.
Затворена тема
Страница 14 от 239 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 5969
    Мега фен Аватара на divergent
    Юпии, вече и в новинарските сайтове пише за нас. Соу феймъс. Иначе не съм особено на кеф, пак се ядосах за простотии. Отвратително е, когато правиш нещо за някого, и той не го оценява.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Трябва да си систематизирам нещата в писмен вариант, твърде много е да го обработя в главата си. А ми е трудно да започна, но знам, че ако го направя, животът ще стане много по-лесен.
    Децата ми ще учат доста наизуст, определено.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Моментите, които не искаш да свършват. Иска ти се да продължат вечно. Какво е всъщност вечността? Тук идва и мястото на цитата: "Вечността не е нещо, което ще дойде. Вечността дори не е нещо продължително. Вечността няма нищо общо с времето. Вечността е онова измерение „тук и сега“, което изключва всякакво мислене във времеви граници. И ако не я постигнеш тук, никъде няма да я постигнеш. Проблемът с рая е, че там всичко е толкова хубаво, та дори не се сещаш за вечността. Само безкрайни наслади и ангелско блаженство. Но да изживееш вечността тук и сега - във всичко, - независимо дали я схващаш като добро или зло, е функция на живота". В този ред на мисли момента е вечен точно заради неговата НЕвечност. Заради това, че е специален и неповторим. И колкото и да искаш да го върнеш в последствие, няма да можеш. Ще можеш да го пресъздадеш, но не и да го върнеш напълно, точно както е бил тогава. Тогава...Колко относително...Ами ако в съзнанието ти това тогава е всъщност сега? Недоизживян момент, недоизживяна тръпка или...Трепет. Тогавашното става сегашно, а сегашното-тогавашно. Преплитат се две реалности-минало и настояще. Реално си тук, но мислено си там, с онези хора в онзи ден, в онзи същия момент, но само мислено. И макар мислено този момент живее с теб. Вечно. Можеш да го скриеш, можеш и да се направиш, че не го помниш, но той винаги ще е с теб.
    И точно в това е чарът му...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Моментите, които не искаш да свършват. Иска ти се да продължат вечно. Какво е всъщност вечността? Тук идва и мястото на цитата: "Вечността не е нещо, което ще дойде. Вечността дори не е нещо продължително. Вечността няма нищо общо с времето. Вечността е онова измерение „тук и сега“, което изключва всякакво мислене във времеви граници. И ако не я постигнеш тук, никъде няма да я постигнеш. Проблемът с рая е, че там всичко е толкова хубаво, та дори не се сещаш за вечността. Само безкрайни наслади и ангелско блаженство. Но да изживееш вечността тук и сега - във всичко, - независимо дали я схващаш като добро или зло, е функция на живота". В този ред на мисли момента е вечен точно заради неговата НЕвечност. Заради това, че е специален и неповторим. И колкото и да искаш да го върнеш в последствие, няма да можеш. Ще можеш да го пресъздадеш, но не и да го върнеш напълно, точно както е бил тогава. Тогава...Колко относително...Ами ако в съзнанието ти това тогава е всъщност сега? Недоизживян момент, недоизживяна тръпка или...Трепет. Тогавашното става сегашно, а сегашното-тогавашно. Преплитат се две реалности-минало и настояще. Реално си тук, но мислено си там, с онези хора в онзи ден, в онзи същия момент, но само мислено. И макар мислено този момент живее с теб. Вечно. Можеш да го скриеш, можеш и да се направиш, че не го помниш, но той винаги ще е с теб.
    И точно в това е чарът му...
    дас съм джърпър шит ю гот дер

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    дас съм джърпър шит ю гот дер
    Съгласен съм
    Анархи, какъв е тоя булшит? Ти ми падна в очите

Не е шит а гавра, предназначена за някой..

Ама вие сериозно ли си мислите, че тва съм го писал аз?

вие ми падате в очите баце ;д
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

еми, всеки е малко тъп, деазнам

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    еми, всеки е малко тъп, деазнам
    Повечето не малко ;д
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    2 години сме си абсолютно щастливи без да се запознаваме с родителите и сега изведнъж заиска... ами не, съжалявам.
    Нали? Какъв пък е проблема да не се запознаете и следващите 10 години с тях, а да се криете от тях като престъпници?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Нали? Какъв пък е проблема да не се запознаете и следващите 10 години с тях, а да се криете от тях като престъпници?
    Може да не се разбират/уважават (с родителите) и да не желаят да намесват личният си живот с тях?
    К'во толкова, щом не иска значи не иска, той не може да я накара на сила, ако ще и с гъза на горе да скочи.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^Да

Днес ми е спокойно. Налегнала ме е някаква ностагия обаче и гледах едни снимки с децата ми и така ми залипсваха. Понеделник може да мина да ги видя. И от работа си тръгнах рано и всичко се нареди както трябва. Да видим колко време ще трае сега този период.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    крием като престъпници Анархи нацели 10-ката, щом един човек почне да ми прави мизерии без да се познаваме представи си как ще ми се качи на главата ако бъда официално представена.

