.
Затворена тема
Страница 11 от 239 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 5969
    Мега фен Аватара на tori
    След малко алкохол определено виждам света по-различен, по-спокойно ми е някак... Хубаво е, когато се надсмиваш над болката си, защото тя в един момент бяга от теб, уплашена от факта, че ти не си уплашен от нея. И е хубаво някой да се погнуси от факта, че ти си му най-добрия приятел и това да е знак на любов.
    Хубаво е и когато си поговориш с някого хубаво по телефона. И когато, макар да мислите различно, се разбирате и приемате. Хубаво е да не си ядосан и обиден.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Всяка вечер едно и също ;д но пък е сууууупер сладко <3 Май и аз ще лягам направо, че то вече к'во да правя, макар че няма и 10:30 още. Пак се разчувствах xD Да, време е да си лягам, определено ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Rakshy
    Еееееей лмаокай, let's go пак сме в дупката WOOOOOOO

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ебаси тъпото начало на деня

Мега фен Аватара на tori
    Иииии... след пет минути спокойствие, пак се разбесня и ме хока. Верно - още малко и ще си нарежа вените с лъжица. Има златен медал за късане на нерви. Ако ще и с корабни въжета да ми бяха, пак щеше да ги е скъсал отдавна. Трябва да съм доооооста търпелива, така излиза, смятайки всичко. После се чуди защо смятам, че не съм достатъчно добра.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Защо чак сега разбирам колко е яко да се къпеш с интимен гел хд

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Защо чак сега разбирам колко е яко да се къпеш с интимен гел хд
    Цялото тяло ли? Оо

Мх.

Мега фен Аватара на divergent
    Пак се возих в бавареца, все още съм жива. Положението е по-добре, имаме проблеми само с паркирането и отпускането на съединителя (все едно съм в каруца). Пералнята ни пристигна, тази е мъжка и още не съм ѝ измислила име. А моят човек уж не е в града, а ми пише да пратя поздрави на Кафявото, точно когато тя беше пред нас и ме чакаше. Още откакто сме се запознали, прави изказвания винаги на точното място и направо се стъписвам от съвпаденията. Обичам го бе.
    И въпреки хубавите неща през целия ден, умрях от жега. Дънките ми залепнаха за задника, утре просто съм по къси гащи.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    шашна ме
    ти се къпиш?

Да, трябва и ти някой ден да опиташ.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    нет, аз обичам да мириша на мъж

Мега фен Аватара на tori
    https://youtu.be/MMkILprbsK4
    Впечатлена съм!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Последно редактирано от Ewok : 04-19-2016 на 07:02

Супер фен
    Най-накрая се самонавих на принудената почивка - надявам се това да доведе до положителни бъдещи резултати.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Най-накрая се самонавих на принудената почивка - надявам се това да доведе до положителни бъдещи резултати.
    кви резултати чакаш
    какви резултати искаш
    нали за теб става въпрос
    ти и резултати

Мега фен Аватара на babity
    Джигерясва ми се. А още не съм си приключила работния ден.
    И аз искам резултати! И голямата сделка да стане, да се гарнира с по-малка и да намажа бонус. Утре дано не вАли много, че сън ма дълго. Искам да си видя мечито вечее!

Мега фен Аватара на divergent
    Обещах за късите гащи, даже официално открих летния сезон и със сандали. Снощи нямах желание да си причинявам болка с епилатора и хванах самобръсначката, за да си окося краката. Винаги съм се чудела колко смотан трябва да си, за да се порежеш, просто ми се струва нереално. Ами, днес направих опит за самоубийство като си смъкнах няколко сантиметра кожа. Мислех, че кралицата майка изобщо не ме харесва, имам усещането, че всеки път ме гледа лошо. Снощи обаче разбрах, че въпреки че е адски критична и трудно си създава добри впечатления, се е случило чудото мен да ме хареса още от първата ни среща, когато се запознахме. Имаше и още unbelievable приказки. Адски ми беше приятно да чуя "Наистина не харесвам тази страна, но знаеш, че бих отишъл навсякъде, стига да съм с теб" Ква либофф, кво нещо само. А аз официално обявих ден без тютюнев дим за младото семейството и съм много щастлива. Якото е, че просто няма нужда да се въздържам, защото не чувствам необходимост или никотинов глад. Животът е прекрасен!

Мега фен Аватара на Dagichka
    чувствам се.. кофти. пак. по-скоро отново. :д за тези 5 месеца толкова пъти сме се карали, хранили, разревавали, викали и блъскали, та почвам да се чудя даали всъщност ни е здравословна връзката :дд то поне да беше страстно някво да имаме скандал и после да ме секса хубаво, ама то не, грр :дд иначе ми е скучно и носталгично едно такова, щом отскоро пак чета форума :д

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    чувствам се.. кофти. пак. по-скоро отново. :д за тези 5 месеца толкова пъти сме се карали, хранили, разревавали, викали и блъскали, та почвам да се чудя даали всъщност ни е здравословна връзката :дд то поне да беше страстно някво да имаме скандал и после да ме секса хубаво, ама то не, грр :дд иначе ми е скучно и носталгично едно такова, щом отскоро пак чета форума :д
    Ахахах, първата част ми е доста позната.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Когато минеш през 37372 вида емоции за 1 ден.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Когато минеш през 37372 вида емоции за 1 ден.
    да не си жена?

нз кво стана с китката ми, май спах върху нея, нооо цял ден не мога да правя нищо по-съществено. и то на дясната ръка. баси скапания дълъг ден. откъде тръгнах, къде съм сега хд. тея два дни съм спала по 4 часа, което ме прави още по-раздразнителна. иска ми се да имах цензура.

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам се излъгана.

Мега фен Аватара на tori
    Някой ден, някой хубав слънчев ден, ще го убия и излежа с най-голям кеф!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си