Meh.
Първоначално написано от Indistinct Meh. Толкоз ли те мързи да пишеш ?
Първоначално написано от deitona22 Толкоз ли те мързи да пишеш ? пак добре че не е само seen
Първоначално написано от YoungBloodZ пак добре че не е само seen Гезеен.
Първоначално написано от YoungBloodZ пак добре че не е само seen Аааааа,не! Не го споменавай това ! То и сега го няма... :@
Първоначално написано от Indistinct Гезеен. това на турски ли е или?
Първоначално написано от deitona22 Аааааа,не! Не го споменавай това ! То и сега го няма... :@ ок
Първоначално написано от YoungBloodZ това на турски ли е или? Немски,швабски -гадния език
Първоначално написано от deitona22 Немски,швабски -гадния език Браво.
Първоначално написано от Indistinct Браво. Учил съм го от 5ти до 12 клас...
Първоначално написано от deitona22 Учил съм го от 5ти до 12 клас... Вече си деформиран, нали?
Първоначално написано от deitona22 Немски,швабски -гадния език че защо да е гаден? :шок:
Първоначално написано от Indistinct Вече си деформиран, нали? Мразя го.Ем е гаден,ем е труден + че аз не мога да казвам както трябва "р' Първоначално написано от YoungBloodZ че защо да е гаден? :шок: Пеперуда-Schmetterlinge или Катеричка-Eichhörnchen (животното!!)
Първоначално написано от deitona22 Мразя го.Ем е гаден,ем е труден + че аз не мога да казвам както трябва "р' Пеперуда-Schmetterlinge или Катеричка-Eichhörnchen (животното!!) все още не мисля че е гаден даже съжалявам че учих руски а не немски...
Първоначално написано от YoungBloodZ все още не мисля че е гаден даже съжалявам че учих руски а не немски... Потърси в гугле някои сложни думи на немски...да видиш как ще си кълчиш езика да ги казваш...а изреченията и времената да не говорим...
Първоначално написано от deitona22 Мразя го.Ем е гаден,ем е труден + че аз не мога да казвам както трябва "р' Пеперуда-Schmetterlinge или Катеричка-Eichhörnchen (животното!!) Можеше да напишеш костенурка.
Първоначално написано от deitona22 Потърси в гугле някои сложни думи на немски...да видиш как ще си кълчиш езика да ги казваш...а изреченията и времената да не говорим... Граматиката не е толкова объркана. А произношението на думите е най-малкия проблем.
Първоначално написано от deitona22 Потърси в гугле някои сложни думи на немски...да видиш как ще си кълчиш езика да ги казваш...а изреченията и времената да не говорим... във всеки език има нещо трудно... ето примерно в руския - падежите
Първоначално написано от Indistinct Можеше да напишеш костенурка. За пеперудата се сетих,защото имам в стомаха,другото го видях в нета Schildkro:te (нямам о-умлаут на клавиатурата)
Първоначално написано от Indistinct Граматиката не е толкова объркана. А произношението на думите е най-малкия проблем. Много груб език.Даже Ich liebe dich звучи грубо,ако го казваш баш както трябва
Първоначално написано от deitona22 За пеперудата се сетих,защото имам в стомаха,другото го видях в нета Schildkro:te (нямам о-умлаут на клавиатурата) Изразът с пеперудите в стомаха го учихме миналата година. Даже на едно контролно имахме "пърха ми под лъжичката"
Първоначално написано от deitona22 Много груб език.Даже Ich liebe dich звучи грубо,ако го казваш баш както трябва Е, че е малко твърд, твърд е. Ние като сме свикнали на миеку.
Първоначално написано от Indistinct Изразът с пеперудите в стомаха го учихме миналата година. Даже на едно контролно имахме "пърха ми под лъжичката"
Първоначално написано от Indistinct Изразът с пеперудите в стомаха го учихме миналата година. Даже на едно контролно имахме "пърха ми под лъжичката" Именно Доста смешно звучи немско изречение,ако се преведе директно.
Айде аз излизам за половин час..че ме предизвикаха...мърязло ме било
Правила