.
Отговор в тема
Страница 276 от 349 ПървиПърви ... 176226266272273274275276277278279280286326 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 876 до 6 900 от общо 8725
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Ти няма как да познаваш понеже не знаеш реално кой съм.
    Разчиташ на това, нали?

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Не, разчитам на друго, да погаля гърдичките на приятелката ти и после да ти пратя снимки. На нея и липсва здраво ебане, така като гледам. Пък и нали знаеш, жените обичат разнообразие! Ти не си никакво разнообразие понеже си се закотвил, това те прави бета фагот.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Чакаме дъжда ама го няма нещо

http://prikachi.com/images/36/8742036X.jpg
    Не знаех, че Мели е от Будапеща
    http://www.stagram.cz/photo/71206338...30_1290981697/
    Не може всеки да ме харесва, има и хора без вкус

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Batkoto Виж мнението

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    то беше ясно че е някъв трол

Ти си най-големият агент от форума!!! Официално те награждавам с орден Агент.

Откъде я намери изобщо! Съмнява ме да посещаваш унгарски сайтове или да си унгарец??

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Ти си най-големият агент от форума!!! Официално те награждавам с орден Агент.

Откъде я намери изобщо! Съмнява ме да посещаваш унгарски сайтове или да си унгарец??
    ти нали беше системен администратор? би трябвало да знаеш как стават нещата

Искам от него да го чуя! Имам предположения !

Иначе не съм системен администратор, но се занимавам с компютри Бастун

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Искам от него да го чуя! Имам предположения !

Иначе не съм системен администратор, но се занимавам с компютри Бастун
    не знаех за тази марка компютри "Бастун" явно е някаква нова

Да, това е марката с която ще брандирам цялото ти семейство. Отивам да ям, не ме нервирай за закуска точно!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Да, това е марката с която ще брандирам цялото ти семейство. Отивам да ям, не ме нервирай за закуска точно!
    искам да ти е ясно че спирам да пиша само защото си страшно тъпо парче... дреме ми иначе на оная работа какво правиш, къде отиваш и дали те нервирам или не

Кики
    Guest
    Хей хора

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    искам да ти е ясно че спирам да пиша само защото си страшно тъпо парче... дреме ми иначе на оная работа какво правиш, къде отиваш и дали те нервирам или не
    ЯнгБладз приличаш ми на онзи калпак ДоньеЙен, който изгоних така безочливо!

Какво се напъваш не мога да разбера! Точно с теб не съм си писал и нямах разпра, обаче ти изведнъж реши да ми изплуваш пред очите както червено наметало пред очите на бик в Памплона!

Знаеш ли кое отблъсква жените? Това че някой по слаб физически от тях ги защитава! Изобщо някакъв непознат да ги защитава е много комично. Затова ти предлагам да млъкнеш.

Оттук не можете да кажете точно на колко съм но донякъде ще се подразбере че съм дърта сопа (иначе сопата ми не е дърта, гладка и млада е)! Ето, да не каже после някой нещо че се крия и съм фейк като унгарката! Мразя да ме наричат фейк.

http://store.picbg.net/pubpic/69/1D/...45948c691d.JPG

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ЯнгБладз приличаш ми на онзи калпак ДоньеЙен, който изгоних така безочливо!

Какво се напъваш не мога да разбера! Точно с теб не съм си писал и нямах разпра, обаче ти изведнъж реши да ми изплуваш пред очите както червено наметало пред очите на бик в Памплона!

Знаеш ли кое отблъсква жените? Това че някой по слаб физически от тях ги защитава! Изобщо някакъв непознат да ги защитава е много комично. Затова ти предлагам да млъкнеш.
    грешно си разбрал... не защитавам никой просто ми писна да сереш във всичките теми
    1 разумен коментар нямаш и само идиотщини говориш... много от жените ти казаха по любезния начин че си пълен нещастник защото не искат да изглеждат груби но аз не съм жена и мога да ти го кажа право в лицето... пълен боклук си и нищо не става от теб! колкото по-бързо го разбереш толкова по-добре за теб! тръгнал да ми се хвали кой ебал, кой му духал и колко голям му бил члена
    кво ме боли мен патката за теб бе олигофрен?

