от строевата подготовка до клетвата на новите ни братя по оръжие

сега се чувствам горд със себе си също така получил отново доза живот
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на solo_
    Отивам в любимото си кафене и зад бара виждам муци! Толкова се зарадвах! Много ми беше приятно да се видим, а и с тази зелена престилка беше мега як, хахах. ^_^ През останалата част от деня видях поне пет пъти един човек,с който не съм в добри отношения, но пък нищо не можеше да помрачи прекрасното ми настроение, даже се поздравихне. След малко излизам пак, за да се видя с фенклуба.
    Чувствам се в бесопасност, щом величествено същество като теб е във този форум !

Във фейса - "Млечна Група" ще е по-добре, отколкото във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си