Първоначално написано от deitona22 Ке? Гугъл.
Първоначално написано от Indistinct Помисли пак. аз не съм спирал да мисля
Първоначално написано от deitona22 Ке? На колко години си?
Първоначално написано от solo_ На колко години си? На повече от теб е.
Последно редактирано от solo_ : 06-24-2016 на 11:32
Първоначално написано от solo_ In hoc casu, barba crescit, caput nescit. По-умен е от теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ По-умен е от теб. И от Господарката, нали?
Първоначално написано от solo_ И от Господарката, нали? от нея всеки е по-умен
Първоначално написано от YoungBloodZ от нея всеки е по-умен Добре.
Първоначално написано от YoungBloodZ от нея всеки е по-умен Нали беше казал, че не спираш да мислиш? Какво се обърка?
Вижте другата тема.
Първоначално написано от Indistinct Нали беше казал, че не спираш да мислиш? Какво се обърка? не съм спирал... ти си се объркала нещо
Първоначално написано от solo_ Вижте другата тема. Коя? Първоначално написано от solo_ На колко години си? На 21 съм .
Първоначално написано от YoungBloodZ не съм спирал... ти си се объркала нещо Костенурката ли се е объркала?
Първоначално написано от Indistinct Костенурката ли се е объркала? същата!
Тя също не обича да чака другите да се сетят за нещо
Първоначално написано от Indistinct Тя също не обича да чака другите да се сетят за нещо +
Първоначално написано от Indistinct Тя също не обича да чака другите да се сетят за нещо нямам представа какво трябва да се сетя...
Първоначално написано от deitona22 Коя? Я забыл.
Първоначално написано от YoungBloodZ нямам представа какво трябва да се сетя... Ти продължавай да мислиш, не се притеснявай за това.
Първоначално написано от Indistinct Ти продължавай да мислиш, не се притеснявай за това. както вече казах - не съм спирал... друг е въпроса че мисля за различни неща
Първоначално написано от YoungBloodZ друг е въпроса че мисля за различни неща +
-
Първоначално написано от YoungBloodZ - 2 + 2 = 4
Първоначално написано от Indistinct Ти продължавай да мислиш, не се притеснявай за това. Какво е направил пак ??
Правила