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    грешно си разбрал... не защитавам никой просто ми писна да сереш във всичките теми
    1 разумен коментар нямаш и само идиотщини говориш... много от жените ти казаха по любезния начин че си пълен нещастник защото не искат да изглеждат груби но аз не съм жена и мога да ти го кажа право в лицето... пълен боклук си и нищо не става от теб! колкото по-бързо го разбереш толкова по-добре за теб! тръгнал да ми се хвали кой ебал, кой му духал и колко голям му бил члена
    кво ме боли мен патката за теб бе олигофрен?
    Бабабабабабахахахахахаха чаай че се олях с вода, гълабарник !

От смях се олях целия !

Кое ми е идиотщината , поясни , че не съм много съгласен , и други не са съгласни с теб !

Жените всъщност са малки момиченца , които като видят истински кур (като моя например) ще се уплашат. Затова не ги слагай в графа жени ! Те са си груби по природа , а такива като теб са нежни по рождение и по природа ! Какво ще ми кажеш в лицето , трюфел ? Ако ми застанеш пред лицето най много да ми извадиш 20 лв и да ми ги дадеш доброволно за да не те ударя !

Какво става и какво не става от мен това говори кариерата ми и клиентите ми ! Самочувствието ми винаги ще е до тавана на къщата ми заради това с което се занимавам , а сега бягай да миеш чиниите , и сложи престилката , лельо !

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Male, тук има задниче. - http://www.teenproblem.net/forum/sho...BB%D0%BD%D0%BE
    Рабалка я знам, преотстъпвам ти я на теб понеже не ме кефи изобщо ! Нападай докато е време !

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Какво става и какво не става от мен това говори кариерата ми и клиентите ми !
    нека позная! работиш като сводник във форума нали? ама нещо не ти се получава :с

Нали ти казах вече , и то цели два пъти , Кьоксал Баба !!!

Казах ти , че се занимавам с компютърни технологии !!! И в града в който живея има мои табели навсякъде , бандур !!!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Нали ти казах вече , и то цели два пъти , Кьоксал Баба !!!

Казах ти , че се занимавам с компютърни технологии !!! И в града в който живея има мои табели навсякъде , бандур !!!
    известен бизнесмен посещава тийн форум. яко.

Всъщност не знам кое е смешното ! Има бизнесмени които посещават стриптиз клубове , други се друсат по дискотеки , трети са хомосексуални , аз примерно се развличам тук ! Това е напълно нормално , всеки си има някакво хоби , грендейл !

После ще те подхвана , защото сега нямам време , нямам търпение да те подхвана вечерта ! Приготвил съм ти мистрия намазана с диария която ще лепна на косата ти , броукбек !

AnarchyPan7her
    Guest
    Тоаа кааааалаф ако не сам аз
    или сам ас или мои подражател

да живее анархията

Мега фен Аватара на an7raks
    Не, разчитам на друго, да погаля гърдичките на приятелката ти и после да ти пратя снимки. На нея и липсва здраво ебане, така като гледам. Пък и нали знаеш, жените обичат разнообразие! Ти не си никакво разнообразие понеже си се закотвил, това те прави бета фагот.
    Ще се радвам да ми доразвиеш теорията си на живо. Звучиш ми като интересен събеседник.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ще се радвам да ми доразвиеш теорията си на живо. Звучиш ми като интересен събеседник.
    не се закачай с известния бизнесмен че ще ти изпрати мутри да те набият!

Мега фен Аватара на divergent
    Отдавна е попреминала тази тема, ама и аз имам право на глас, иначе излиза, че ми говорите зад гърба!
    Не помня да съм казвала нещо за зимни спортове, Роналдо наистина се е объркал.
    Благодаря на моя любим inewton за добрата реклама, вдигаш ми самочувствието направо! И престанете да изнудвате хората да ви показват моя снимка, не се крия, но и не смятам за необходимо да се показвам на всички. Който иска, да ми пише, може и да се запознае със скромната ми особа.
    tori, надявам се да не ти разбия сърцето, ама не си единствената от форума, която присъства в приятелите ми във фейсбук, имам също LoveInfect и haritov.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си