- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
е, панда, няма как да те взема за клиент и много ще трябва да ме чакаш. не става само с бакалавър.
а и кой е казал, че искам да работя с възрастни 1vs1.. за психолози има доста поприща на работа.
все пак показа, че не си сериозна
дота, :* цун бе
//едит: да, вече и аз се излагам много, знам, спирам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
с какво съм показала, че не съм сериозна?
омг...
искам ти да си ми психолог и ще чакам колкото е нужно
ето, измислих го: когато сложа такава усмивка, след поста си, значи съм сериозна и го мисля, наистина.
ако сериозно нещо те мъчи, няма смисъл да ме чакаш мен, има много добри специалисти в БГ и в София конкретно.. това имам предвид..
а и не бих работила с хора, преди да си оправя собствените бакии, иначе е лицемерно малко.
чочо и w0sh ми липсват в моменти, като този.
ех, носталгия...дано са щастливи![]()
В такива моменти ме е яд, че като малка не съм се сетила да започна, а сега е твърде късно. Ще предложа на братовчедката да опита, да ми сбъдне неизживяната мечта.Няма да караме детето насила, разбира се, но дъщеря ми някой ден няма да се отърве!
![]()
panda, иначе съм поласкана наистина.. и не мисля че го заслужавам на този етап, но все пак.. благодаря
дота, от опит знам, че не е много ок да се откровеничи в този форум. после всичко се изсипва срещу теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ти много на сериозно си се взел... Нямам к'во да си кажа с теб. Победи ме в... к'вото и да се опитваш да започнеш. Дерзай.
П.С. - Радвам се, че съм ти толкова интересен, ама не е взаимно ;(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Само минавам да кажа и аз, че пандата не струва. Надута и злобна е.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
![]()
![]()
Само ми потвърждаваш тезата, небачкаторе. Ня'а сми направо
Спри да се хабиш, не вървиш.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Прав си не вървя, седя в момента. На колко си е младец? Щото говориш като 16 годишен пикльо хванат измежду блоковите пространства с 5 грама тревица, ебаати курвата.
![]()
Dr. Gregory House
Oh snapСтига е човек, нараняваш ми чувствата. Защо толкова злоба се лее от клетата ти душица ? С какво заслужиш тази пасивна-агресия спрямо моята особа ? К'во съм ти направил ;(
Ами успех да обереш 100 + декара сам..
Почти никой собственик не си бере сам, наема си хора лел, не виждам друг начин да продаваш по 5-10 тона череши дневно.. ;о
Dr. Gregory House