- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
"Десятки" има, както курви, така и свестни. Аз лично бих предпочел свястна.
Хубавите коли са скъпи, както и хубавите и свестни момичета, разликата е, че колите се оценяват в пари, а свестните момичета - във време и качества, които трябва да притежаваш, за да ги "имаш".
Колкото и да е хубаво някое момиче, което си ляга с всеки втори, никой няма да ти каже "евала", че си спал с него... Дори самия ти няма да си го кажеш, като знаеш, че Пешо, Иван, Драган, Петкан и половин Студентски са били на твоето място. Сърбяло я е - намерила е някой да я почеше. Не виждам нищо, което да кара който и да е от двамата да се чувства специален и желан.
когато си излязъл и успееш да забиеш яко момиче ти сетааа брат, ти е сетааа че са я думкали още 50 човека
и да приятелите ти би трябвало поне да ти кажат едно DAAAAAAAMN DANIEL, за "успеха". Никво значение няма що го е направила. Важното е, че си успял! :Д :Д
мисли малко по-адекватно бе антраксе бе, майка му стара бе (глас на кръчмар)
Тук може много да се размишлява.
По принцип, семейната среда е една от най-важните предпоставки за развитието на един човек, но не са малко случаите, в които хора от нулата, дори без родители - сираци, се взимат в ръце и успяват. В обратния случаи синове и дъщери на богаташи, възпитавани както в добри материални принадлежности, така и със сравнително нормални социални отношения - пропадат, не успяват да се проспособят към грубия действителен живот, съсипват се психически.
С една дума - ГЕН. Да, генетично едни умират рано, колкото и здравословно да живеят, а други умират столетници - пушачи, въпреки че с правилния начин на живот, първите могат да се поддържат силно. Подобно е и с развитието ни.
Едни се раждат в дворци, поемат наследството.
Други, със същите качества, родени в болни среди, не могат да се издигнат толкова.
Някой правил ли си е експеримент да обучава възпитава циганче? Интересно ми е, дали циганчетата в приемни семейства се променят толкова драстично?
Я разкажи, какви са тия "качества" и колко струват те, ако нямаш пари?!
П.С. Сигурно си още девствен!
Ти първо спи с някоя плеймейтка, а пък аз после ще ти кажа "евала"!
Ако аз я искам и успея да я вкарам в леглото, какво ми дреме, кой е бил с нея?! За мен важното е аз къде съм, а не другите къде са били!
Ей това е! Уважение!
По-добре излез от филма и тогава размишлявай!
Грозен, мойка, ти си помияр, така че не би те интересувало дори дали е в съзнание и дали не е имала пишка преди операцията.
Не се лигавя, проявявам уважение към цветята във форума.
Иначе почти разкри тайния ми план. Въпроса не е в тройка с двете. Това е банално. Имам план за четворка с тях и жена ми. Лошото е, че при толкова жени, няма да мога да се справя сам. Затова мисля да поканя и теб. Иначе аз жена ми ти я давам, проблема е ти да я накараш тя да ти даде защото е много дръпната милата.
Последно редактирано от leo_N : 04-16-2016 на 14:06
ТОВА!
Корабе, не казвам, че сираци нямат възможност за успех и обратното. Не. Казвам, че е значително по-лесно когато живееш в здрава семейна среда и с двама родители, които да се грижат за теб и съответно ти за тях. Казвам, че на мен рядко ми се купува най-скъпата играчка, но са ми дали най-скъпото на света въобще. Направили са ме човек, научили са ме поне да опитвам да мисля. Каквито и глупости да съм си дробила или да съм преживявала, имам здравата основа, която е минимум (СПОРЕД МЕН) за успешен опит за родителство.
аааааай lmaokai
Все едно съм в разговор на WoW играчи дет си мерят пишките, кой е изgrindил повече XP предния ден.![]()
тук всеки има невероятен житейски опит и не се притеснява да го изтъква. Всички други са по-нисък лвл!
"ъъъ личи си кой има по-малък опит с...", "ъъъ нямате опит за...", "ъъъ опит опит опит"
![]()
Не е нужно да имаш голям опит, за да знаеш, че не си си го намерил на улицата в калта.
Ам, поне със сигурност съм чист и не бих искал да лепна нещо. Това е най-елементарното.
Отделно, че предпочитам да имам скъп Мерцедес, отколкото голф. Наясно съм, че така никога няма да направя велика бройка, щото не мога да си позволя всеки ден различен Мерцедес, ама за мен е по-добре, отколкото различен голф всеки ден.
Боже какви спорове водите. Абе ние дето ходим по платено ако трябваше да мислим колко преди над са я минали трябва да се откажем моментално.
Моето най голямо попадение е една дето се е снимала за FHM. Ако се съберем всички баджанаци то Арена Армеец трябва да наемем.
Хората са казали: през счупен прозорец колко котки за минали никой не знае.
Последно редактирано от leo_N : 04-16-2016 на 16:45
'Щото всичко е въпрос на интерпретация, зат'ва. Да знаеш как да си аранжираш манджата. Като "дърта ковра" (лека закачка с Ива, макар че донякъде ми е симпатична) ще кажа, че не ми е вързАло само там, 'дето физически не можем да си преодолеем несъвместимостите.
Тъкмо наскоро се пазих за един да видя к'во толкова му хвалите на тоя обвързан секс, 'ма нещо не съм очарована.
И т'ва не е оправдание, а чисто фукане и оф топик, ама на мъж, който е успял да води разговор с мен повече от 3 минути без да изпитвам физически дискомфорт от изказ/беден речник/подход/нещо друго, просто си е кеф да му дам, почти го смятам за платонично изживяване.![]()