.
Отговор в тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 369
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ти защото няма да искаш 10ката, която е наречена курва, а искаш дебелото мустакато момиче дет ходи с некъв плужек и си имат най-великата връзка позната на човечеството, щот си са обичат, нале? Лош ти е примера, защото хубавите коли са скъпи, а красивите жени са всякакви.
    "Десятки" има, както курви, така и свестни. Аз лично бих предпочел свястна.
    Хубавите коли са скъпи, както и хубавите и свестни момичета, разликата е, че колите се оценяват в пари, а свестните момичета - във време и качества, които трябва да притежаваш, за да ги "имаш".
    Колкото и да е хубаво някое момиче, което си ляга с всеки втори, никой няма да ти каже "евала", че си спал с него... Дори самия ти няма да си го кажеш, като знаеш, че Пешо, Иван, Драган, Петкан и половин Студентски са били на твоето място. Сърбяло я е - намерила е някой да я почеше. Не виждам нищо, което да кара който и да е от двамата да се чувства специален и желан.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Rakshy, нали се сещаш, че "бавна ковра" е майка ти, а не пантерата и Ивчето?
    умри от сол, менте-рицар. Няма да спечелиш форумни кредити като се правиш на защитник на онеправданите. Защото си си хоп-троп - нещастник.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    "Десятки" има, както курви, така и свестни. Аз лично бих предпочел свястна.
    Хубавите коли са скъпи, както и хубавите и свестни момичета, разликата е, че колите се оценяват в пари, а свестните момичета - във време и качества, които трябва да притежаваш, за да ги "имаш".
    Колкото и да е хубаво някое момиче, което си ляга с всеки втори, никой няма да ти каже "евала", че си спал с него... Дори самия ти няма да си го кажеш, като знаеш, че Пешо, Иван, Драган, Петкан и половин Студентски са били на твоето място. Сърбяло я е - намерила е някой да я почеше. Не виждам нищо, което да кара който и да е от двамата да се чувства специален и желан.
    когато си излязъл и успееш да забиеш яко момиче ти сетааа брат, ти е сетааа че са я думкали още 50 човека

и да приятелите ти би трябвало поне да ти кажат едно DAAAAAAAMN DANIEL, за "успеха". Никво значение няма що го е направила. Важното е, че си успял! :Д :Д

мисли малко по-адекватно бе антраксе бе, майка му стара бе (глас на кръчмар)

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ^ Колкото и да мразя да се намесвам в глупави спорове, които не съм чела, наистина си е по-лесно за едно потомство да живее и оцелява около двамата си родители. Квото и да говорим, когато вкъщи виждаш майка ковра, скандали, побой или баща, който чука момиченца на твоята възраст, ти е тежко и травмиращо. Квото и да,говорим, когато единия родител почине, е по-трудно за семейството да се адаптира от преди. Отделно където едно потомство, дори при животните, винаги е по-добре обгрижено, когато родителите са двама - при хората финансовата гледна точка играе, вниманието, здравата семейна среда. Знаеш ли колко може да те счупи побой, който си "видял" вкъщи? А колко ни е сложно на двете с майка ми, когато тати е командировка? Къщата пада върху главите ни, а ние се опитваме да се оправим някак, макяр да се водим уж големи момичета.
    Няма как да кажеш, че семейното щастие/идилия не е предпоставка за психически (и не само) силно потомство.
    Тук може много да се размишлява.

По принцип, семейната среда е една от най-важните предпоставки за развитието на един човек, но не са малко случаите, в които хора от нулата, дори без родители - сираци, се взимат в ръце и успяват. В обратния случаи синове и дъщери на богаташи, възпитавани както в добри материални принадлежности, така и със сравнително нормални социални отношения - пропадат, не успяват да се проспособят към грубия действителен живот, съсипват се психически.

