- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
ако трябва да бъда откровена за себе си, не съм точно от тези пе'есе на пе'есе агностици. едно от нещата, които ме спират да бъда послушно християнско момиче е, че Господ понякога не е честен. не сме табула раза. ся фишката ще каже, че болестите и смъртта са ни тест и наказание заради сексуални извращения, лекарства и нз си кво, но невинното бебе не е заслужило дауна си, примерно. защото то няма да бъде пълноценен вярващ, ако Господ му "праща" това, за да докаже любовта си. излиза, че умишлено допуска страданието на невинен индивид.
* и нещо странично, ако има запознат: защо съществува дявол щом Господ е всемогъщ и може да го смаже като червей? пак заради нас ли?
къде отиваш...
аз нямах предвид крайно религиозните, които вярват едно към едно на всичко прочетено. пък дори и осмислено. всеки мисли по различно.
Не смятам, че религията точно е обеснила какво и що е, но има доста истини.
Със сигурност е много по-сложно от едно изрчение и за това споменаваме висш разум, над нас, нещо, което не функционира на нашата вълнова чистота..
Или вярваш, че съществува, защото по някакви лични убежения си си го обяснила, или не вярваш.
Никой не може да ти каже да вярваш, ако сама не го разбереш.
Търси се 4-ти за белот. Втори за секс не ми е нужен, имам си, благодаря.
ПС: Постът е сериозен.
^ Каква разюздана девойка. Нуждаеш се от изповед.
Абе да ти кажа, ако си сит и имаш покрив над главата си добре. Смисъл обективно погледнато. А може и аз да съм скромен. Но за мен спокойният и уютен живот е много по-добре от нек'ви глупости.
Нормален живот баце, да има к'во да ям и пия, да има човек до мен и къде да живея, да си живея нормално. Притребвали са ми скъпи коли много пари и проблеми.
С 3к у БГ се живее мн добре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Почвам да нищя стари неща и хора, не ми се отразява добре. Ама ако разбера къде бачка, епа с кеф ш се изсипя там! Не че нещо, просто да дразня! :ддд
Ох,чувства се просто... божественноо...
![]()
![]()
Бях забравила празничният дух, витаещ ежегодно във Фейсбук. Сигурно не си истински християнин ако не напишеш на стената "Христос Воскресе", или поне не лайкнеш голямото събитие. Христос за едните харесвания сигурно е възкръснал, не знам... На мен пък даже ми е странно да го казвам това на всеки срещнат, или да му отговарям. Чувствам се един вид задължена, шантаво съм явно. Символиката на празника за мен се крие в чревоугодничеството. Празник е, когато има ядене и пиене, а аз се въздържам от псувни и нецензурни думи и изрази. Заради тези словоизлияния сигурно ще горя в ада, но поне няма да ми е студено там.
Честит имен ден на мен, отивам да спя пак и не ми дреме къф глупав празник е било. Даже не искам да се вдигам. :дд Нашите ме събудиха току-що, за да ми честитят и да ме карат да ходя на църква. Е, тва в 11:20 ли се прави?! Аз в 04:00 си легнах... Вече не ме болят очите, мина ми ечемика, съгласна съм с това. <3 Искам най-накрая да се видим вече, че ми липсва тва говедо.![]()
Чукахте ли се вече с някого?