- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Канех се да чета "Старогръцки митове и легенди", но реших да чета форума. Информацията същата, езикът по-достъпен.
Направете си една тема да си разказвате приказките, ще четем с интерес.
Нещо изведнъж наближи бала и просто си е бала мамата. Исках да изляза с гилдията, но едната звезда чисти, другата е на Пловдив майна. Чакам семейството да напусне къщата и да ходи да си сади доматите на другата къща и започвам и аз с почистването, че живея най-близо до ресторанта и половината момичета от класа ще се изсипят у нас да се преобличат за чалготеката.
Скъпи сватовници, намерете си хоби, което няма да вреди така на тези около вас.
То на крива ракета и космоса й пречи (баба ми го знае в друг вариант).
По цял ден с газ-анализатора нагоре-надолу..Другите са яко спек, на мен пък ми е интересно..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ех, колко хубаво беше! :3 Обичам да road trip-вам с него и аверите му!!! Искам всееееееееки ден така! Цяло лято! Адски ми е кеф просто, а сега, след като махнах потта, мизерията и мръсотията от себе си се чувствам буквално бял човек. :ддд Мога ей така цяло лято общо-взето. :дддд Стара караванаааа. :дддд
Изринах цялата къща, готова съм да посрещам гости!Чакам дружката сега да се върне от майните и отивам на пейка парти, дано само не завали.
Нямам търпение да дойде сряда. Припомних си защо не обичам да се прибирам.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Случайно на някой тук да му се играе на карти в момента?
//става въпрос за игра на сантасе или белот в следващите 45 минути, т.е. за 1-2 игри. (:
Edit: явно на никой... :/
Последно редактирано от M**** : 05-22-2016 на 23:23
То и да имаш много варианти не е лесно хд. Май е по-добре да нямам избор, че иначе не мога да се реша.
Чудно ми е защо в този форум има една камара потребители от: Бургаско, Варненско и Пловдивско? Усещането е сякаш, че са в пъти повече от софиянците и останалите потребители.