С една дума - ГЕН. Да, генетично едни умират рано, колкото и здравословно да живеят, а други умират столетници - пушачи, въпреки че с правилния начин на живот, първите могат да се поддържат силно. Подобно е и с развитието ни.

Едни се раждат в дворци, поемат наследството.

Други, със същите качества, родени в болни среди, не могат да се издигнат толкова.

Някой правил ли си е експеримент да обучава възпитава циганче? Интересно ми е, дали циганчетата в приемни семейства се променят толкова драстично?

Мега фен Аватара на solo_
    умри от сол, менте-рицар. Няма да спечелиш форумни кредити като се правиш на защитник на онеправданите. Защото си си хоп-троп - нещастник.
    Какво ще рече "хоп-трол"?
    Нямам нужда от форумни кредити!

когато си излязъл и успееш да забиеш яко момиче ти сетааа брат, ти е сетааа че са я думкали още 50 човека

и да приятелите ти би трябвало поне да ти кажат едно DAAAAAAAMN DANIEL, за "успеха". Никво значение няма що го е направила. Важното е, че си успял! :Д :Д

мисли малко по-адекватно бе антраксе бе, майка му стара бе (глас на кръчмар)
    Нямам кво повече да ти кажа.

Нямам кво повече да ти кажа.
    знам, затова реших да не споря, щото не ми се води монолог : /

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Какво ще рече "хоп-трол"?
    Нямам нужда от форумни кредити!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    а свестните момичета - във време и качества, които трябва да притежаваш, за да ги "имаш".
    Я разкажи, какви са тия "качества" и колко струват те, ако нямаш пари ?!
    П.С. Сигурно си още девствен !
    Колкото и да е хубаво някое момиче, което си ляга с всеки втори, никой няма да ти каже "евала", че си спал с него...
    Ти първо спи с някоя плеймейтка, а пък аз после ще ти кажа "евала" !
    Дори самия ти няма да си го кажеш, като знаеш, че... половин Студентски са били на твоето място.
    Ако аз я искам и успея да я вкарам в леглото, какво ми дреме, кой е бил с нея?! За мен важното е аз къде съм, а не другите къде са били !
    Ей това е ! Уважение!
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Тук може много да се размишлява.
    По-добре излез от филма и тогава размишлявай !

Грозен, мойка, ти си помияр, така че не би те интересувало дори дали е в съзнание и дали не е имала пишка преди операцията.

Мега фен Аватара на solo_
    Нарече ме глупав, нарани му чувствата!

Wink

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти пък дойде тука преди два дена и почна да им се лигавиш ! Да не би да се надяваш на тройка с две форумни кифлички (точно като някой недорасъл пубер) ?!
    Не се лигавя, проявявам уважение към цветята във форума.
    Иначе почти разкри тайния ми план. Въпроса не е в тройка с двете. Това е банално. Имам план за четворка с тях и жена ми. Лошото е, че при толкова жени, няма да мога да се справя сам. Затова мисля да поканя и теб. Иначе аз жена ми ти я давам, проблема е ти да я накараш тя да ти даде защото е много дръпната милата.
    Последно редактирано от leo_N : 04-16-2016 на 14:06

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Много си личи кои от писалите тук нямате грам опит и бихте се радвали която и да ви върже. .
    Искам да те поправя, защото между опита и личното ни самоуважение има велика разлика. Според мен една курва не се изчислява по бройките й, поне в най-общо отношение.

Мега фен Аватара на tori
    Малко грубо, ама се съгласявам.

Много си личи кои от писалите тук нямате грам опит и бихте се радвали която и да ви върже. Нз що се опитвате да представите всички мъже като пълни свине, които ядат каквато и помия да им се подхвърли.
    ТОВА!