^ По темата. Спомням си като ученик, колко се притеснявах като ще/ме/ запознавам/т/ с родители... Или филма беше, че нашите ще ме изложат или, че чуждите няма да ме харесат, ОСОБЕНО БАЩИТЕ.
    И съм си се крил от разни бащи, просто от едно странно неудобство деазнам. Пък всички родители винаги са ме харесвали..
    Даже в момента нейните родители ме харесват мега много /чак леко странно/, но и от моя бряг не е по-различно, майка ми каза, че ако си зарежа приятелката, ще изляза най-големия глупак So supportive...
    Всъщност всички с изключение на едни дето бяха мега странни.. Ама там си имаха проблеми хората.
    Майката пияница крие си патрончета в чантата Бащата не го ебе за семейството и някакъв странен брат на 24-5-6 (не помна) девствен такъв особняк, темерут...
    Всички там ме гледаха странно... и ми беше ебати неловкото като ходех у тях... Най-вероятно защото IQ-то им събрано барабар с това на щерка им се равняваше на IQ-то на амеба.
    Ма тотално отидеха нещата извън контрол когато им подарих 2л от домашната рИкиЯ и след няма и 24 часа ме помолиха пак да донеса #justалкохоликthings.

Dr. Gregory House

^ излагаш се, като не са били стока какво си правил с тях?

Ти се излагаш с елементарно заяждане.
    Като се запознаеш с някой веднага ли разбираш всичките му кусури и тези на семейството му? Щото ако да моля те просветли ни как го правиш, за нас този процес отнема време пък и бях малък и глупав. Важното е, че все някога съм разбрал що за параноични олигофрени са и съм спрял контакт.
    За нещо друго да се опиташ да се заядеш?
    Dr. Gregory House

едит: няма смисъл, надявам се някой ден и ти да успееш да продължиш нататък с живота си.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 04-23-2016 на 00:22

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Може да не се разбират/уважават (с родителите) и да не желаят да намесват личният си живот с тях?
    К'во толкова, щом не иска значи не иска, той не може да я накара на сила, ако ще и с гъза на горе да скочи.
    Ами аз пък лично бих го приел като неуважение към мен самия. Може да се натискат по паркове и по седенки ама ще го играем мистериозни за пред родителите....

Edit: И какво значи щом ТЯ така е решила. Аааалллооооуууу тази връзка се състои от ДВАМА човека....
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-23-2016 на 00:33
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Само, че това го решихме двамата и си бяхме ок, явно вече не го устройва, но аз с хора, които обиждат семейството ми нямам намерение да правя нещо повече от това да приемам съществуването им.
    Живели сме заедно, перфектно се знаем кой на кого баща/майка/чичо/леля, това, че не искам да правя сцени ала 'Чорбаджи Марко на маса'+ 'представяне на снахата/зетя' и да лицемерним, излишно е просто. Ако ме кара да го играя мистериозна, нека.

извода? ПАЗИ СИ ШИБАНАТА ДУМА : ))

Мега фен Аватара на tori
    Хъ, аз пък нямам подобни проблеми. И на бившия родителите се размазваха по мен, и на сегашния ми се радват като си ида към Варна. Отделно нашите много харесваха и бившия, и настоящия. Никога не е имало ревност и простотии. Има една приказка - умната "свекърва" получава дъщера, глупавата губи сина си. Силно се надявам настоящата да получи дъщеря.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Само, че това го решихме двамата и си бяхме ок, явно вече не го устройва, но аз с хора, които обиждат семейството ми нямам намерение да правя нещо повече от това да приемам съществуването им.
    Живели сме заедно, перфектно се знаем кой на кого баща/майка/чичо/леля, това, че не искам да правя сцени ала 'Чорбаджи Марко на маса'+ 'представяне на снахата/зетя' и да лицемерним, излишно е просто. Ако ме кара да го играя мистериозна, нека.
    Това при нехарсване е вече друг въпрос. Което не пречи веднъж да отидеш все пак и да се опиташ да се изясните. Ако не стане...по живо по здраво и кой откъде е. Без повече родителски вижданки и толкова... За да си е променил решението така, може би все пак родителите му има голяма вероятност да са проявили желание това да стане. Пък и в крайна сметка, това си е съвсем в реда на нещата. Вие не ходите явно от половин седмица, а от 2 години. Или мислиш като евентуално и се зажените да не се запознаваш с техните и да не го запознаваш с вашите?

Аз на единият ми приятел се познавах само с таткото, когато видях за първи път кръша и баща му беше там и още оттогава беше много дружелюбен, много се изкефи човека като разбра, че със сина му сме заедно. Нашите пък в началото не го харесваха особено, а като се разделихме, изведнъж стана много готин. А на мъжо ми първо се запознах с вуйчото, супер слънчев човек, общува се леко с него. Сестрата ме гледа и не говори много много, изненадата настъпи с майка му. Много била критична по принцип и трудно изпитвала симпатии към някого дори и с времето, а мен много ме била харесала още от първия път и само питала за мен. Нашите проблеми с него нямаха, даже на кафе сме ходили по семейно. Иначе сега се е навил да събира цялата рода да ме представя официално, но не съм много навита на идеята, не мисля, че е необходима чак такава церемония, все едно годеж ще правим. Достатъчно е, че се знаем така.

Иначе се очертава приятен ден. Тръгвам с тях само колкото да използвам превоза, със съвсем различна цел отивам там. Ако има някой от Панагюрище да се видим, да не се срамува да си каже.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ммм, хубаво е да се наспиш. Малко странно как се наспах толкова бързо, ама все пак
    Още мисля за снощи. 7 часа.. Още ми държи :д а можех още 7 без проблем. Времето лети в такива моменти, тотално губя ориентация за времето. И много се радвам, че и на двама ни това не се беше случвало до сега ^_^
    Заедно можем да преминем през всичко...

П.С. - по неподреден коментар не бях писал през живота си, lol
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си