Корабе, не казвам, че сираци нямат възможност за успех и обратното. Не. Казвам, че е значително по-лесно когато живееш в здрава семейна среда и с двама родители, които да се грижат за теб и съответно ти за тях. Казвам, че на мен рядко ми се купува най-скъпата играчка, но са ми дали най-скъпото на света въобще. Направили са ме човек, научили са ме поне да опитвам да мисля. Каквито и глупости да съм си дробила или да съм преживявала, имам здравата основа, която е минимум (СПОРЕД МЕН) за успешен опит за родителство.

Много си личи кои от писалите тук нямате грам опит и бихте се радвали която и да ви върже. Нз що се опитвате да представите всички мъже като пълни свине, които ядат каквато и помия да им се подхвърли.
    аааааай lmaokai

Все едно съм в разговор на WoW играчи дет си мерят пишките, кой е изgrindил повече XP предния ден.

тук всеки има невероятен житейски опит и не се притеснява да го изтъква. Всички други са по-нисък лвл!

"ъъъ личи си кой има по-малък опит с...", "ъъъ нямате опит за...", "ъъъ опит опит опит"

Не е нужно да имаш голям опит, за да знаеш, че не си си го намерил на улицата в калта.

Не е нужно да имаш голям опит, за да знаеш, че не си си го намерил на улицата в калта.
    #когатси мислиш, че си твърде добър за тях, но не си

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    хубавите коли са скъпи, а красивите жени са всякакви.
    понякога пишеш ебати попаденията.

аз вече се чувствам глупаво да повтарям очевидни неща. кога е лайф стайл? ми, когато умишлено търсиш и те устройват именно такива взаимоотношения, воден от вече посочените за стотен път причини.

Ам, поне със сигурност съм чист и не бих искал да лепна нещо. Това е най-елементарното.
    Отделно, че предпочитам да имам скъп Мерцедес, отколкото голф. Наясно съм, че така никога няма да направя велика бройка, щото не мога да си позволя всеки ден различен Мерцедес, ама за мен е по-добре, отколкото различен голф всеки ден.

Мега фен
    Ам, поне със сигурност съм чист и не бих искал да лепна нещо. Това е най-елементарното.
    Отделно, че предпочитам да имам скъп Мерцедес, отколкото голф. Наясно съм, че така никога няма да направя велика бройка, щото не мога да си позволя всеки ден различен Мерцедес, ама за мен е по-добре, отколкото различен голф всеки ден.
    на 20 години си мъж под чехъл, направо ми е жал как си се докарал до тва положение

Тоз и той в другия филм...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    на 20 години си мъж под чехъл, направо ми е жал как си се докарал до тва положение
    Тва обида за мен ли трябваше да е? Щото не се получи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тва обида за мен ли трябваше да е? Щото не се получи.
    Цитирам негов коментар, а решаваш, че говоря за теб.
    Иначе се радвам, че не се е получило това, което не съм искал, другото щеше да е странно.

Боже какви спорове водите. Абе ние дето ходим по платено ако трябваше да мислим колко преди над са я минали трябва да се откажем моментално.
    Моето най голямо попадение е една дето се е снимала за FHM. Ако се съберем всички баджанаци то Арена Армеец трябва да наемем.
    Хората са казали: през счупен прозорец колко котки за минали никой не знае.
    Последно редактирано от leo_N : 04-16-2016 на 16:45

Мега фен Аватара на babity
    'Щото всичко е въпрос на интерпретация, зат'ва. Да знаеш как да си аранжираш манджата. Като "дърта ковра" (лека закачка с Ива, макар че донякъде ми е симпатична) ще кажа, че не ми е вързАло само там, 'дето физически не можем да си преодолеем несъвместимостите.

Тъкмо наскоро се пазих за един да видя к'во толкова му хвалите на тоя обвързан секс, 'ма нещо не съм очарована.

И т'ва не е оправдание, а чисто фукане и оф топик, ама на мъж, който е успял да води разговор с мен повече от 3 минути без да изпитвам физически дискомфорт от изказ/беден речник/подход/нещо друго, просто си е кеф да му дам, почти го смятам за платонично изживяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си